icon

Bola to prehnaná reakcia?

22. mar 2022

Ako by ste reagovali v pripade, ze pridete na navstevu k rodicom svojho priatela, s ktorym ste dva roky a s matkou priatela mate dobry vztah, nikdy ziaden konflikt, prave naopak.. No a zrazu na tej navsteve sa zacne vasho priatela pytat na jeho byvalu priatelku pred vami?
Ja som sa velmi nahnevala a odisla som, vraj to bola prehnana reakcia. Myslite si to aj vy?

Strana
z5
zoeeoz
24. mar 2022

@h2 tieto prehnané scenáre keby bolo keby sú úplne hovno platné na diskusiu 😉

h2
24. mar 2022

@zoeeoz Ospravedlňovať autorkino správanie tým, že je to v poriadku, lebo ona to tak cítila, je podľa mňa ešte viac na hovno, keď už sa takto expresívne bavíme.

zoeeoz
24. mar 2022

@h2 to je úplne v poriadku, že to je podľa teba na hovno :D

lavinis
24. mar 2022

ano, bola to úplne detinská reakcia od teba, to si si moc nešplhla teda.

bestmate
24. mar 2022

nuž, autorka, je mi fakt ľúto, že ťa nazývajú hrdinky spoza klávesnice detinskou, pretože takéto niečo by sa žiadnej nepáčilo resp. minimálne by ju to zamrzelo a doma by frajer dostal "hubovú polievku". Čo je horšie frajer bol prítomný a mala si problém urobiť poriadok so starou ringlou.

lavinis
24. mar 2022

...ach jo, ďalšia hysterka.

h2
24. mar 2022

@bestmate Čudujem sa, koľko žien tu má problém pochopiť, že existujú ženy, ktoré absolútne nerozhodí, keď sa svokra opýta na frajerovu bývalú. A akože za čo má on dostať "hubovú polievku"? Fakt nechápem, čo je zlé na rozhovore v štýle napríklad:
"Stretla som Janu. Nevieš o nej niečo?"
"Nie."
Lebo pravdepodobne celý rozhovor prebiehal nejako takto. Veľmi pochybujem, že frajerovi zasvietili srdiečka v očiach a pol hodiny s mamou ospevovali jeho bývalú.

bestmate
24. mar 2022

ja sa zas čudujem, že ty sa čuduješ ... no nie od svorkry, sú proste zaškatuľkované, iné by bolo keby, že sme niekde a frajer stretne starého známeho a ten by sa opýtal na ex, absolútne nič by sa nestalo. Je dosť dôležite kto sa pýta a pri akej situácii. Toľko k tomu.

h2
24. mar 2022

@bestmate A prečo je to od svokry iné? Prečo má mať akýkoľvek "starý známy" väčšie právo, ako svokra? Ak máš ty svokru nejako zaškatuľkovanú, je to tvoj problém, nie jej. Pre mňa je "živočíšny druh svokra" rovnocenný s bežným človekom. 😉

misinka26
24. mar 2022

@h2 Vieš čo týmto "hysterkám" to nevysvetlíš. Ani to ako sa sedna dospelá žena ide hádzať o zem a urážať lebo po svete chodí okrem jej božstva ešte aj ex jej frajera a jeho mama sa vôbec opovážila povedať jej meno nadarmo, ktoré sa zjavne nevyslovuje 😂 memám problém tak si ho vyrobím asi toľko k tomu...

h2
24. mar 2022

@misinka26 Nechcela som tu písať detaily zo svojho súkromného života, ale bývalá žena môjho muža bola na krstinách môjho syna (nášho syna s jej exmanželom), aj na jeho prvých narodeninách. Bola pozvaný hosť, sedela s nami pri jednom stole, môjmu synovi doniesla darček... A okrem toho ešte párkrát bola u nás doma. A párkrát som aj ja bola u nej. To by tu niektoré asi rovno odviezla záchranka.

misinka26
24. mar 2022

@h2 Tomu ver že odniesla 😂 ja vravím môj ex svokor si tak mýli mňa s terajšou frajerkou exmanžela, že ju stále volá mojím menom, nie naschval ale proste boli zvyknutí na mňa a aj keď sme v kontakte tak sa vždy opýta ako sa mám... A pre tie, ktoré hovoria, že je iné keď sú záväzky v podobe detí tak napr moja mama úplne v pohode hocikedy vytiahne aj pre priateľom, že pamätáš ten a ten čo si s ním chodila na vysokej, bla, bla ako sa má, už má deti nevieš? či ked stretne môjho ex ešte zo strednej tak mi napíše videla som ho dnes tam a tam vieš o ňom niečo. Áno sú minulosť ale nebudem sa tváriť že nikdy neexistovali, boli tu v tej dobe, priniesli niečo dobré, niečo zlé a ideme ďalej ale nevymažem ich zo života ...

Strana
z5