Bozkávate sa s partnermi?
Ahojte. S priateľom sme spolu relatívne krátky čas,necelé dva roky. Nemáme zásadne problémy vo vzťahu, ľúbime sa,je nám spolu fajn.avsak minimálne sa bozkavame, možno raz za 2 mesiace.nemyslim pusu na pery,pobozkame sa cez deň pár krát.myslim reálne vášnivé bozky. Mne to napríklad chýba aj pred milovaním,lebo pre mňa je to štartér. Pýtala som sa ho na to a povedal mi,že on práveže potrebuje najskor nieco podnetne,co ho nastartune a to ho privedie k tomu,ze sa chce bozkavat.pride mi to zvlastne a preto by ma zaujimali,ako to mate vy s vasimu chlapmu?som len ja prilis narocna a zblbnuta romantickymi filmami?najsknpodnetné,
@henka123123 A to ťa baví? Tak sa rozíďte a choďte za lepším, veď toto je prežívanie, si ešte mladá, môžeš začať odznova, času je dosť... Je xy štúdií o tom, ako si deti osvojujú správanie sa vo vzťahoch na vzore rodičov... Ale evidentne vám to obom vyhovuje
@jana_eyre_2 My s mužom sme podobne typy ako vy😛niekto to potrebuje niekto nie.Ja nie som kontaktný typ práveže ma nejaké veľké objimanie, hladkanie až otravuje.A nie je to mužom bolo to aj predtým.Su pre mňa dôležitejšie veci, ale chápem, keď niekto tieto " prejavy lásky" potrebuje denne
@henka123123 my sme bývali v jednej izbe s 3 deťmi....v mm posteli sme mali medzi nami ešte 2 deti... ale bez sexu sme nechceli zostať....
ale ja viem, každému niečo iné vyhovuje...
@petkaaa nechcem ja zit s cudzim chlapom.ktory bude cely zivot cudzi pre mojho syna a brat mojmu synovi jeho vlastneho otca ktoreho lubi atd...cize radsej moje potreby dam do uzadia.len neh je on stastny 🙂 da sa prezit aj bez sexu ;) prveho pol roka chyba a potom uz si clovek ani nespomenie :D
Ako bolo napísané vyššie - každému iné vyhovuje... z tvojich odpovedí chápem, že ani u teba ani u muža nie je vôla to nejako riešiť a tento stav vám vyhovuje. Len na druhej strane, chlap je chlap a čo nemá doma, nájde inde, časom určite. A na druhej strane... dieťa bude staršie, samostatnejšie a ty zistíš, že najlepšie roky si presedela vedľa "dobrého kamoša" a život ti utiekol... je škoda, takto to nechať. Nehovorím, že máš obetovať syna pre svoje potešenie, ale treba si uvedomiť aj to, že aj keď si matka, si stále žena. Ani jedno netreba povyšovať nad druhé 😉
@petkaaa toho sa nebojim ze by hladal inde..on je skor ten co nechce nic a on ani nikdy nechcel..este ked sme aj nemali malrho...jeho sex nebavi..on to tak neciti..on sa radsej vyhoni nez by mal mat sex..nema to rad..on je skor ten co to len pretrpi nejako :○ ked sme napr.plodili maleho...on nema tu potrebu....a ja som si uz odvykla..ved uvidime co nam zivot prinesie..zatial to je jak to je..zijeme len pre maleho ...uvidime co bude ked bude vacsi
@breznica jooo ja to nebrem od nej zle..ved celkom dobry nazor ma..len ja sa rozchadzat urcite necem aj keby som uz nikdy nemala mat sex
@kakawah preco by som bola vytocena, to je len tvoj dojem, hoci neviem z coho usudzujes 🤔
nic neprekrucam, mozno.by bolo vhodne keby si si priznala, ze si jednoducho zovseobecnila svoj pohlad a myslis si, ze to tak musi mat kazdy.. (resp. precitaj si este raz co pises ty a co ja, oslovovala si vsetky zeny, ktore priznali, ze sa jednoducho neradi bozkavaju) jednoducho kazdy clovek je iny a nemusi sa mu pacit to, co tebe..
