icon

Bola som donútená stať sa moslimkou a už sa mi to nepáči

pet0ra
15. jún 2023

Dobrý deň chcela by som sa opýtať aké sú moje možnosti keď som bola donútena sa stať moslimkou a zistila som že sa mi to nepáči a chcem to vrátiť naspäť či sa to vôbec dá ? A ďalšia otázka že ma donútili si vziať moslimského muža online a všetko prebehlo aj zo svedkami. Chcem to všetko vrátiť naspäť dá sa to prosím vás nejako ? Ďakujem

pet0ra
autor
15. jún 2023

@januska12323 nie neposlala som mu nič

maca1984
15. jún 2023

@pet0ra škoda. Mala by si predsa svojho manžela podporiť.

lenka567899
15. jún 2023

@pet0ra ženy v tomto fórume sú take úbohé, horšie ako pubertiačky. Je vidieť že nemáte sex

river_song
15. jún 2023

@pet0ra tak nech ti on pošle. Na letenku a na svadobné šaty a tak 🙃😂

lenqua_12325
15. jún 2023

@maca1984 no ja neviem... minimálne by mala cez videohovor ako správna manželka otehotnieť a syna poslať kuriérom.

moonlight1210
15. jún 2023

@pet0ra nie si ani vydata, ani konvertovana.

Ak maju len tvoje meno a priezvisko, tak takych zien moze byt na SK vela. Takze vlastne sa nemaju coho chytit.

Az ked za nim vycestujes a uskutocni sa skutocny sobas a konvertovanie, potom budes aj vydata aj konvertovana. A vtedy mozes zacat stresovat, co teraz, co teraz.

Teraz zablokuj pani, aj s celym jej ansamblom, uvar si caj na nervy a chod robit nieco uzitocne.

lenqua_12325
15. jún 2023

@lenka567899 možno ho máme až moc 😅 ako vieš ?

maca1984
15. jún 2023

@lenqua_12325 😂 to je jasné.
Hneď po tom ako mu pošle zopár stovečiek a najnovší Iphone

pet0ra
autor
15. jún 2023

@moonlight1210 určite za ním nevycestujem ani nič podobné a všetkých tých ľudí si zablokujem. Ďakujem aspoň môžem byť kľudná že nie som vydatá a ani moslimka lebo som sa fakt cítila veľmi zle.

lenqua_12325
15. jún 2023

@moonlight1210 konverzia je aj tak neplatná, ak to nerobí dobrovolne.

haley7897
Autor odpoveď zmazal
macilaci
15. jún 2023

A keby si išla za nim možno by ste aj Tanikali😉

kvetinka75
15. jún 2023

@macilaci 😂

trinityf
15. jún 2023

DONUTENA... co ti drzali zbran pri hlave?!

abbey1
15. jún 2023

Prosím ťa, určite vyhľadaj čím skôr odbornú pomoc. Lebo či už je tento príbeh vymyslený, alebo reálny, tvoje duševné zdravie potrebuje pomoc.

haley7897
15. jún 2023

@pet0ra V prvom rade by som odporučila skôr sedenia u odborníka ako na koniku, to v oboch prípadoch, či už je téma reálna alebo vymyslená.
Poďme predstierať ze je reálna. Čisto teoreticky by prijatie Islamu hoci cez internet bolo platné. To, ak to dotyčný mysli úprimne. Na akceptovanie Islamu stačí povedať vyznanie viery, "shahada", ideálne verejne, so svedkami, ale aj keby to človek spravil sam doma v obývačke, nebude o nič menej muslimom. Rovnako "sobáš" cez internet môže byť istým spôsobom platný ak bol s imamom a svedkami. Nerobí sa to bezne, ale pre pár ktorý takpovediac nechce mať "vzťah v hriechu" a plánujú spolu život to z náboženskeho hľadiska stačí.
Čo spomenuté znamená pre autorku? Absolútne nič. 🤣 Keď nemyslela shahadu vážne, prakticky ani neplatí. Rovnako sobáš je s právneho hľadiska neplatný, má váhu sobáša deti na ihrisku co si vymenili prstene zo sedmokrásky. Pokojne môžeš ďalej písať bludy na internete, aj keď v prípade, že je téma reálna odporúčam od internetov upustiť. Nieje tu pre teba bezpecno.
OH a ak je teda téma reálna, tak ti garantujem, že Pakistan rodina by ta ako manželku neakceptovala. Si len brána do spomenutého Nemecka ako EÚ člen a cestuje tam s vami aj jeho Pakistani manželka 😬
Ale teda záverom, ďakujem za pobavenie ku káve.

lucky_k
15. jún 2023

@domka222 😂

moonlight1210
15. jún 2023

@lenqua_12325 a ako sa dokazuje, ze to nebolo dobrovolne? Staci sa potom rozmysliet, ze to vlastne nechcem?

