Boli by ste s mužom, ktorý nechce do vás nič investovať?
Ktorý by do vás nechcel nič investovať? Mám na mysli, partnerov (nie manželov,kde sú už deti a iné finančné záväzky). napr. By vám nikdy nič sám od seba nekupil? Povedzme,že by sa jednalo o muža,ktorý má určite nároky na zeny,ale keby prišlo na lámanie chleba,tak by tie "nároky" odmietol financovať? Alebo napr. Situácia,kedy sa vám vyskytne neočakávaný finančný výdavok a vedeli by ste,že vám nijako v tomto smere nepomôže hoci by mohol?
Nenapadla, pretoze kto by ta zivil a dotoval? 😂
Ja napriklad by som nebola rada, keby mi partner, s ktorym nebyvam, hocico vacsie financoval. Vytvara to zavazok a bola by som rada, keby si peniaze radsej rozumne usetril pre svoju buducu rodinu a nie vrazal do frajerky, s ktorou nemusi ostat. Pripadalo by mi to hlupe a nezodpovedne, ak teda by tak robil pravidelne vo veciach, co s nimi nic nema alebo nebol milionar.
A za co som ochotna lubi muza? Podla mna sa to takto neda povedat. Laska je nezistna, nekladie si podmienky, lubim lebo lubim. Vybrala som si mojho podla povahy, zodpovednosti, dobreho srdca, ale lubim ho pre neho sameho a neda sa povedat ziaden konkretny dovod. A myslim si ze ak by bol konkretny dovod, uz by to nebola laska
@hopsadobrandejsa ale ako rád by si si vrzol s takou,ktoru si finančné nemôžeš dovoliť. 😂 Preto chodíte ako opice na pokec Instagram a hodnote vaše lacné vtáky na babach,ktoré by sa na vás ani zadarmo nevymocili.
Paci sa mi, ako uvodny prispevok je vlastne uplne o niecom inom, ako boli uz potom dalsie autorkine prispevky 😂 Lebo z toho povodneho prispevku som mala taky pocit, ze ide napr. o to, ze chlapovi sa pacia zeny so silikonmi a ocakava, ze si ich zena sama zaplati len preto, lebo jemu sa to paci..No takeho chlapa by som poslala kadelahsie a bolo by mi jedno aj to, ze by bol ochotny mi to zaplatit..
Ale ocakavat od chlapa, ze ma bude len tak obdarovavat drahymi darmi a nebodaj mi financovat veci do domacnosti, v ktorej nezije? To akoze fakt? 🙈 Vsak by som sa hanbila, keby som nieco take od neho mala chciet..Napr. moj exfrajer u mna byval, isla som prerabat spalnu, davala som nove vstavane skrine a tak..Pytal sa ma, kolko mi ma na to prispiet, ja som mu povedala, ze nechcem nic, kedze je to moj byt a investicia do mojho bytu, aj ked tie skrine vyuzival aj on..O par mesiacov sme sa rozisli, takze som dobre urobila..
Co "ocakavam" od chlapa je dar, ked mam nejaky sviatok..To by ma fakt nastvalo, keby mi nic nedal, lebo by som to brala ako signal toho, ze ma ma na haku..Ale necakala by som dar za 500 eur..A mimo sviatkov je pre mna len plus, ak dostanem niekedy napriklad kvety, ak ma vezme na veceru, na obed, do kina alebo podobne..Pretoze ani to uz v dnesnej dobe nie je samozrejmostou 🙈 Praveze by som bola v rozpakoch z toho, kebyze na mna len tak z nicoho nic vybali nejaku drahu kabelku alebo parfem..
