Bozk a výčitky
Ahojte prosím poraďte mi veľmi by mi pomohol názor niekoho nestranného. S priateľom sme spolu 6 rokov dali sme sa dokopy ked som mala 16 on mal 19. Ked sme sa dali dokopy nebola som si našim vzťahom istá bol to taký letný románik ani sme sa nepoznali a hned sme sa dali dokopy. Na začiatku vzťahu asi po 2 mesiacoch som sa bozkávala s jeho kamarátom a potom ešte so spolužiakom, a s bývalím priateľom. Viem bola to chyba priateľovi som to povedala o všetkom vedel, odpustil mi. Ale teraz po 6 rokoch mi to ešte stále vyhadzuje na oči, že som ho podviedla atd. ale bol to iba bozkávanie nič viac a mala som 16 teraz je zo mňa úplne iný človek. Pri každej hádke to vyťahuje a ja už nemám silu s tým bojovať. Nechápem prečo so mnou zostal ked mu to tak veľmi prekážalo, mal sa so mnou rozísť hned ked vedel,že sa to stalo a nie to teraz vyťahuje pri každej hádke a vyčíta mi niečo ked sa to stalo tak dávno. Snažím sa ho pochopiť ale mohol by aj on pochopiť mňa, mrzí ma to ale je to pre mňa už dávno zabudnuté, už s tými ľudmi niesom ani v kontakte a milionkrát som sa mu ospravedlnila. Napíšte mi prosím váš názor.
@nikanika3 sa priprav, že ti to bude vyhadzovať na oči ešte veľmi, veľmi dlho, ak nie aj celý život. niektorí ľudia sú takí. keďže nič iné na teba nemá, zakaždým to vytiahne! môžeš sa aj na hlavu postaviť! a preto si dobre premysli vašu spoločnú budúcnosť. 😒
@nikanika3 Viac sa neospravedlnuj! A hotovo. Pri dalsom vystupe ked to spomenie, tak ho hned "umiestni" s tym, ze este raz toto vytiahne nech sa zdekuje.. a je vybavene, ziadne nunu sem nunu tam a ospravedlnovanie sa, uz je to premlcane ;) Pravdepodobne sa vytoci do nepricetna, kludne nech sa rozide... ak si to neuvedomi, tak nie je o com a ty s budes iba zozierat vycitkami od neho a vlastne stale to budete mat nad hlavou. Lebo nepreniesol sa cez to :D
@nikanika3 jááj 16 ročné narobia také kraviny..ale však to sú ešte deti, ale ak po 6 rokoch nemá voči tebe dôveru, nemôžte ďalej fungovať, kde nie je dôvera tam nemôže byť ani ozajstná láska...a hlavne keď ťa citovo trápi dokola s tým istým to je manipulácia z jeho strany..toť môj názor
Pises ze ti odpustil... Ale ocividne ti to nikdy neodpustil.. Keby hej, tak to nevytahuje.. Bohuzial
@nikanika3 Dali ste sa dokopy keď si mala 16 a zrejme si ten vzťah nebrala vážne ... veď ste sa ani poriadne nepoznali. Z toho, čo zrejme pre teba bol iba letný flirt je zrazu 6 ročný vzťah. Si si istá, že toto je "muž" (tie úvodzovky sú tam schválne) s ktorým chceš založiť rodinu (keď teda do budúcna plánujete svadbu)????
Ono je totiž pochopiteľné, že to že si sa s kdekým bozkávala keď ste spolu ledva chodili ho zranilo - vtedy. Ale rýpať sa v tom 6 rokov pri každej hádke je choré - vážne choré. A treba to stopnúť. Keď to takto pôjde ďalej tak ti to bude vyčítať aj keď budeš mať 40. Stalo sa, sú to roky. Buď sa s tým zmieri - a už to konečne prestane omieľať - alebo nech si prizná, že to jeho ego neznesie (alebo dušička - ale to je u dospelého muža viac než alarmujúce!) a pokiaľ to neznesie tak nech ťa nechá isť za niekym, kto má všetkých 5 pohromade. Človek musí v živote riešiť mnoho iných vecí a nie dokola rozoberať jedno nevydarené leto z roku 2010.
* pikoška - Kamarátka chodila s mládencom z J. Ameriky (študoval tu). Časom sa rozišli a ona si našla iného. A tento mladý muž č.2 (čistý slováčisko) keď sa dozvedel po pár mesiacoch,že jej prvý bol z J. Ameriky.....dostal depku.....vážne. Nevedel sa s tým zmieriť. Keď ho kamoška chcela utešiť a trochu ho postrčiť smerom že je to blbosť tak sa ho spýtala - čo rieši, či by sa s ňou rozišiel keby mu to bola povedala skôr - ....predstavte si mladý povedal, že asi hej (a myslel to úprimne)....a asi 3 mesiace bol v depresiách.... potom to prešlo ale časom jej došlo že mladý nie je celkom normálny.... riešil blbosti a nie dôležité veci....nevedel prekonávať prekážky a nástrahy normálneho života (a často ani celkom banálne) a tiež jej kadečo vyhadzoval na oči ....lebo čo sa stalo nevedel zmeniť - a štvalo ho to ....ale zlosť obracal na ňu (časom) ....nakoniec ho pustila k vode a našla si priateľa čo miluje ju aká je a nie chiméru čo si vysníval
Keby mi môj toto pubertálne olizovanie vyčítal aj po rokoch tak si cvrknem od smiechu. A teda rovno by som sa ho spýtala či so mnou teda ešte chce byť keď som taká hrozná hriešnica 😀 😀 😀 Ak ano ok. Ak to vytiahne ešte raz tak slušne oznámim rozchod. 😝 😝 😝

@nikanika3 možno to tento tvoj vzťah neustojí,ale poradím ti jednu vec. Keď už sa rozhodneš urobiť "neškodnú" chujovinu nevešaj to nikomu na nos. Úprimnosť v týchto veciach môže byť skôr na škodu......
Táto rada je v rozpore s mojim bežným zmýšľaním o dôvere a úprimnom vzťahu, ale ak ti na partnerovi záleží a chceš s ním stráviť život porieš si svoje správanie, nakop sa do rici a mlč 🙄