icon

Bojím sa o brata

13. jan 2021

Moj problém je brat. Je to dlhodobý problém. A už neviem čo robiť.
Bojím sa o neho o jeho budúcnosť.
Pekne po poriadku.
Moj brat je poklad, ale...nemá svoj život.
Ako skončil strednú školu začal sa starať o nášho ocka. Skončili sme školu v ten istý rok spolu. Otec bol po ťažkej porážke . Nechodiaci, nerozprával. Ja som si žila svoj život. Práca, frajer....atd, zatiaľ čo brat sa staral, prebaloval....robí to dnes aj keď otec už prejde aj na wc. Opatruje ho. Nikdy inak nepracoval, veď chápem, nemohol keď otec musul mať 24h opatrovanie a mama nemohla nechať prácu a stratiť príjem. Stále žije s rodičmi. Frajerku nikdy nemal ☹
A tu je môj problém. Bojím sa, čo bude ak raz otec, mama nebude? Čo potom s ním bude? Nevie variť, nikdy nepracoval...žije si v tkz mamahotel . Snažím sa s mamou o tom hovoriť, no nechce o tom hovoriť. Vie, že ti nie je dobre, no necháva to tak. Vravím jej, že nech necháva povinnosti aj na neho nech sa už priuci, alebo jedlo aspon nech si pripraví sám. Chodí na nákupy o otca sa stará. Srdce má ako málokto. Vždy mi bol aj je skvelým bratom. Keď som sa mala zle, bol smutný aj on . Potrebovala som peniaze? Stačilo slovo a hneď mi ich poslal. A niekedy nebolo potrebné ani to slovo, stačilo že som smutná a vedel koľka bije. Len mi povedal, že peniaze poslal . 🥰
Ja mám svoju rodinu, žijem v zahraničí. Mrzí ma že 20 rokov sa stará o otca a svoj život zanedbal.
Tak veľmi by chcel niekoho k sebe. Ale dnešné ženy...ktorá by už mala záujem o muža ( žiadny Brad Pitt) bez veľkých peňazí, bez svojho bytu....

Strana
z4
nominativ
14. jan 2021

A možno to je take to - Hlavne, nech všetci vidia, ako sa staráme o nevladneho muža/otca atď... Čo na tom, že si tým možno niekto zničí život, hlavne, nech to nerobí niekto cudzí alebo, nedajbože, nie je v nejakom ústave. Lebo to by si susedia o nás hovorili.

malva123
14. jan 2021

A este sa zamysli aky dochodok bude brat poberat,ked nepracuje.Opatrovatelsky sa nerata.Toto je skor pruser...tak by mal isy vim skor do prace,lebo ked sa mama pominie on bude bez penazi

biglovemom
21. máj 2024

Dievca zlate ty si si toho zazila…

Prosim ta , vymaz si ich zo zivota, zi svoj vlastny zivot !!!
Nie si povinna sa o nikoho starat a nie este po tom co si si prezía a ako s tebou jednali…

Strana
z4