Boli by ste s mužom, ktorý pracuje v zahraničí?
Boli by ste s mužom čo pracuje v zahraniči na turnusy? Napriklad 2 tyzdne pracuje a 2 tyzdne je doma alebo 2 tyzdne pracuje 1 tyzden je doma
@aurora33 Ten, ktorý sa len vyvalí doma s mobilom, sa s ním bude vyvalovať aj celé dva týždne medzi turnusmi. Ten, ktorý by sa tie dva týždne venoval rodine, by sa jej venoval aj každý deň po príchode z práce a cez víkendy.
Podla toho ake by boli okolnosti.
Nie. Ak by muž nijako nemal inú možnosť (čo si teda myslím, že má vždy), išli by sme celá rodina.
Ide o to, či ma na vyber, ci tam robi preto aby sa o teba postaral... Je to pracovity chlap, urcite by radšej sedel doma a pil vychladene pivo, ale obetuje sa pre teba..ty si namyslena mrdka, čo si to nevie važit a nepodporuje ho v tom.
Ak si priveľmi naviazaná na muza, závislá, nesamostatna a ziarliva-alebo on-tak to bude problem. Ak mas svoj zivot kedy s muzom nie si preto lebo musíš a lebo ho potrebujes ale si s nim preto, lebo ho chces a miluješ, tak to bude úplne v pohode.
A inak, muzi odchádzali na lov, vojny, za pracou odjakživa. Deti to vzdy zvladli, vo vztahu s octom nejde o kvantitu, ale o kvalitu-a to nemam z vlastnej hlavy ale z múdrych knih.
Nie.
@aurora33 hej, ja som jedna z tých šťastných, že muž je doma v super čase, deti už tiež doma a berie ich vždy niekam von, či v zime, či v lete, bud k vode, do lesa, na bicykel, nejaké múzeum a pod. On neobsedi a všetok čas ktorý po práci ma vie využiť naplno. Uňho sedenie na gauči fakt nehrozí, on ani tv nezapne celý rok, sak reku načo ?😅
@aurora33 prosím tak, to naozaj myslíš, že super čas je, že muž je doma, ked sú deti v škole, žena v práci, ale teda ved nech on sedí doma, keď už bol tie dva týždne preč? No koľko sa taky muž deťom venuje? Potom čo porobi okolo baraku samozrejme…. Ked toľko riešiš čas, zaokrúhlime na 17-21, päť dni v týždni. To mám intenzívnych 20 hodín s deťmi plus celý víkend. Za týždeň. Chlap čo príde po turnuse domov tak podľa teba santi okolo deti a manželky cele dni? Naozaj? Ved ok, ak žena nerobí, lebo sú deti malé a môžu celý čas byt spolu, keďže ešte nie sú v škole, nech si ten týždeň užijú, ďalší týždeň si užijú celú nulu. Moje deti sa na otca každý bozi deň tešia, nevedia sa dočkať kedy príde z prace. Neviem si prestaviť že by som im mala od malinka hovoriť “počkaj týždeň, dva, príde, vynahradíme si to”. A áno, ja si šťastie predstavujem tak, že sme spolu, každý deň, pre mňa je šťastie, že sa moj muz ku mne pritúli každý večer.
@mamutka pozri sa, sama si začala s tým, že potrebuješ mať muža doma, aby sa venoval. Nakoniec je z toho venovania sa max tak 20 hodín týždenne. Čiže keď si to prepocitas, tak ten chlap čo je doma z turnusu je reálne doma viac ako chlap, ktorý pracuje doma.
Ja som len chcela poukázať na toto. Ako sa tu každý oháňa tým že ,,muž ma byt doma” pričom doma aj tak je reálne len vymedzený čas.
@aurora33 a ako si teda predstavuješ ten "super čas" ty? čo tebe "stačí ku šťastiu"? nech si vieme urobiť predstavu o kvalitne strávenom čase 😎
@zuzanka.zuzu pozri si hocijaké iné staršie diskusie, kde som o tom pisala. Ja tu nejdem nikoho presviedčať že ako to mame tak je to správne, ako to tu niektoré robia. Len tu reagujem na to, ako niektoré ženy dehonestujú chlapov, ktorí pracujú preč. Pričom ti čo su ,,doma” nie su doma o nič viac.
@aurora33 to snáď nemyslíš ani vazne, že je doma viac chlap čo je na turnusoch…… tých 20 hodín, ktoré ta pobavili sú len čas, ktorý ten muž reálne intenzívne venuje deťom PO práci za 5 dni! K tomu, predstav si, je s nami aj ráno, keď vstávame, večer, keď idú spať, sme spolu v noci. Je od nás prec 8x5 hodín do týždňa. To je 160 hodín za mesiac. Chlap čo ide na turnusy na dva týždne, konkrétne, je preč 336 hodín. Ak ide na tri týždne, je preč cca 500 hodín z mesiaca. Takže o hodinách sa už ani radšej nebavme. Ty si tu ľudí presviedčala, že kvalitne trávia čas s rodinou muži po turnuse a bežne zamestaní chlapi sa valajú na gauči. Tak som ti vysvetľovala že asi to tak proste nemusí byt.
nie, ked ide muz, zena s nim.
@aurora33 vôbec netuším kto si a určite ťa nebudem sledovať a čítať si nejaké staré diskusie 🙈🙄 ty si dobre mimo 😂 neodpovedala si na otázku, akurát tu podj*bavas...
Ja som videla ako sa chlapi kur*ia v zahraničí, tak by som asi nechcela 😂🙈 každý jeden čo mal doma ženu, mal nejakú poľku na zatrt.. a aj keby boli svätí, ľudia sa odcudzia.
@zuzanka.zuzu tak sa ma nepýtaj, nebudem tu odpovedať nejakej ženskej, ktorá chce rýpať. Pekný večer
@aurora33 však ty neodpovedáš nikomu, len rypes a prekrucujes 😀 ak je tvoj muž v zahraničí na turnusy tak sa ani nečudujem že zdrhol aby mal kľud...
@zuzanka.zuzu nie, môj nechodí do zahraničia na turnusy. Keby si citala tak vieš. Prekrucujes? To čo je za slovo 🤣 a chod si rýpať inde.
ahoj. skus si polozit tu otazku sebe - hlavne kde su tvoje priority. pravdepodobne partner zaraba viacej v zahranici, inak by zostal doma, cize, je pre teba dolezitejsie, aby priniesol domov dostatok penazi alebo ti staci aj menej, ale zato ho chces mat doma kazdy den.. vo vnutri najdes vzdy tu najlepsiu odpoved pre tvoj zivot.

Môj muž je tak...týždeň doma, týždeň prec...je to ťažké ...