@breznica Neriadim nikomu život, len niektoré ženy sú natoľko inteligentné, že je s nimi rozumná reč, tak ako s @henka123123 ... ja som jej napísala čo si myslím, ona mi napísala čo si myslí ona, neútočila som, ona sa neurazila... takže ja jej ďakujem za fajn diskusiu, možno si z toho niečo zoberie, možno sa zamyslí nad tým, či jej takýto život bude aj naďalej vyhovovať...
a tebe by som odporúčila nestarať sa do toho, čo si ja s menovanou píšem, ak sa to teba dotklo aj za ňu, je to tvoj problém.... písala som to jej a ona to, našťastie pochopila presne tak, ako to bolo myslené
@liena12 no tak to je zvlastne aj pre mna. neviem si predstavit, ze by som sa s mojim muzom nebozkavala. asi by mi to tiez poriadne chybalo. mi sa bozkavame vacsinou vecer, ked sme sami v posteli.
@eliska13 presne aj ja som bola taka vzdy a uplne chapem ak to ma niekto inak - preto ma zarazi ak ma niekto dojem, ze len ten jeho pohlad je ten spravny..
som introvert a proste mam rada svoj osobny priestor.. ludia kt. ma poznaju si to mozno ani neuvedomuju, ale ja sa s nikym.nikdy sama od seba neobjimem, alebo niekoho chytim za ruku (samozrejme s vynimkou deti) niekedy ked kamaratka sa ma dotkne alebo tak, podvedome a automaticky cuvnem.. proste som taka, pre niekoho divna ale myslim, ze tym v mojom okoli nikto netrpi, ani moj muz.. 😅
@kakawah Ja len toľko, keďže si na začiatku vravela, že si čítala 5 jazykov lásky, tak asi si tu knihu nepochopila. Lebo aj v tej samotnej knihe sa píše o 5 jazykoch lásky a nie len o 1. Je veľa foriem ako človek chce aby sa mu dokazovala láska. Pre teba je láska bozky, pre niekoho je to pomoc v domácnosti, pre niekoho slová atď atď. Tak odporúčam ti tu knihu prečítať ešte raz. 🙂
@777januska777 pre mna hww to z kazdeho rozka troska a pochopila som ju coby nie😋
Baby a aj muži, ďakujem vám pekne za názory.vidim,že koľko ľudí toľko chutí.ako tu viaceré kocky písali,aj my sme kontaktni v zmysle mojkania sa,tulenia,držania za ruky a podobne.zubnou hygienou to tiež nebude,to som sa na rovinu spýtala a aj sa starám samozrejme😁
Asi ten môj je taký typ.skusim to viacej iniciovat sama,za vyskúšanie nič nedám,ak sa na to nechytí,neumriem preto,kvalita vzťahu stojí na veľa veciach.prajem pekný víkend všetkým ☺
Iba pri sexe 🙂 inak len klasicke pusinky cez deň..kamaratske 🤣
@kakawah jeeej krásne napísané
@henka123123 to akoze ako myslis
@henka123123 kupelna, kuchyna? neviem, toto by mi asi chybalo...my sme to minule robili v spajzy :D mame uz 7 rocne dieta a sem tam si najdeme chvilku na rychlovku, zamkneme sa a hotovo...je to sice sup sup, lebo maly nas casto zacne hladat vtedy, ked netreba :D ale, ze byt dlhsie bez sexu, to by ani jeden z nas nevydrzal, zvlast ked moj muz mysli na sex skoro stale :D
@henka123123 aha, teraz citam, ze tvoj muz nema rad sex...hm, takeho chlapa nepoznam....divne
@mnamko co ako?
@poisonblu no tak uz poznas..ale mne to uz ani nechyba.mcize to ani neriesim vobec ;)
@henka123123 tak ked ty si spokojna, tak fajn....
@henka123123 nesexujete už, ci vôbec?
@somtu2019 tak zatial sme nemali od marca sex..ale tak urxite bude este sex my sa lubime atd cize mozni ked maly bude vacsi tak aj sexu bude viac..a chcela by som este jedno babo tak uvidime
@kakawah veľká pravda súhlasím pekne napisane
Ani nie. Máme dve deti, sme spolu viac ako 10 rokov. A keď máme čas pri deťoch, tak ideme na podstatnejšie veci a na olizovanie nemáme čas. Aj to sme radi že sme stihli niečo 😅. U nás je spúšťač, keď je trochu ticho a stačí že sa pozrieme na seba😁.

@fatima99 preto lebo ho nemame kam dat...cudziemu cloveku by som moje dieta nezverila..a moja mama nema zaujem o maleho..ona maximalne hodinu ho postrazi..ani o minuutu viac a to neprehanam