Osobne neviem, ako prebieha konverzia na islamsku vieru. No som presvedcena, ze nejakym rozhovorom cez videohovor to nebude.

haley7897
15. jún 2023

@moonlight1210 konverzia na islam prebieha doslova vyslovenim jednej vety: “Ash-hadu an la ilaha illa Allah, Wa ash-hadu anna Muhammadan Rasulu-Allah.” žiadne specialne obrady a pod. Ideálne aj je to so svedkami ale nie nevyhnutne. Pokojne to môže byť aj cez internet. Štandardne sa to tak nerobí, ale napríklad počas lockdownov som videla xy prípadov keď tak ľudia prijali Islam. A samozrejme je to platné. Rovnako to môže byť cesta pre niekoho kto žije v "nemuslimskej" krajine a chce aby ho muslim viedol počas shahady.
Nikto ju ale nenúti aby vieru akýmkoľvek spôsobom praktizovala a pokojne môže zase konvertovať na akúkoľvek inú vieru alebo proste od viery úplne upustiť. Nikto nikoho nedrží. A ak je téma reálna, som si prakticky istá, že ju plánoval použiť ako passport do EÚ.

moonlight1210
15. jún 2023

@haley7897 divne. A odist z tej viery je potom jednoducho rozhodnutie, ze uz ju nechcem a prekonvertujem zas do inej?

Alebo ak je nutne dokazat, ze to nebolo dobrovolne prijatie, ako sa to robi?

svetlonos
15. jún 2023

@kittykat22
pekne napisane. Autorka by vsak mala riesit psychiatra a sicialka jej potencialne dieta. Tu bude anglictina ten najmensi problem ...

haley7897
15. jún 2023

@moonlight1210 nieje to divné, keď sa nad tým zamyslíš. Prijatie Boha by nemalo byť limitované pravidlami a nemal by to byt klub vyvolených kde musíš splniť xy podmienok a priprav. Každý by mal byť schopný proste prijať vieru a Boha. Nieje dôvod aby to bolo komplikovane. Čo sa týka autorky, jednoducho povedané, fakt nikoho netrápi ako bude žiť. Nemá v okolí rodinu ktorá by sa ju snažila vrámci nejakých tradícií držať aby žila vrámci nejakých zvykov a pravidiel. Teda predpokladám, že nepíše z Afganistanu. Ak shahadu nevyslovila s tým, že tomu co hovorí aj verí, tak je vlastne neplatná. Lebo to je asi jediná podmienka prijatia viery. Prijať ju úprimne, v srdci, pre seba a Boha, nie pre okolie len na oko.

svetlonos
15. jún 2023

@pet0ra
poslala si im aj rodne cislo, datum narodenia a ine udaje okrem mena a priezviska?
Ak je tato tema nahodou pravdiva, chod si dat skontrolovat IQ a celkovo svoj dusevny stav, pripadne daj zistit ci netrpis miernou retardaciou. To ti teraz nepisem vobec ironicky ani ako urazku.
Ale pokial je toto pravda a ty si dospela zena, tak nemas hlavu v poriadku. Svojim chovanim dokazes do buducna seba a mozno i druhych priviest do sakramentskych problémov.
Napriklad aj financnych, kde by ti pokojne hrozilo aj väzenie. A to je este ten luxusnejsi pripad.

haley7897
15. jún 2023

@moonlight1210 btw, pochybujem, že autorka bola k niečomu donutena. Aby som ju citovala "bola som donútená stať sa moslimkou a UŽ sa mi to nepáči". Už sa mi to nepáči??? To znamená, že predtým sa jej to páčilo. Jej voľba slov...

pink_lady
15. jún 2023

Ja mám len jednu otazku: poskytla si tam tím svoje udaje tipu napr adresa, rodné číslo, číslo pasu alebo obcianskeho? Ak nie tak nestresuj no ak ano...mozes byt v kasi, jedneho dna ti zazvoní ..😁

haley7897
15. jún 2023

@pink_lady prosím ťa, však ho ani nepustia cez hranice.. 😬 Ak je téma reálna tak všetko toto bolo na vytvorenie ilúzie reálneho vzťahu aby sa dostal k reálnemu sobášu = papierom, pasu a teda do EÚ. Bez toho môže doma suchat nohami a vypisovať iným po nete

tosomja
15. jún 2023

@pink_lady určite príde zvoniť...kde by ho pustili cez hranice? ...len kvôli tomu ju volá k nim, aby mu boli "otvorené hranice".

kopytko03
15. jún 2023

@pet0ra budem predpokladať že téma nie je vymyslená a dám ti serióznu radu. Z legálneho hľadiska u nás vydatá nie si, ale kľudne sa môže stať, že v Pakistane už si. Na tvojom mieste by som sa cestám do Pakistanu vyhla 😀 A môžeš skúsiť kontaktovať aj islamské centrum na Slovensku, kde ti budú vedieť povedať, v akej presne situácii sa nachádzaš a možno aj čo máš robiť.

nikpa
15. jún 2023

@pet0ra žena ty si riadne trafená 🤣🤣🤣🤣🤣😂

sandra19860
15. jún 2023

Yalla Yalla...