icon

Bojím sa ho

21. okt 2021

Čo si myslíte o chlapovi, ktorý má cukrovku a keď príde večer tak nadáva mne aj dieťaťu. Ja chápem , že je unavený, ale nechcem aby si to vršil na nás. Jasne že cez deň mu to poviem že prečo taký bol a že nechcem aby sa to opakovalo ale je to už pomaly každý večer. Dieťa má 12 mesiacov a jemu vadí že kričí, vrieska, ale čo s ním mám robiť? Hrám sa s ním, prihovaram sa mu ale malý zrejme cíti napätie z otca keď mi nadáva. Nechcem ho opustiť lebo ho ľúbim, viem že toto správanie s ním robí choroba ale neviem koľko vydržím.

Strana
z3
marco88
22. okt 2021

@lenka1993 Odpoviem vám súkronmou správou.

autor
22. okt 2021

@luccija ešte má poškodený pankreas, pečeň, dnu a začínajú sa mu kaziť oči, horšie vidí a štipu ho. Ale budúci týždeň ide na očné, je už objednaný.

autor
22. okt 2021

@bombulka1987 už asi tak 2 roky má problémy zdravotné ale že má cukrovku to mu diagnostikovali tento rok v marci. Keď ležal posledný krát v nemocnici. A v Lubochni na liečení už bol týždeň. Ale dneska sme si sadli, rozprávali sme sa veľa...sľúbil mi že si dá väčší pozor, že mu záleží na mne aj na malom, nechce nás stratiť ...celkovo bol viac v pohode. Tak dúfam že to tak aj zostane. Len mal dneska vyšší cukor, až 13 ale necítil sa nejako zle. Skúsim mu navrhnúť tú pumpu ako tu spomínajú milé prispievateľky, vyzerá že je to dobrá a užitočná vec. Snáď sa to umudri a bude dobre. Veď nie je starý má 30 rokov. No a tú neuropatiu neviem, poslednú dobu ( neviem cca 3 týždne) ho začali hrozne bolieť nohy a že často do nich dostáva aj kŕče.

lucinkaboz
9. júl 2024

@namornicka ano id pri diabete....a?

lucinkaboz
9. júl 2024

@vilma7 diabetes moze pracovat aj mat schvaleny ID

Strana
z3