icon

Boli by ste s mužom, ktorý nechce do vás nič investovať?

28. mar 2021

Ktorý by do vás nechcel nič investovať? Mám na mysli, partnerov (nie manželov,kde sú už deti a iné finančné záväzky). napr. By vám nikdy nič sám od seba nekupil? Povedzme,že by sa jednalo o muža,ktorý má určite nároky na zeny,ale keby prišlo na lámanie chleba,tak by tie "nároky" odmietol financovať? Alebo napr. Situácia,kedy sa vám vyskytne neočakávaný finančný výdavok a vedeli by ste,že vám nijako v tomto smere nepomôže hoci by mohol?

greywolf
28. mar 2021

Precital som si celu konverzaciu. Chces aby ta muz zabezpecil, postaral sa o teba, kupil co sa ti pokazi a to spolu nebyvate 😀 si proste zlatokopka. Ine je to keby spolu byvate (mate spolocny byt / prenajaty) alebo ste manzelia. Ked on spomenie ze ide s autom do servisu ty mu kupis novy olej ? 😀 som rad ze taku zenu ako si ty poznam nazivo len jednu.

0silvia0
28. mar 2021

@number19 a ked dostanes dar, tak si stastna? Normalne ti nejaky predmet urobi obrovsku radost? Ako prejavujes svoju radost? Vazne sa pytam, ja toto nepoznam...

21oktober
28. mar 2021

@0silvia0 dobre, ty nemáš rada dary, ale mnoho žien áno , ale radšej ich zo strachu neprijmu aby neboli za tie hnusné zlatokopky, vypočítavé mrchy, lenivé mulice a neviem čo . Dnes je veľmi v móde byť silná , samostatná a nezávislá a to tak že sa to ženie do úplného extrému . Ona myslí aj tento typ vzťah ktorý som napísala , z ďalších to vyplynulo . Potešiť dnes ženu darom je dnes pomaly hrdelný zločin , ale paradoxom nie na strane mužov ale na strane žien, jedna o druhej budú klebetiť aká to je zlatokopka ( pričom skutočný význam im úplne uniká ), vypočítavá mrcha a je s ním len pre peniaze .

0silvia0
28. mar 2021

@21oktober mne je uplne fuk ako ziju ostatne zeny. Len som ti pisala, ze to, ze niekto nema rad dary neznamena, ze automaticky si v manzelstve plati vsetko napolovicu a skemre o par drobnych na materskej😉

dianaana
28. mar 2021

Precitaj si knihu 5 jazykov lasky. Tvoj jazyk lasky je ocividne prijmanie darov. Si jasny priklad. Tvoj partner ocividne hovori inym "jazykom lasky", napr. ze ta vypocuje, ze s tebou zdiela zazitky, alebo aj objatie a dotyky su dalsi jazyk lasky. Mala by si sa zamysliet, ze nie kazdy je taky ako ty. Zato ze mas taku predstavu, ze ak ti nieco kupi lebo chce aby si bola stastna, a toto ti chyba, tak je to smutne, ze nevidis mozno ine jeho prejavy. Dufam, ze radost maz aj z inych ako materialnych veci. Celkovo mi prides troska rozmaznana.
Druha vec: skus sa na to pozriet z jeho pohladu. Chcem, aby zena bola pekna, aby pekne vonala, nosila pekne pradlo, atd atd.. a ona taka nie je. No mam s nou vobec zostat?

nikyball
28. mar 2021

Ja by som s takým nebola, a to si tie veci viem zadovážiť sama. Lakomstvo je celkovo pre mňa nepritazlive, antisexi. Muž má ženu rozmaznávať

number19
28. mar 2021

Mna to velmi potesi ked mi muz kupi kvety - som rada ze aj s dcerou pripravuju oslavu mojich narodenin (a tym uci aj moju dceru darovat a robit radost). A ja robim to iste pre nich, rodinu a mojich priatelov. Je to prejav a krasny ritual (planovat, kupit a potom zazit tu reakciu dotycneho).

Svoju radost prejavujem tak ze kazdeho kto mi nieco daruje vyobjimam a docenim ich snahu urobit mi tu radost 🙂 Mne to pride celkom zdrave. Nemam nejaku traumu kvoli ktorej by som to nemala mat rada...

Co sa tyka vztahu muza a zeny a obdaruvavania. Som za staru skolu. Kupit darcek pre zenu nie je vydrziavanie, pokial ten muz vie komu ten darcek kupuje a za akym ucelom. 🙂

number19
28. mar 2021

@0silvia0 Vid moju odpoved vyssie.