Pises, ze si predtym mala takeho, ktory ti takto vsetko kupoval, tak co si neostala s nim? Ked je ocividne toto pre teba strasne podstatna vec? Asi si este nebola vo vztahu s lakomcom, ktory ta pozve na obed, ale vopred ti povie, kolko planuje za ten obed minut a spyta sa ta, ci si nedate polievku na polovicu, aby usetril 🙈
A ak nejde o vztah, ktory by mal mat nejaku buducnost, ale ide len o "zabavu" ako pises, tak to by som sa ja osobne citila ako totalna zlatokopka kombinovana so štetkou, keby som od chlapa ocakavala drahe dary len tak hocikedy a aby mi financoval zariadenie mojej domacnosti 🙈
Skúsim posledný x po tvojom aby si porozumela - si tovar ktorý si chlap nemá prečo chcieť zaplatiť lebo o takýto tovar nestoji..tvoj postoj a nároky sú úplne mimo takže v tomto smere nič neponúkaš a teda keď nemáš ani ten top výzor a telo, aby chcel platiť aspoň za zovňajšok, tak nieje dôvod aby "do teba investoval" jeho peniaze. Pretože takých žien je veľa a tie aspoň majú výzor ktorý je atraktívny a chlapi si ho zaplatia. A keby si ten zovňajšok taký mala, tak verím, že pri tvojom zmýšľaní, by si už mala aj takého frajera.
No určite svoju ochotu "ľubiť muža" nepodmieňujem darmi a podobnou "pomocou". Ja ale ani nie som ochotna investovat do pre mna zbytocnych veci, ked ich vyslovene nechcem a nie, ani kvoli jeho poteseniu a ze on to ocakava (to ti povedal, ze ocakva od teba sexi pradielka a najlepsie kazdu chvilu nove, kabelky atd??). A nie, ak s muzom nezijem, bolo by mi blbe nechavat si kupovat vysavac, fen.. Ale zase je vec, ze ja nie som darcekova,na mna to proste nefunguje, pozornost je aj kvet ked si spomenie a darcek na sviatky :D Poznam muzov co su taki, ze naozaj kupuju, davaju a asi z toho maju radost, minimalne ked sa mozu vytahovat pred ostatnymi,a le to musia mat v povahe.
CO by som nezvladla je drzgros, ktory by mal problem cokolvek uhradzat, cize ak by riesil kto zaplati veceru, vylet a pod, pritom by na to mal dostato financii, tak by som sa s nim rovno rozisla.. to nema buducnost ziadnu. Rokmi pridu situacie (ak ten vztah vydrzi samozrejem), ze proste clovek ide a plati a kupuje a ja si neviem rpedstavit, zobrat doma od chlapa peniaze napr. na novu kanvicu, alebo topanky pre dieta. Proste idem a kupim, ak miniem svoje, idem z jeho.. :D
@leskovael obycajna lahka deva 😀
Normalny muz chce dlhodoby sex z lasky so zenou, ktora ho miluje. Na co si vlastne hrda? Ze si plateny matrac, do ktoreho si urobi potrebu bohaty pako?
@leskovael druhého mám,ale ten je starý ten je na peniaze iba na sex mi vyhovuje tento druhy
@liljana ano to staci
😀😀😀
Si na fore kde sa zdrziavaju dospeli ludia, nie adolescenti cize my tu naozaj nezijeme pokecom a insta. Mame aj lepsie veci na praci.
Mozem, ale nechcem. Pre mna ma sex vacsi pozitok s clovekom ktoreho mam rad. Nie som tak plytky ani povrchny ako ty, ze by som zo seba potreboval robit zajacika ktory si nechava platit za svoje "sluzby" v naturaliach.
Ja mam rad prirodzene zeny, slusne, mile a hlavne take ktore sa k druhemu spravaju ako k seberovnemu, nie ako k bankomatu. To ma aj drviva vacsina muzov tejto planety.
Ty si dovodom preco existuju predmanzelske zmluvy tak len pekne trenuj ten podpis pretoze aj ked najdes nejakeho tutka ktoremu budes robit duhy okolo v***a, ziaden chlap s peniazmi nie je natolko sprosty aby si nedal urobit predmanzelsku zmluvu 😅
Teraz mam pocit, ze autorka si tu robi prdel, alebo fakt existuju taketo tapy?
@terezka1947 podla autorky má muž len kupovať drahé dary, sponzorovať ju a byť rád,že sa naňho vôbec pozrie..už len jej otázka za čo si ochotná ľubiť chlapa jasne hovorí o tom, že ona lubi chlapa len za luxusne dary a peniaze.Takých si lahko najde na stranke pre luxusné spoločníčky.Už sa ani nečudujem, že kopec zabezpečených chlapov je buď samých alebo často striedajú partnerku.To ich naozaj lacnejšie vijde luxusna spoločnička ako partnerka,ktorej lasku budu musiet dokazovať luxusnymi darčekmi.Keď mi nekúpiš kabelku, tak ma neľúbiš a ja takého chlapa nechcem.
