icon

Vzťah s ženatým mužom. Ako pomôcť kamarátke?

nama94
Dnes o 12:13

Kamarátka sa stretáva už skoro rok so ženatým mužom..najskôr tvrdila že ide len o zábavu sex...lenže on sa do nej zamiloval a podľa mňa už aj ona do neho aj keď to nepripúšťa...ako jej mám dohovoriť už to raz zistila aj jeho žena ,majú dve malé deti...tešila som sa že to skončí no oni pokračujú...neskrývajú sa sme malé mesto a oni proste idú von sa zabávať akoby boli partneri držia sa za ruky bozkavaju...nechcem aby bola sklamaná je to taká povaha že ju to položí a ona zas ani nechce aby rodinu nechcal a bol snou...ja som myslela že ich to omrzí ten muž ma povesť že má rád ženy , ale už to trvá dlho a už su v tom city...nechcem rozpisovať ake veľké romantické gestá pre ňu robí a ja ak mám pravdu povedať veľmi im to spolu klape atď...lenže je ženatý a tie deti....

Strana
z2
anonym_cbb058
Dnes o 12:18

Ak sa to týka priateľky a nie teba, nestaraj sa. Nemáš šancu z toho vyjsť dobre. Tvoja vec to nie je.
Ak sa to týka teba, rob čo uznáš za vhodné. Tvoje vedomie a svedomie. Len malé percento mileniek z toho vyjde bez ujmy.

anonym_411393
Dnes o 12:27

Je to polievka, ktoru si oni navarili a musia ju sami zjest aj so vsetkymi dosledkami. Su dospeli, nie male deti. Ty sa mozes len prizerat, ale viac nespravis

nama94
autor
Dnes o 12:34
@anonym_cbb058

Ak sa to týka priateľky a nie teba, nestaraj sa. Nemáš šancu z toho vyjsť dobre. Tvoja vec to nie je.
Ak sa to týka teba, rob čo uznáš za vhodné. Tvoje vedomie a svedomie. Len malé percento mileniek z toho vyjde bez ujmy.

@anonym_cbb058 chcem jej len dobre...netýka sa to mňa ...napadlo ma že to sem napíšem lebo som čítala podobnu tému kde sa pýtala žena či má cudzej žene oznámiť že vie že ju partner podvádza všetci písali áno...
Ja zas chcem len kamarátke dohovorit že stráca čas, bude sklamaná , môže mať slobodného akého len chce je to krásna žena múdra vtipná má plno nápadníkov a ona sa na tohto upla a nerieši nič iné len jeho

nama94
autor
Dnes o 12:35
@anonym_411393

Je to polievka, ktoru si oni navarili a musia ju sami zjest aj so vsetkymi dosledkami. Su dospeli, nie male deti. Ty sa mozes len prizerat, ale viac nespravis

@anonym_411393 no prizerát a potom sa môžem prizerať aj nato ako bude vyplakavat a to nechcem....

natalka13
Dnes o 12:40

A preco jej nedohovoris?
Ak ho ona miluje bude sklamana, s tym uz nic neurobis.

anonym_411393
Dnes o 12:41
@nama94

@anonym_411393 no prizerát a potom sa môžem prizerať aj nato ako bude vyplakavat a to nechcem....

@nama94 ale co chces spravit? Este si jej nedohovarala a malo to ńejaky vysledok?

anonym_445e4e
Dnes o 12:44

Ďakujeme za oznam, chyba tam už len názov mesta. Ak máš malo svojich starosti, nájdi si hobby a nestaraj sa do starosti kamoske.🤷‍♀️ pekný deň 🏄‍♀️

nama94
autor
Dnes o 12:51
@anonym_445e4e

Ďakujeme za oznam, chyba tam už len názov mesta. Ak máš malo svojich starosti, nájdi si hobby a nestaraj sa do starosti kamoske.🤷‍♀️ pekný deň 🏄‍♀️

@anonym_445e4e nemajú šancu sa v tom nájsť

nama94
autor
Dnes o 12:53
@anonym_411393

@nama94 ale co chces spravit? Este si jej nedohovarala a malo to ńejaky vysledok?

@anonym_411393 dohovárala po tom prevalení keď jej vyvolávala jeho žena atď....2 týždne vydržali bez seba a možno naozaj blbosť to riešiť nech si robia čo chcú

januska12323
Dnes o 12:53

@nama94 obidvaja sú dospelí, celé okolie to vie tak čo ty riešiš? Rozhodli sa sami.

nama94
autor
Dnes o 12:54
@natalka13

A preco jej nedohovoris?
Ak ho ona miluje bude sklamana, s tym uz nic neurobis.

@natalka13 lebo ak ho miluje čo neprizná tak je zbytočne dohovárat....musí asi nato prísť sama ale ja sa len bojím že snim stratí roky

nama94
autor
Dnes o 12:56
@januska12323

@nama94 obidvaja sú dospelí, celé okolie to vie tak čo ty riešiš? Rozhodli sa sami.

