Boli by ste milenkou muža, s ktorým okrem sexu nič nebude?

baska33
23. sep 2015

Dokazali by ste byt milenkou muza ktoreho milujete aj ked by ste vedeli ze nic viac okrem xxxu medzi vami nebude?

marianka0101
23. sep 2015

Nie

hanka_april
23. sep 2015

ak by sme boli obaja slobodni bez zavazkov, tak preco nie? 🙂

sissy27
23. sep 2015

ja nie... nemám masochistické sklony, aby som sa týrala tým, že budem dúfať, že možno svoj postoj raz zmení a budem sa utešovať tým, že mám aspoň jeho vtáka keď už srdce nie... a teda neviem, milovať chlapa, pre ktorého si len matrac? to sa dá? čo už na takom môžeš milovať?

alenah31
23. sep 2015

nie...pretože ja si samu seba vážim

jani_uk
23. sep 2015

Vyskusat je ok, ale nie je to pre mna, taky "vztah" ma nenaplna.

dominika6
23. sep 2015

ak chlapovi ide o xex,na tebe mu nezáleží a zrejeme potom ani tebe na sebe samej...je to lacné a bez budúcnosti,ktroé následky si budeš niesť iba ty,nie on...

mamina_25
23. sep 2015

Urcite nie...Aky by to malo vyznam?Trapila by som sa len...Radsej by som sa poobzerala po niekom,komu budem stat za to a bude ma lubit.

sardinka32
23. sep 2015

Ono zle sa pytas...nie ci by sme dokazali, ale ci to ma nejaky zmysel a odpoved je NEMA. Nakoniec budes nestastna len Ty. Ak si slobodna...stratis pri nom niekolko rokov svojho zivota a naco? A nehovoriac o tom, ze je to nefer k jeho manzelke, kedze od nej odist nechce, zrejme o nicom ani len netusi. Ak to beries tak, ze si s nim budes uzivat len dovtedy, kym si nenajdes niekoho lepsieho, tak potom je to uz len na Tvojom svedomi...ziadna z nas nemoze hovorit za Teba...ci uz Ti napise ano alebo nie ako odpoved na Tvoju otazku. Hrozi Ti aj to, ze sa na neho budes viac a viac namotavat a dufat, ze mozno...mozno raz odide od manzelky, ale to sa nestane a bude Ta to po xy rokoch boliet este viac, ako ked to ukoncis teraz. Navyse, nezabudaj, ze to moze cele vyjst na svetlo bozie, ono nejaky dobrak to moze nabonzovat na Vas, nikdy nevies.

oli18
23. sep 2015

Myslím, že tejto "dáme" netreba odpovedať. Pubertiačky nemajú čo robiť, tak iritujú vydaté ženy ☹

timea7
23. sep 2015

nie, zraňovalo by ma to, ak by som ho ja milovala a on by ma používal len ako šľapku, ktorú nemusí zaplatiť. Na to si sama seba príliš vážim.

bajka22
23. sep 2015

Dievčatá prepáčte , že píšem odveci, ale ide Vám "normálne" koník? lebo mne ukazuje nejaký modrý pruh v hornej časti a nejde mi preklikať sa ani do bazára, ani na blog...díky za info .

13091991
23. sep 2015

Pokial chcete obaja len sex a nic viac tak vtom nevidim problem...pokial chces ty nieco viac tak je tato otazka myslim zbytocna 😊

prego81
23. sep 2015

Nie. Ak si zamilovana ale vieš že on na tebe vidí iba pi*u a nevadí ti to tak si buď mladá alebo nenormálne naivná. Ani jedno ťa neospravedlňuje... 😒 Ale najskôr sa asi nudíš.

gladys_07
23. sep 2015

nie, lebo skor ci neskor sa aj tak jeden zalubi a potom to ide uz len do sraciek...

mimina00
23. sep 2015

Bóže zase dnes to iste co vcera,no cele zle 😠 ja nechapem ako tu mozete niektore pisat ze pokial ide len o sex tak je to ok!!to myslite vazne?nevera je ok??!!ženy fuuuuuj 😠 😠 😠

gabrielkaa
23. sep 2015

😀 nie. Lebo poprve keby som isla z niekym do postele tak by som ho uz lubila no a tym vlastne vyvraciam tu druhu vec...nezavazny sexik 😜

danielahamar
23. sep 2015

si, chcela si byť a budeš len milenkou, nato milenky nejako zabúdajú 😉 takže teraz je plakať neskoro

xevulax
23. sep 2015

Nie

tjaden
23. sep 2015

ahoj, bola som ...a stále som dúfala, že z toho bude niečo viac...čo dokonca som si nahovárala, že už ma začína mať rád a on si zatiaľ spokojne klátil druhé kým ja som doma revala, nerob to, si žena...vždy budeš čakať, že z toho bude niečo viac, len sebe ublížiš, bože koľko chlapov je na svete, máš na výber 😉

dana_l
24. sep 2015

v zahranici sa zenam v takomto vztahu povie - a friend with benefits. len ake benefits mas z toho ty?