Aj mňa poteší darček od chlapa, ale nemeriam ním lásku a nelubim ho preto,ze mi kupuje darceky.
@lalenka33 no....mam dost chlapcov v rodine,kt.mi celkom slusny prehlad v dnesnom zenskom.svete robia.
A tak.som.sa zamyslela,ze mam 2synov...no neviem,keby ze este VS strihli(v co dufam),taaaak.chudata su😁
Ale teraz vazne.
Je dost normalnych muzov,aj normalnych zien. Dievcat,aj chlapcov.
@hopsadobrandejsa toto neni troll ale šlapka, moderne luxusná spoločníčka len si zmýlila stránku
@hopsadobrandejsa do manzelstva sa tiez neda ist s vypocitavostou....
Clovek sice nikdy nevie,ale na to,aby niekoho spoznal ma casu dost. Len staci mat oci a usi otvorene.
Bez dovery,uprimnosti nijake manzelstvo nevydrzi.
Nie su vsetky zeny a vsetci muzi zli.
Vzdy boli,aj budu zlatokopky.
A tak isto boli,aj budu muzi,kt.potrebuju zenu iba ako doplnok. Teda zeny ako doplnok.
Cize nemyslim,ze je doba speci zla....
@terezka1947 a potom su tu také, ako autorka jednym slovom šlapky
@lalenka33 tak....pokial budu taki muzi,budu aj take zeny. A naopak.Najdu si vzdy jeden druheho na tu chvilu.
Takto to dopadne keď chce niekto lásku chlapa merať peniazmi. Ak s mužom nebyvas, nevidím dôvod prečo by mal "do teba investovať" formou drahého spodného prádla, oblečenia, kozmetiky či kabeliek len tak.
Za prvé si treba uvedomiť, že láska nie je o tom kto ti čo a koľko (hmotného) dá
Za druhe, ak s ním nezdielas jednu domacnost, prečo by mal na teba míňal lebo ty chceš (to, že sa mu to páči je jedna vec, to či to od teba vyžaduje je zas vec druhá).
Za tretie, takúto pozornosť by som možno očakávala pri narodeninách, meninach, vianociach ale nie bežne v priebehu celého roka ak to chlap nerobí kedykoľvek sám od seba
Za štvrté, chlapi nerozmýšľajú tak ako my ženy, ani nevedia "dešifrovať signály", takže ak nieco chceš, povedz mu to priamo a uvidíš
Za piate, ak spolu žijete v jednej domácnosti, pravdepodobne zdieľate aj jednu "kasu", takže ak sa VAM v domácnosti pokazí nejaký spotrebič, je snáď jedno kto z vás dvoch kúpi nový (keď už je v domacnosti dieťa a nemáte nadštandardný prijem, predpokladám, že už máte iné priority a radšej investujete do niecoho z čoho bude mať úžitok celá rodina a nie do kabelky z ktorej budeš mať pôžitok len ty)
A ty si čo neschopná, že potrebuješ aby ti chlap s ktorým ani nebývaš kupoval veci do domácnosti? 😂.
Mňa potešila aj čokoládka a nikdy som nečakala, že mi bude niekto kupovať drahé veci len tak.
A keď to vyžaduje muž od svojej partnerky tak nech jej to kúpi.
Ja som už vyrástla z toho aby som bola niekoho ideál z časopisu.Ja som ja a keď chce chlap barbie tak nech hľadá ďalej.Určite nebudem na sebe meniť všetko.
Žijete v jednej domácnosti? Ak nie nevidím najmenší dôvod aby ti ju financoval. Ty mu kupuješ oblečenie, topánky, nové kolesá na auto ak mu treba a pod? Ak nie tak nevidím dôvod aby to robil on. Predpokladám že tiež očakáva od partnera že bude mať nejakú úroveň a nebude vyzerať ako bezdomovec bez toho aby si to financovala ty alebo sa mýlim? Alebo ide iba o to ze hľadáš chlapa ktorý ťa bude vydržia at ako predražené milenku štýl americké TV seriály?
