Bolo to úprimné?
Ahojte, myslíte si, že ospravedlnenie v znení ,,Tak ja sa ti teda zato ospravedlňujem a to či to prijmeš je na tebe" :( neviem, či je to falošné alebo len mi akoby chcel dať na výber, znelo to tak abo to mal na háku, lebo ked sa ospravedlňujem tak malo by človeku na tom záležať, iste nútit ma nemôže ale ked sa ospravedlniť tak dávam akoby aj kúsok seba :(
ospravedlnenie by malo mať určitú váhu. To že prejavím sebareflexiu, priznám chybu, že ma daná situácia skutočne mrzí, záleží mi na tom aby sa naše vzťahy nepokazili, ale práve ospravedlnením prehĺbili, opravili, budovali. Ospravedlnenie len tak vysypané z rukáva (len preto, lebo sa to patrí, lebo sa tak očakáva a tak nám to v detstve hovorili) bolí opačnú stranu ako črepiny v bosej päte. Také úprimné ospravedlnenie vychádza z uvedomenia, srdca, zrelosti, emočnej a sociálnej inteligencie. Na záver? Ak sa dotyčný úprimne ospravedlní, malo by mu záležať aby dotknutá strana ospravedlnenie prijala.
@jamimo pekne napísane
Tak pri tomto prusere, by mi bolo suma fuk ako to myslel a kapitolu s nim by som navždy uzavrela.
Tak v tom prípade chápem. A súhlasím s anjelaa

Podľa mňa tým myslel, že sa ti za niečo ospravedlňuje a či mu dokážeš odpustiť, je na tebe.