icon

Bojím sa budúcnosti

cobudedalej
31. jan 2014

Bojím sa ako to s nami dopadne. Manželia sme skoro 3 roky. Máme 1dieta, stávame dom. Problémyzačali ked dom otehotnela. Svokra to zle niesla. Všeličo som si vypočula. Ked som sa nakoniec sťažovala manželovi, svokra všetko zaprela, vraj mám tehotenske stavy, s manželom sme sa pohádali, vyhodil má z domu. Neodišla som. Nejako sa to utriaslo. Ked sa mala narodila, svokra hriechy robila ďalej, až som radšej povedala manželovi aby jej povedal, nech k nám nechodí ked on neni doma. Zasa som zostala najhoršia. Na výročie sobáša som mu pozrela fb, lebo sa správal čudne, tam som mu našla konverzáciu s pár ľuďmi ako má nechutné ohovaral. A moju mamu ani nehovorím. Pobalila som si veci. Mesiac som bola preč. Potom sme išli do manželskej poradne, tá navrhla vrátiť sa. Aj sme ju pár krát navštívili. Navrhla komunikaci medzi nami. Druhá vec bola, že všetko u nej popieral a zo mňa debila robil. Aj psycho povedala, z s takými trapnimi vecami tam chodíme, tak sme skončili. Zrazu mi manžel oznámil, že si bol s mamou u nejakého strýka požičať peniaze, že byť nemôže predať, lebo mu mama povedala, že ho chcem o peniaze za byť obrat. (peniaze sme potrebovali na stavbu, moje sa už minuli.) ide o to, že môj manžel strašne nanavidi moju mamu. Každému sa sťažuje, že mi organizuje život, že všetko robím ako mi ona nakaže. Ja som ale svojpravna. Čo priznám je, za naši nám dosť pomáhajú. Na brigády sa varieva z našich mrazničky, čo nám ušetrí nemalú korunu, naši kúpia prasa, sak na brigády... Aj svokra už raz navarila. Ja len nechápem čo má proti našim. Mama mu v živote nič nespravila. Len pomohla. Zatiaľ čo jeho mama len hriechy robí. A on si ju zastáva.

Strana
z2
celasapremenim
7. feb 2014

ako sa chova k tebe, tak sa k nej zacne chovat, ked bude mat svoje nazory
ver mi, dietatu sa vyrasta lepsie bez stresu, neexistuje, aby som vystavila svoje dieta takemuto prostrediu

Strana
z2