icon

Blbé poznámky od suseda

4. jún 2022

Kočky prosím vás, ako sa viem brániť, pred rokom sme mali konflikt so susedom zablokoval nám auto jeho autom (my sme boli vtedy v práve) , odvtedy keď idem aj s kočíkom tak ma blbé poznámky, trvá to rok už vždy keď ho stretnem , aj teraz po mne hulakal, ako som šla domov, že čo neviem pozdraviť, a ze keď nesedím v aute už nie som taká hrdinka, tyká mi (max o 5 rokov môže byť starší) , oslovuje ma, nemám absolútne záujem o žiaden kontakt, býva o pár vchodov ďalej, ako sa viem brániť?
Liečim sa na úzkosť a depresie a toto mi nepomáha, už som aj vysadila neurol co som brala spolu s AD ale občas mám chuť si ich opäť dat keď to nedávam kvôli nemu... Je mi do revu z toho...chcem mať pokojný život aby si ma nikto nevšimal ze vôbec existujem. Ďakujem

Strana
z2
ropucha6
5. jún 2022

Ak nie si dost asertivna ho poslat do teplych krajin, tak si daj sluchatka, ked prechadzas okolo neho a nereaguj na nic.

henriettak
5. jún 2022

Jój tak by som ho poslala kade ľahšie. Ale keď ty nie si ten typ, tak ho len ignoruj, nerob si z toho nič, to jeho rýpanie je jeho problém, nie tvoj 🙂

hivanik
5. jún 2022

Ak si myslíš, že je to už v štádiu obťažovania tak by som sa išla poradiť na políciu co sa da alebo co môžeš urobiť v takomto prípade ty.....neviem ako to chodí, mozno s tebou niečo spíšu niejaku zápisnicu a bude zaznam...Ak dobre chápem, tak vždy keď ideš vonku tak trpnes ci nenatrafis na toho agresora
Inak takéto typy ľudí ako je dotyčný si dovolia práve na takých ako si ty...to poznám ale dá sa to naučiť byť asertivna

hivanik
5. jún 2022

Teraz mi ešte napadlo ....najbližšie ak bude po tebe hulakat, tak zober telefón a akože volas na Políciu....ze chceš nahlasit obťažovanie na ulici a hovor nahlas aby to počul

loliku
5. jún 2022

Nečítala som komentáre ale ignoruj ho nič mu neodpovedaj, on len nato čaká, to je taký typ, keď mu niečo odpovieš typu nech sa stará o seba bla bla....tým ho len nastartujes, nebude "prekvapený" ani nezostane v nemom úžase. Pôjde agresívne do teba a keď to je také psycho že ho taká hovadina rozčuľuje rok, tak máj z neho radšej pokoj. Keby išiel ku tebe alebo by tá výraznejšie obťažoval, len mu povedz že zavoláš policajtov. Poprípade nejaký ten sprej peprovy máj pri sebe.

Strana
z2