icon

Bozkávala som sa s kolegom. Mám sa priznať priateľovi?

kitty880
30. sep 2015

Ahote baby. Stala sa mi taká vec o ktorej som kedysi prehlasovala ze mne sa NIKDY nemôže stať....Dávnejšie sme mali vo firme večierok a ako to už na takýchto akciách býva človek si vypije. Nepila som moc-akurát do nálady-viem kedy mám dosť. S jedným kolegom si rozumieme nakoľko v rovnakom veku vo firme nikto nie je....tak sme sa bavili nálada super, kecali sme o všetkom možnom aj o súkromných veciach a pod..ako sme tak kecali bokom od všetkých ani neviem zrazu sme sa bozkávali ☹ Strašne ma to trápi nakoľko mám priateľa takmer 7 rokov...je mi zo seba zle a keby som mohla tak sa kopnem do riti....priznať sa? nepriznať sa? Nič viac sa nestalo a už sa ani nestane...bojím sa, že keď sa priznám tak zničím všetko ☹ keď sa nepriznám zožerie ma svedomie....možno mi pomôže aspoń trošku keď sa sem vypíšem neviem....nechcem sa nijako obhajovať bola to najväčšia sprostosť v mojom živote, ale už to žiaľ nevrátim...tak teda čo by ste robili na mojom mieste???

Strana
z3
rose32
1. okt 2015

Ale bozkavanie je podvadzanie

canama
1. okt 2015

@prego81 ja si zas dovolim tvrdit ze tvoj nazor je zrejme ovplyvneny tym ze teoretizujes a nikdy sa ti to nestalo. 😉 ved ti dvaja boli na firemnej party, v podnapitom stave, je dost pravdepodobne ze ich niekto videl...cize je to len otazka casu kedy to niekto vypusti....

prego81
1. okt 2015

@canama
netrafila si. Ani v prvej ani v druhej vete 😉

kleofaszkutya
1. okt 2015

Samovrazda by to mohla vyriesit.

irusa
1. okt 2015

nehovor nič

alchemilkazltozelena
1. okt 2015

@kitty880 bola som v podobnej situacii...a priznala som sa...sice to bolo v dobe ked sme mali krizu a toto bol akysi moj unik, vzbura alebo ako to nazvat...uz sa ani nepamatam co mi na to povedal...bolo to uz davno, kazdopadne kazdy clovek je iny, ja nepoznam tvojho priatela, netusim co by to s nim urobilo..

Strana
z3