Bojím sa rozviesť kvôli deťom, čo robiť?
Môj muž si začal domýšľať že ho podvadzam .... Máme 2 deti 4r a 3r celé dni som väčšinou s nimi sama večer som šťastná že zaspia padnem do postele a spím aj ja ...on mi vyčíta že sa mu nevenujem ale on príde z roboty naje sa ľahne si pospi si dá si kávu občas sa zahrá s deťmi 5-10m večer ja uspavam oboch on telefón telka pivko..... Deti máme že fakt sa im musím venovať ....kamarátky tu nemám žiadne mala som kamaráta s ktorým som si rozumela a mohla s ním kecat o všetkom chodil k nám my k nemu ale muž začal naňho žiarliť zakázal mi sa s ním stretávať ...ale aj tak som sa s ním pár krát stretla a pokrývala a pri poslednom stretnutí mi dal pusu ktorý som mu opätovala neviem prečo skrat asi... a zrovna vtedy mi môj muž namontoval sledovanie do auta ...pritom som sa mu priznala že sme sa stretli aj že tam bol bozk nikdy nič viac prvá a posledná pusa ...odvtedy ma obviňuje z nevery ..často na mňa utoci slovné...vydiera má deťmi že sa postará aby som ich nemala že z domu nič neuvidím nevyplatí má atď....už sa ani nerozprávame lebo každý rozhovor skončil hádkou ja som k nemu prestala čokoľvek cítiť ...ja so mu povedala tak sa dozvedme to nie hovorím skúsme byť aspoň kamaráti tiež nie ...prestala doma ním spávať zas má narážky na sex.. poslal ma k psichyatricke bolo to ponizujuce šla som a povedala že som normálna kto potrebuje pomoc je on. A mám sa rozviesť lebo ma utrapi....ale bojím sa kôli deťom predsa ho majú radi je to otec...
@drago12587 Nájdi mi príspevk, kde ja schvaľujem neveru, klamanie a podobné bludy. Preber sa. Fakt s Tebou nemá zmysel o ničom, si regulárne nejako poškodený. A neriešiš to. Smutné. Pa
@enmery vidim, že si moja najväčšia fanušička..tiež maš prihnuté ked takto agresívne reaguješ ? :D ..
@drago12587 Je mi Ťa ľúto. Hlavne chudák Tvoja mama🙄😒
@enmery mama je na mna hrdá :D .. už ti asi dosli slova.. nema to zmysel..
@veronikag1602 Je to úplne bežné počas manželstva sa s kamarátmi a kamarátkami boskávať. Všetci to tak robíme , moj otec vyboštekoval všetkých kamarátov a kamarátky , mamina tá si zahrala aj 7 statočných. Rozumný človek chápe , že manželstvo nie je vazenie , že vzťahy niekedy sa dostanu do bodu , kedy je čas odísť. Hlupáci majú kamarátov a kamarátky ale vždy je na chybe ten druhý...Ako inak...Bože , tieto mentálne nedozreté jedince......😝

@drago12587 Bla bla, stačí si prečítať tvoje iné komenty. Pamätná veta, že za Tebou čaká zástup žien a keď sa ti tá tvoja panna znepáči, hneď ju vymeníš🙂Sú iba menšie nuansy, keď píšeš-agresivita a arogancia stúpa a som si istá, že tie príspevky vtedy píšeš posmelený alkoholom alebo inou šmakocinkou, pán milionár😉✌️