0silvia0
28. mar 2021

@number19 ano, precitala som. Ja som ina v prejavoch, ja celkovo tieto rukolapne objimacky moc nemusim.

number19
28. mar 2021

@0silvia0 Ved v poho, aj to ze si ina je super...nic proti. 👏
Neodsudzujem... 🙂

midka
28. mar 2021

@number19 vies, ale autorka, ani v najmensom neriesi,,, podrzanie dveri, kyticu, veceru, ci pomoc a s kabatom, prirodzene prejavy galantnosti,, temou su skor,, vecne dary,,..kabelky, parfemy,,. oblecenie,,,,, a to predpodkladam , ze sa nebavime o polozkach 50€,,, to by snad kvoli tomu temu nezakladala,,,,,

autor
28. mar 2021

@midka áno neriešim lebo to tiež absentuje u mnohých,to si už ani nevsimam

terezka1947
28. mar 2021

No,ja sa napr.mnohym muzom ani nedivim,ze su v obdaruvani opatrnejsi.
Lebo teraz sa ocakava od muza,ze ma po skole...ma mat super auto,lyxusny odev,vlastny byt a dostatok financii,aby bol schopny zaolatit pozvania na rande,sice....pardon.
To byvalo....teraz musi casto riesit komplet reziu spolocneho byvania s priatelkou.
Akoze nic v zlim,ale necakame od mlade chalana vela?prip.je o tom uspesny muz,ze toto vsetko ma "len tak"?
Ok,ked si po case...ajdlhsom zarobi.
Ale nie su vsetci chlapi manazeri,IT technici,atd,atd.
Ale mnohe zeny chcu statostlivost od prveho stretka. Potom otehotneju....a potom placu,lebo ich priatel nevie zabezpecit rodinu.
Tak sa tak.realne spytam,z coho?
Trosku treba ruku k dielu prilozit aj zene. Nehladat peniaze,ale cloveka pre zivot....a s tym spravnym spolocne sa vytvorit buducnost da. Aj slusna.
Teraz su mnohe baby silne zeny,nezavisle.....jeden frajer plati oblecko,druhy posilku,s tretim chodi do kina,no a stvrty ju caka doma,s yvarenou vecerou.
Prip.doma sedi roky,mesiace....muz 2,3prace.....a este je nastvana,lebo nedava isty standard a nevenuje sa jej.
Mne je ozaj niekedy tych muzov luto.

terezka1947
28. mar 2021

Zdvorilost u muzov neabsentuje....len.si ju zeny nevazia.
Alebo....zdvorilost su musi zena zasluzit. Spravanim.
Ja som dost neromantik....moj muz mi aj po rokoch manzelstva otvara dvere na aute,za co sa ja casto aj hanbim,neviem preco.
Ale napr.pracujem rokyv zmiesanom kolektive,kde je kopa zien,aj muzov.
A zaujimave,ze su zeny,ku ktorym su muzi dzentlmeni a zeny,s kt.muzi iba sranduju,flirtuju a dovolia si cokolvek. V com to je?no...aj zenach samotnych.

autor
28. mar 2021

@terezka1947 ty si žena,že napíšeš takú hovadiny? Akože čo zaslúžiť? Žena si ma niečo zaslúžit od chlapa? Nezartuj. Chlap by si mal zaslúžiť už len to,že sa na neho nejaká pozrie,nieto viac a nieže žena si ma niečo zaslúžit.

number19
28. mar 2021

@midka
Vies ale autorka pise o tom ze pre chlapa mat dobru gymnastiku v postielke za darmo je ok a pre autorku nie...
Ak to maju na vztahovej baze autorku chapem (nevidim probme v darcekoch, pozornostiach)...
Ak je to viac business vztah tak aj tak autorku chapem (treba vyjednat lepsie podmienky).

autor
28. mar 2021

@number19 presne si to pomenovala ani v jednej zo vzťahových pozicii by sa nič nemenilo,keď je chlap zgrlos.

liljana
28. mar 2021

Ved si rozhodnuta. Tak naco sa pytas? Najdi si bohateho, co ta bude rozmaznavat, za to ze sa na neho budes pozerat. Nepotrebujes povolenie od nikoho. Ked ta staru vymeni, tak sa nechod stazovat.

number19
28. mar 2021

@liljana
Vies kopnut niekam ta ako staru moze aj ten co nebol bohaty a nikdy ta nerozmaznaval...

Ja osobne som si nie ista chlapom ktory na zene setri (to je jedno ci po emotivnej! alebo materialnej stranke).
Ale beriem ze kazdy ma iny nazor...

autor
28. mar 2021

@number19 plne s tebou súhlasím,pochopila si tému a jej pointu

terezka1947
28. mar 2021

Som zena....stastne vydata,vychovavana super muzom,dzentlmenom....a snazim sa svojich.synov vychovavat k.ucte k zenam....
Podla toho,co pises....asi zartujes ty.
Muz si ma zasluzit,aby zena na neho aspon pozrela?😁😁😁😁

laurika999
28. mar 2021

Miluješ, pretože miluješ. Na lásku neexistuje dôvod, že za čo. Láska sa nepredáva ani nekupuje. Takže otázka "za čo si ochotná muža milovať" už troška zaváňa vypočítavosťou.

