Bola som zbytočne zlá?
Môj manžel je Čech, jeho kolega má tiež manželku - Slovenku. Pozvali sme ich k nám na večeru, zoznámiť sa. Jeho žena mala potrebu ma neustále buzerovať, použila som napríklad niektoré slová, ktorým naši manželia moc nerozumeli, napríklad slovo vychýrený, dienko atď... Keď sme sa bavili, pýtali sa čo to znamená a jeho žena mala neustále potrebu hovoriť, že ja nehovorím správne, že v bežnej komunikácii sa slovo "vychýrený" nepoužíva atď...tých príkladov je veľa. Bolo toho dosť a ja už som vybuchla, neviem prečo by ma mala opravovať a hlavne poučovať, som predsa dospelá. Tak som sa nahnevala a povedala jej "A choď do riti, tomu rozumieš?"... Ako teraz ma to trochu mrzí, ale cítim sa v práve. Čo si myslíte, zachovala som sa ako hlupaňa?
@jasomzabka ja nie som nervózna, len používam asertivitu 😉😅
mala si sa jej spytat, ako sa po cesky povie "manzelka kurica"
islo jej o to ta strapnit 🙂 uhadla si 🙂 podla mna sa to opakovat uz nebude a na debila musis ist hjeho zbranami, inak nepochopi 🙂
@jasomzabka Mne to bolo jasné, len nechápem čo ju k tomu viedlo. Videla ma prvýkrát.
Tak podľa mňa by sa mala aj ona cítiť trápne, lebo sa celý čas chovala ako hus. Ale takýmto typom to nedopne. A tebe fandím, proste si zareagovala emotívne, keďže ona si nedala pokoj. Tiež ju mohol uzemniť manžel, keď ťa stále opravovala, nemuselo sa to takto vyhrotiť.
Nemala ťa čo poučovať. Dobre som sa zasmiala.
Na debilov debilne. Aspon mas pokoj od jej navstev. Ak to teda pochopila spravne. Vrcholne drze sa navazat do hostitelky. To si mala nechat domov do svojej kuchyne.

@jana_eyre_2 ako som povedala mas pravo na svoj nazor, to chce klud a nohy v teple 🙂 alebo si kupit specialny caj 🙂 na nervy...