@hopsadobrandejsa je smutne, ze vam maminka takto radi. Ja nie som ziadna zlatokopka, ale do vztahu, kde uz zo zaciatku ta berie muz a jeho rodina ako potencialneho nepriatela by som nechcela ist. Ja som tiez neprepisala moju nehnutelnost spred manzelstva na muza, ale bola som ochotna ju predat a kupit nieco spolocne vacsie. Neprislo k tomu nakoniec, brali sme hypoteku. Teda teraz pri rozvode mam miernu vyhodu. Ale nebol to zamer. Isla som do manzelstva s laskou, ten byt sa nepredal iba z dovodu, ze to nebolo nevyhnutne, prenajimala som ho a peniaze isli do spolocneho majetku. Aj do dalsieho vztahu pojdem s laskou a doverou a mrzelo by ma, ak by moj buduci muz nechcel so mnou byt majetkovo prepojeny. Neviem si predstavit byvat v byte, ktory bude iba jeho. Urcite by som hladala riesenie, ako si kupit nieco spolocne.
-"je smutne, ze vam maminka takto radi."
Vobec nie. Kazdy rodic sa snazi chranit svoje dieta nezavisle od toho kolko uz maju rokov. Bohuzial, ten statement vystihuje sucasnu dobu. Ja osobne nevidim dovod prist o polovicu majetku na ktory som roky makal skrz zle manzelstvo. Niekto to moze brat ako vypocitavost, ja osobne nemam zaujem byt sucastou tejto smutnej statistiky.
-"Ja nie som ziadna zlatokopka, ale do vztahu, kde uz zo zaciatku ta berie muz a jeho rodina ako potencialneho nepriatela by som nechcela ist."
Ak by som priatelku bral ako hrozbu, nikdy by som si ziadnu nehladal. Ziadny racionalny clovek sa dobrovolne nebude vystavovat nebezpecenstvu. Svagrinu berieme vsetci uplne v pohode.....ziaden nepriatel ani nic podobne. Neni ani dovod pretoze dom je bratov a ona to plne respektuje. Nebrala si ho kvoli majetkom.
-"Ja som tiez neprepisala moju nehnutelnost spred manzelstva na muza, ale bola som ochotna ju predat a kupit nieco spolocne vacsie. Neprislo k tomu nakoniec, brali sme hypoteku. Teda teraz pri rozvode mam miernu vyhodu."
Vidis? A toto je presne ten dovod. Vsetko co nadobudnes pred manzelstvom je zo zakona tvoje, ale ak by som riesil predaj domu a kupu spolocneho a doslo by k rozvodu, minimalne 100 tisic by islo von oknom.
Ja neviem, mozno ini maju peniaze na rozhadzovanie pri rozvodovych konaniach, ja nie. Nebavime sa o ziadnych fazulkach. Naozaj nechcem skoncit ako akysi chudak v 1i byte skrz rozvod. Nestastnych pribehov existuje az az. Bol by som hlupy ak by som sa nepoucil z chyb ktore urobili ini.
-"Ale nebol to zamer"
Netvrdim, ze bol, ale treba pocitat so vsetkymi alternativami. Ja sa snazim len chranit to, na com tvrdo makam. Mne tiez nikto nic neda len tak, preco by som ja mal zene dat len tak polku domu?
Pozri, ja poznam ludi ktory momentalne nie su ani vo vztahu a uz dopredu vedia, ze si nechaju spisat predmanzelsku zmluvu pretoze nechcu prist o majetky ci prijem z firiem ktore ich rodicia cely zivot budovali a su to vsetko slusni, inteligentni, pracoviti ludia. Ziadna vypocitavost, ze si vsetko nechavaju platit od rodicov.
Bohuzial, vsetci vidia aka je doba a pri sucasnej miere rozvodovosti, ja absolutne rozumiem, ze sa ludia snazia chranit svoj majetok.
-"Aj do dalsieho vztahu pojdem s laskou a doverou a mrzelo by ma, ak by moj buduci muz nechcel so mnou byt majetkovo prepojeny. Neviem si predstavit byvat v byte, ktory bude iba jeho. Urcite by som hladala riesenie, ako si kupit nieco spolocne."
