Bola som donútená stať sa moslimkou a už sa mi to nepáči
Dobrý deň chcela by som sa opýtať aké sú moje možnosti keď som bola donútena sa stať moslimkou a zistila som že sa mi to nepáči a chcem to vrátiť naspäť či sa to vôbec dá ? A ďalšia otázka že ma donútili si vziať moslimského muža online a všetko prebehlo aj zo svedkami. Chcem to všetko vrátiť naspäť dá sa to prosím vás nejako ? Ďakujem
@moonlight1210 už Ti to vysvetlila 🙂 @haley7897
@kopytko03 si ma rozosmiala 🙂
@eva8 to by musela byť dobre sprostá aby niečo také urobila a bolo by úplne jedno, či je to muž z Pakistanu alebo Nového Zélandu.
Ako som napísala žiadne moje údaje som nikomu nedávala žiadna adresa žiadne číslo z občianskeho ani nič jedine čo som dala je moje meno a priezvisko to je všetko.
@haley7897 neriesim, ci ona bola donutena. zaujal ma len ten aspekt, ze ak je to z donutenia, je to neplatne. co je logicke. len ma zaujimalo, ako vlastne to donutenie dokazem.
Lebo viem, ze aj u krestanov su ludia, ktori razia teoriu, ze raz pokrsteny, navzdy krestan. A je jedno, ze si ako napr. dospely vybral inu vieru (lebo za novorodenca vtedy rozhodli rodicia), pre nich je stale krestan. A teda hresi proti svojej viere. A prestava krestanom byt, az keby ho exkomunikoval niekto (biskup, papez, neviem, kto ma tu pravomoc.).
Preto ma zaujimalo, ci aj u moslimov to beru az takto a ak raz vyslovis tu vetu, tak pre nich uz navzdy si moslim (a hresis proti viere, ak prijmes dalsie nabozenstvo za svoje. A teda teoreticky mozes byt potrestany. Kedze su oblasti, kde to beru velmi ortodoxne.).
A jedine vtedy uznaju, ze nie si moslim, ak dokazes, ze ta vlastne niekto donutil sa nim stat proti tvojej voli.
A ak je to takto, tak ako sa dokazuje, ze to nebolo dobrovolne, aby to uznali (a nehrozil pripadny trest za odpadnutie od viery. Proste aby bolo jasne, ze som moslimom nikdy ani nebola.).
Z toho, co pises, mi vyplyva, ze staci jednoducho prehlasit, ze napr. som to vtedy nemyslela vazne, len mi to prislo fancy byt moslim. A tym padom uz nie som moslim (ani som nikdy nebola) a mozem byt z ich pohladu cim dalsim chcem.
Teda to vystupenie z viery je vlastne jednoduche.
Je to takto?
akože toto bolo moc 🤦♀️😀🤣 dobre ste si túto disk. vychutnali 🙈🤔🤣🤣
Ja som sa minule bozkávala online s Maštalírom myslíte že som podviedla manžela...???
Bol to jeden dlhý a druhý krátky bozk...
Ja tu často uvažujem, či sú ľudia sprostí, keď poskytnú údaje z karty, alebo z IB.
Ale po tomto, už sa nečudujem ničomu.
@emuska30 zaslintala si moc obrazovku ? 😅🤣🤣🤣🤣 zle sa to čistí

@haley7897
@tosomja ale ja som nenapisala že pride jej zazvonit on...ale niekto komu posunu oni kontakt...a bohvie odkial akoze oni uskutocnovali online hovor