icon

Bol si manžel mnou moc istý, alebo si ma nevážil?

martina_c
30. aug 2014

ahojte
este stale mam manzela, aj ked fyzicky uz so mnou nebyva. nas vztah sa zacal velmi romanticky a velmi som sa donho zalubila a verila som ze je ten pravy. pochadza podobne ako ja z rodiny, kde si vsetci pomahaju a snazia sa chranit rodinu. Snazili sme sa jeden druheho podporit, zacalo sa mu darit v praci a velmi.A tam sa zacala zmena, baby si ho vsimali a on rad s nimi flirtoval. Ja zastavam nazor ze ak je muz gentleman vie to zvladnut, on to nezvladol. S kolegynou c.1 ostalo len pri sms, to sme boli spolu 3roky, s kolegynou c.2 uz bol na vylete a bozkavali sa, to bolo po dalsich 4 rokoch, vtedy som sa chcela rozist. Urobil gesto a ja som ostala, vtedy sme uz cakali dieta.. jeho narodenim som sa citila strasne stastna a verila som ze aj on.. po dalsich 7 rokoch prisla rana v podobe nevery s kolegynou c.3-aj ked ja si myslim ze ona len vyuzila prilezitost ako sa zabezpecit. Zmenil sa za posledny rok a pol, nasiel si partiu s ktorou chodi zurovat, pit a uzivat si a podla nich, rodina je len brzda a treba ju odseknut.. a to aj urobil, uz s nami nebyva a riesime rozvod.. moja otazka:co dom robila zle? starala sa o dieta, domacnost, seba, nase rodiny, lubila ho a on pri naznaku problemu hlada utesenie inde.. su toto vobec muzi schopni milovat rodinu? dokaze sa vobec niekto pretvarovat tolko rokov? ja v nom vidim este stale toho super chalana, ktory je chce rodinu a chce sa o nu starat.. ale kamarati ho strasne zmenili.. myslite ze takyto clovek sa dokaze zmenit? alebo nechat ho nech padne na hubu a nech ho zbieraju ti jeho kamarati?

Strana
z5
adrioska
3. sep 2014

@martina_c neboj, on si to uvedomuje, ze urobil zle, ale vies, kritika na vlastnu osobu sa tazko pocuva, prijima, tak s tym ma zjavny problem...lenze nova kraska mu urcite hladi ego, tak aj kvoli tomu ona dostava u neho plusove body. Rozhodne mu nedovol na seba nadavat, razne a tvrdo v tomto zakroc, nech si uvedomi s kym ma do cinenia, nech nie si nejaka bojazliva putka. Bud sebavedoma pri jednani s nim. Ked Ti zacne nadavat, zabuchni dvere alebo poloz telefon....drz sa, vela sil! 😔

samra111
5. sep 2014

@martina,ako ti rozumiem,taktiez som ostala sama so synom,lebo nejaka rozhodnozka otrcila svoju p...u mojmu muzovi.Teraz sa to stalo mojej kamaratke,hoci uz maju svoj vek.On ma 65,moja kamoska 60 a ta jeho nova frajerka 54.Uz by mohli mat aj rozum,ale nie,oklamal raz,oklamal 2 krat,oklame aj tretikrat.Napisala som tu:Nevera po 60tke

jana497
14. sep 2014

deti su len vyhovorka ,slaby jedinci ktori nedokazu najst ine riesienie ..ako mozes zit s clovekom ktrori ta nema za nic podvadza ,dieta vyrastie a ty ostanes sama trosku sa zacni pozerat sama na seba

andrejka021
15. sep 2014

nechať ho ísť si kam chce ísť. čas všetko ukáže, hlavne sa netrápiť, žiť si svoj život bez neho. CAS UKAZE

david93
25. sep 2014

nechcem ubližovať, ale možno tých kolegýń bolo viac ako 3... len ty o nich nevieš
a čo si urobila zle? nechcela si vidieť aký je naozaj

babrakin
29. sep 2014

@martina_c je to PUK , ktory si potrebuje svoje EGO dvihat u kolegyn.. aky je on sarmantny, dennodenne to potrebuje asi pocut... podla mna . je . CITOVO NEVYZRELY, nevie co vobec chce a ani nebol pripraveny na rodinu, nema priority Proste nevie co chce v zivote, chce byt vzdy obletovany, v kurze, .. takze DOVI DOPO.. a zabalila by som mu veku cibulu a slaninu s chlebom na tie jeho pijacke vylety a poraidne velky batoh so vsetkymi jeho caki pakmi..

a spoznamkou .. ak uz konecne budes vediet co chces od zivota.. NEVOLAJ MI UZ...

eri28
29. sep 2014

@martina_c podla toho co si pisala to nevyzera dobře. Nic si nevycitaj, nic si nepokazila. Cas ukaze, neverim, ze sa zmeni nikdy nevies, asi by som riesila rozvod, a zacala svoj život mas ho před sebou. Nech sa zadrne z peniazmi stastny nebude urcite, a možno mu casom zacnete chybat. Asi musí stratit co ma, aby vedel co mal. Asi tak.

slimstar
30. sep 2014

@martina_c tiež by som mu netolerovala už tu prvú kolegyňu.

Je to nevyzreté primitívne decko. Život nie je alkohol, cigarety a tlápanie do vetra !

Život je rodina a láska. On si vás nezaslúži.

Áno sú aj vyspelejší muži, ktorý si vážia čo im život priniesol, nie sú všetci takí.

Strana
z5