Toto je fajn a ja to vnimam ako zdrave zmyslanie, ale ja nemozem za to, ze uz nieco vlastne mam. Samozrejme je ideal ak partneri buduju nieco spolocne ci uz byt alebo dom lebo sa na tom spolocne podielaju, ale zas nevidim dovod cakat kym sa zjavi nejaka princezna a az potom zacnem riesit vlastne byvanie.
Vsetko co je nadobudnute po manzelstve by sa malo po spravnosti delit fifty-fifty, jasna vec, ale moje osobne stanovisko je, ze ja svoj dom riskovat nebudem.
Naozaj to mozno ludia vnimat ako vypocitavost ci sebectvo, ale ved ked zeny maju svoje vlastne byty, nech sa vydaju a nech prepisu polovicu svojho bytu na svojich partnerov. Tento system funguje aj opacnym smerom.
Bohuzial, v rozvodovom konani muzi casto tahaju za kratsi koniec ci uz sa to niekomu paci alebo nie cize treba byt pripraveny ak manzelstvo zlyha. Nic sa vylucit neda. 🙂
@hopsadobrandejsa ono je to vsetko velmi individualne. Napriklad chlap, ktory ma dom/byt chce, aby sa jeho zena ktora nehnutelnost nema, k nemu pristahovala. Ok, pride manzelstvo a dom je stale muzov, zena aj svoje peniaze vraza do chodu domacnosti, jednoducho ziju spolu v jeho dome. Podla spravodlivosti, by ona popri manzelstve mala zobrat hypoteku, financovat svoju nehnutelnost, aby ked raz pride rozvod, mala aj ona o seba postarane. Lenze ide to do penazi, nie vsetci maju take financne prostriedky, aby im to vychadzalo, hlavne ked su deti. Ale zas mozu zenin byt prenajimat atd. Cize tym chcem povedat, ze ani tej zene sa nemusi pacit zit v chlapovom dome a nemusi to vyhovovat...
@0silvia0 Samozrejme..... netvrdim, ze nie.
Ja neviem ako to maju ludia nastavene v inych domacnostiach, ale brat so zenou napr tlacia peniaze do deti, nie do paplona.
Ak by sme s zenou byvali v mojom dome a zena by mala svoj byt ktory by prenajimala, ja osobne by som si narok na zisk z jej bytu nerobil. Naco? Ak by sme mali deti, aj tak by to zrejme tlacila do deti tak ako aj ja.
Myslim si, ze spolupodielanie sa na chode domacnosti je uplne normalne. Zit v partnerovom dome ci byte a neprispievat na energiu ci stravu mi absolutne nepride OK.
Ak by tu zena napisala, ze jej partner zije v jej byte a neprispieva na nic, vsetky zeny by ho tu zniesli pod ciernu zem co za pijavicu si to pestuje na hrudi. Ked to zoberieme z opacnej strany, kolkokrat zeny napisu, ze je to muzova povinnost vsetko platit a starat sa a pod.
Ja si myslim, ze vsetci by sa mali snazit mat nieco vlastne a nie ist s holym zadkom do manzelstva.
Dnes nie je veru lahke dostat sa k vlastnemu byvaniu cize podla mna by mal clovek byt rad ak si najde partnera ktory myslel do buducna ako si zivot ulahcit. Vzdy lepsie byvat v byte/ dome u partnera nez v drahom podnajme.
Muzi nemaju ten luxus, ze si mozu povedat, ze si budu uzivat zivot a potom sa ozenia s zenou ktora uz ma vlastne byvanie.
Ak by som si hladal priatelku a povedal by som, ze po 30-tke nemam ani vlastne byvanie tak by o mna ani ziadna nezakopla pretoze by si pomyslela, ze s takym niktosom nebude stracat cas.
Ja som riesil vlastne byvanie pretoze mi do istej miery ide o vlastny blahobyt v buducnosti tak ako kazdemu.
Ja toto nejak neriesim. Ja mam vlastnu strechu nad hlavou, to bol moj ciel. Druhi sa musia zariadit podla seba.
Ked v nom bude sam tak budem sam.....pohodicka. King of my castle. 🙂

@petulda333 kde je napísané že si túžim niekoho hľadať? Či automaticky musí každá žena má chcieť zakopavat o chlapa do smrti? Ešte je tu možnosť dobrovoľne byť sama,taká možnosť ťa nenapadla? Tak,áno,aj také ženy sú.