lajlilinka
24. sep 2015

Mh, ak sa toto dokážeš opýtať, tak tvoje morálne hodnoty sú veľmi nízko.
Vieš, ono sa ti všetko raz vráti.... A keď sa ty raz zamilujes, možno si zalozis rodinu, budeš si myslieť ze je všetko super... Ale nebude, lebo padnes na hubu... A nechcem byť zlá, ale bodaj by! 😠

kakalaka
24. sep 2015

nikdy...to by som mohla ist rovno na roh krutit kabelkou a to by som aspon nieco z toho mala 😀

bublinka1987
24. sep 2015

ja so bola. trvalo to asi rok..potom som stretla terajsieho manzela a ukoncila som to...aj ked ja som sa do neho zamilovala (myslim do toho milenca), aj si myslim ze on zacal nieco ku mne citit..ale bola som mlada a nejako som to neriesila...ale hocikedy si aj teraz nanho spomeniem a pousmejem sa nad tym...:🙂 on si potom tiez nasiel frajerku..neviem ci s nou este je, lebo uz nie sme v kontakte, ale ukoncili sme to..napisal alebo zavolal len ked on chcel alebo mal cas..a ja jak taky debil som sa mu prispôsobovala. ale nevedela som si pomôc, bolo ti silnejsie ako ja...aj ked som vedela ze to k nicomu nevedie...ale ked si slobodna, tak si to uzivaj..ked sa vydas uz budes len spominat...🙂 ja osobne na to nemam zle spomienky.

lydulka
24. sep 2015

ake ste vsetky mudre.. 😀 ze nie, nikdy, atd. vsetky co ste to pisali sa vam take asi nikdy nestalo. pamätajte..kto nezazije, nepochopi. co ak o nu nikto doteraz nemal zaujem a tuzila po chlapovi a tento bol jediny co sa vyskytol? tak zacala dufat, zacnem si s nim, mozno sa to zmeni, mozno sa aj on do mna zamiluje.. aj ked tusi, ze je to debil, ale srdcu niekedy nerozkazes..zamilovala sa do nespravneho a nedokaze ho opustit.. aj ked je aky je, to nekomentujem.. alebo co ked si chcela len tak uzivat, vedela do coho ide, ale.. zamilovala sa.
Budes to mat este velmi tazke to s nim ukoncit a jedine co ti pomoze je iny chlap.. takze oci otvorene maj vsade 🙂 urcite este nejaky normalny po tomto svete chodi. 😀

uzuzana
24. sep 2015

@lajlilinka Prosím ťa ty prečo reaguješ takto agresívne???Každá žena sa môže zamilovať do nesrpávneho muža..Neviem čo by sa jej malo vrátiť.trošku prehodnoť svoju odpoved..nejaká si hrrrr.. No a ty dievkamoja @baska33 si uži dobrú súlož a nič viac nerieš..ber ho ako vášnivú a zakázanú lásku z červenej knižnice..A na staré kolená sa nad tým pousmej..Nikdy sa nič nedeje len tak pre nič za nič..A teba to má asi niekam posunúť..len si nezlom srdce..trošku to ber triezvo.V dnešnej dobe je úplne prirodzené,že muži si radi zasunú bez zodpovednosti..takže ty bud tá,ktorá,ked má na neho chuť zavolá,nečakaj,kedy sa ti ozve pán tvorstva ..ber si to,ale bez následkov.Asi toľko ..🙂 Pekný deň..

gretocka
24. sep 2015

vzala som si svojho manzela pretoze lubim jeho. A nech by sa medzi nami dialo cokolvek, nedokazala by som mu byt neverna. A keby som aj nebola vydata, nedokazala by som byt milenkou ziadnemu muzovi. Bud ma chlap berie ako celok a svoj zavazok aj vyjadri rozhodnutim vziat si ma za zenu, alebo dakujem, neprosim. Ziadny zivot na skusku, ziadny sex bez buducnosti.... Pre mna je sex vyjadrenim toho najhlbsieho citu a toto vyjadrenie davam len jednemu cloveku - tomu, ktory pri mne stoji v dobrom aj zlom.
Viem, ze vacsine ludi v dnesnom svete to moze pripadat zastarale alebo nemoderne - co uz. Ja tomu takto verim, takto to citim.
A vdaka Bohu, nasla som Muza, ktory tomu veri tak isto.

bosoriak
24. sep 2015

Johny Depp alebo Matthew McConaughey? Aj hned! 😀

Je to kazdeho osobna vec, ale uz som dost stara na to, aby som vedela, ze nikdy nehovor nikdy. V zivote pridu situacie, ktore nikto necaka a nie vzdy sa rozhodne reagovat spravne. Vsetko ma ale svoje dosledky.

maja2039
24. sep 2015

urcite nieee

apb
24. sep 2015
horana
24. sep 2015

A plati aspon slusne, ci inak kompenzuje tvoje sexulane sluzby? Ci len tak "za pekne oci" (resp. za to az aj tebe robi dobre?), ved to uz na zivnost robit spolocnicku, vybrat si s kym ano a s kym nie a aspon z toho nieco mas, ze ti utekaju roky, v ktorych by si mohla hladat niekoho perspektivneho nez by hrackou na bokovku...