h2
28. mar 2021

@21oktober Ale to, o čom píšeš Ty, je niečo iné, než o čom je táto téma. Tu nejde o to, že žena nechce prijať dary od muža, alebo si od neho nechať všetko platiť, lebo je hrdá, samostatná a emancipovaná. Jedna vec je s vďakou a radosťou prijať darček od muža, ktorým mi chce urobiť radosť a niečo iné je, automaticky očakávať, že zafinancuje všetko, čo si ona zmyslí.
Tu ide o to, že autorka od chlapa očakáva, že jej bude platiť všetko, na čo si ona spomenie, lebo jeho povinnosťou je plniť jej priania, robiť ju šťastnou a vôbec, má byť rád, ak sa ona naňho vôbec pozrie. Ale ako som čítala, ona s ním budúcnosť ani neplánuje, jedná sa o vzťah pre zábavu. Čiže, všetky vieme, ako sa takáto platená spoločníčka nazýva. V tom prípade by bolo asi vhodné oboznámiť zákazníka (pardón, partnera) s nejakým cenníkom, prípadne spísať zmluvu, čo, kedy, ako a za koľko.

sendricka
28. mar 2021

Mas uplnu pravdu a pride mi ze min. polovica tych zien co obhajuju opak to tak nemaju a tak si obhajuju to svoje ale urcite v by kazdu potesilo taketo spravanie.

dianaana
28. mar 2021

Samozrejme, ze uctu si aj zena musi zasluzit. Aj chlap. Sme rovnocenne ludske bytosti. Asi len ty si nejaka nymfa ktoru musia chlapi obdarovavat aby si zaskuzili jej pohlad a roztiahla im nohy 🤦‍♀️😂
Zobud sa, dievca.
Ale uz rozumiem tvojej otazke. A teda, nie, keby som robila slapku a chlap mi za to neplat darcekmi s pod.,nebola by som s nim..

vroni
28. mar 2021

Nuž, som emancipovana, hrdá a samostatná. A práve preto od muža očakávam veľkorysosť. Nie ze na tretom rande mi daruje auto a po roku prepise dom. Ale ze prinesie kvety, zaplatí veceru ci lístky do kina (pradelko a kabelecku si neprosím. Prádlo si kúpim radšej sama a kabelky neznášam), pozve ma na výlet alebo podaruje drobnosť. A v živote by som si nezačala s chlapom, ktorý by chcel platiť účet na polovicu. Ale asi by som utekala aj od takého, čo by ma na druhom rande odvliekol kupovať Victoria s secret... (alebo ze by nie? 🤔🤔🤔 Možno neskôr než na druhom rande by som sa "obetovala" 🤣)

hopsadobrandejsa
28. mar 2021

"Ktorý by do vás nechcel nič investovať?"

Investujem peniaze do auta, byvania, do akcii, do fondov......ale investicia do zeny?

-Do zien "investuju" tzv. suggar daddies ktory za investovane peniaze ocakavaju spatne uroky

- zene kupujem darcek z lasky, nie z povinnosti ci domnienky akejsi "investicie"

- neviem do zeny "investovat" pretoze ju nepovazujem za svoj majetok s ktorym si mozem nakladat akokolvek uvazim za vhodne

- nemyslim si, ze zeny roky bojovali za rovnost pohlavi len aby sa stali akymsi majetkom muzov ktori im budu "platit" veci ci sluzby. Mate rovnake moznosti sebarealizacie ako muzi. Pride mi to prirodzene aby ste si veci o ktore mate zaujem kupili zo svojho a nedivali sa na muza ako na bankomatovu kartu

Uprimne? Velmi zvlastne polozena otazka. Neviem aku odpoved ocakavas, ale moja odpoved je skor nie. Nedivam sa na zenu vo forme investicneho zaujmu.

makova333
28. mar 2021

Autorka: je jedno o aky vztah ide, on ocakava, ze budes mat a za svoje, ty ocakavas, ze budes mat za jeho. Hold nekrizuje sa to dako spolu. Treba hladat inde.

hopsadobrandejsa
28. mar 2021

"téma je na diskusiu aj v tomto duchu,čo píšeš ty.co teda očakávas? Za čo si "ochotná" ľúbiť muža?"

Wow......to o tomto su dnes vztahy? To som aj celkom rad, ze som slobodny teda.

Ak mam zenu rad, tak preto lebo to tak citim. Nie z akehosi pseudo pocitu akejsi ochoty. Sam ani neviem ako tomuto vobec chapat.

Neocakavam nic. Bud ta zena chce byt so mnou alebo nie. Mne to pride, ze autorka prispevku miesa business transakcie s romantickymi vztahmi.

Ked uz tu miesame jablka s hruskami tak uz tam rovno prihodte aj nejake tie pomarance nech je to zaujimave.

A niektore zeny sa divia, ze ziadny "normalni" chlapi uz nejestvuju. Nic v zlom, ale normalny chlap si precital prvy prispevok a opustil diskusiu.

laurika999
28. mar 2021

@hopsadobrandejsa 👍👍👍