@januska12323 veď áno....asi máte pravdu len ma to kus kvôli nej trápi lebo ju denne počúvam ako sa ozval neozval atď atď

anonym_cbb058
Dnes o 12:57
@nama94

@natalka13 lebo ak ho miluje čo neprizná tak je zbytočne dohovárat....musí asi nato prísť sama ale ja sa len bojím že snim stratí roky

@nama94 Ja má tiež kamarátku, ktorá sa ťahá roky so ženatým chlapom. Občas za ňou príde jeho žena, vyčistí jej žalúdok a oni sa po pár dňoch zasa zakrádajú do hotela. Povedala som jej raz a ďalej to neriešim, je to jej život, môže si ho pokaziť ako chce. Nej to takto vyhovuje a možno to tak vyhovuje aj tvojej kamarátke. Jediné pravidlo je, že sa s ňou odmietam o ňom a jeho sra*kách baviť.

anonym_66b81c
Dnes o 13:18

Urob fotku týchto dvoch hrdliciek a pošli pani manželke
A veci sa dajú do pohybu rýchlo a veľmi rýchlo

nama94
autor
Dnes o 13:21
@anonym_66b81c

Urob fotku týchto dvoch hrdliciek a pošli pani manželke
A veci sa dajú do pohybu rýchlo a veľmi rýchlo

@anonym_66b81c fotiek aj videi mam vela kedze obcas ideme spolu von lenze toto by som neurobila..ta jeho zena uz o nej vedela nasla mu spravy..

nama94
autor
Dnes o 13:22
@anonym_cbb058

@nama94 Ja má tiež kamarátku, ktorá sa ťahá roky so ženatým chlapom. Občas za ňou príde jeho žena, vyčistí jej žalúdok a oni sa po pár dňoch zasa zakrádajú do hotela. Povedala som jej raz a ďalej to neriešim, je to jej život, môže si ho pokaziť ako chce. Nej to takto vyhovuje a možno to tak vyhovuje aj tvojej kamarátke. Jediné pravidlo je, že sa s ňou odmietam o ňom a jeho sra*kách baviť.

@anonym_cbb058 asi toto musim zaviest aj ja ze proste nech si snim je ale nech ja nemusim stale ppcuvat o ich telenovele

rozculena
Dnes o 13:23

@nama94 akým právom jej ty chceš dohovárať?
Keď nechceš počúvať reči o ňom,tak jej to povedz,že teba to nudí.

zmrzlinka2021
Dnes o 13:33
@nama94

@januska12323 veď áno....asi máte pravdu len ma to kus kvôli nej trápi lebo ju denne počúvam ako sa ozval neozval atď atď

@nama94

Prečo si s takou osobou vôbec v kontakte?

Hľadaj si ľudí, čo za niečo stoja, ktorí majú určite hodnoty.

tiezjedna
Dnes o 13:53
@nama94

@anonym_411393 dohovárala po tom prevalení keď jej vyvolávala jeho žena atď....2 týždne vydržali bez seba a možno naozaj blbosť to riešiť nech si robia čo chcú

@nama94 keď to jeho žene nevadí, tak prečo to vadí tebe... Tam to musí byť celé zle. Kamarátka bude iba ďalšia v poradí.

nama94
autor
Dnes o 14:25
@zmrzlinka2021

@nama94

Prečo si s takou osobou vôbec v kontakte?

Hľadaj si ľudí, čo za niečo stoja, ktorí majú určite hodnoty.

@zmrzlinka2021 je mi to velmi dobra kamaratka a ma zaklade tohto ju zase neodpisem

nama94
autor
Dnes o 14:25
@tiezjedna

@nama94 keď to jeho žene nevadí, tak prečo to vadí tebe... Tam to musí byť celé zle. Kamarátka bude iba ďalšia v poradí.

@tiezjedna ved prave....a potom oci pre plac a nie ze ma to trapi zalezi mi na kamaratke aby bola stastna

nama94
autor
Dnes o 14:26
@rozculena

@nama94 akým právom jej ty chceš dohovárať?
Keď nechceš počúvať reči o ňom,tak jej to povedz,že teba to nudí.

@rozculena akym pravom ? Asi takym ze sa bavime o vsetkom je to kamaratka s ktorou zdielame zivot denne..nie len kamaratka na krorej mi nezalezi

rozculena
Dnes o 15:29
@nama94

@rozculena akym pravom ? Asi takym ze sa bavime o vsetkom je to kamaratka s ktorou zdielame zivot denne..nie len kamaratka na krorej mi nezalezi

@nama94 to ti nedáva právo zasahovať do jej života.Môžeš jej akurát tak povedať svoj názor,ale nemôžeš chcieť,aby robila to,čo jej ty povieš.
Ale zároveň nie si povinná počúvať jej litánie o jej problémoch.

janinah
Dnes o 15:55

Nestaraj sa,jej život. Ale moja kamarátka by už nebola.

natalka13
Dnes o 16:00

A co ty vlastne chces? Raz chcem jej dohovorit LEBO kamaratka, raz nebudem sa do to miesat.....

eeffka
Dnes o 16:18
@nama94

@nama94 dohovarala su jej, nic nezmenila, tam tvoja starost konci. Ja by som s takou kamoskou preberala uz len varenie,pocasie, pracu a kozmetiku. O zenatom frajeroci nexh rozprava platenej psychologicke

katkazatka
Dnes o 16:28

Chlap sa promenáduje po meste s frajerkou. On nechýba doma manželka a deťom?

anonym_db72b9
Dnes o 16:46

píšeš že ste malé mesto. Čo nato rodičia kamarátky? Alebo manželka dotyčného pána ?

anonym_c1726b
Dnes o 16:55

@nama94 kamaratka potrebuje vlastne poucenie a aj ho dostane...

muchotrafka298
Dnes o 17:32

Nestaraj sa do zivotov inych, do coho Ta nic nie je. Pokial Ti to vadi, tak ukonci kamaratstvo s nou. Si myslis, ze ona si da od teba povedat? Je dospela a svojpravna. Nehraj sa na Matku Terezu, co spasi svet. Nespasis ho a vyjdes z toho najhorsie.-

Strana
z2