Bozkávate sa s partnermi?
Ahojte. S priateľom sme spolu relatívne krátky čas,necelé dva roky. Nemáme zásadne problémy vo vzťahu, ľúbime sa,je nám spolu fajn.avsak minimálne sa bozkavame, možno raz za 2 mesiace.nemyslim pusu na pery,pobozkame sa cez deň pár krát.myslim reálne vášnivé bozky. Mne to napríklad chýba aj pred milovaním,lebo pre mňa je to štartér. Pýtala som sa ho na to a povedal mi,že on práveže potrebuje najskor nieco podnetne,co ho nastartune a to ho privedie k tomu,ze sa chce bozkavat.pride mi to zvlastne a preto by ma zaujimali,ako to mate vy s vasimu chlapmu?som len ja prilis narocna a zblbnuta romantickymi filmami?najsknpodnetné,
Ja sa nestačím čudovať, aký slovník tu používajú dospelí ľudia... "olizovanie" či "prezeranie mandlí" ... 🙄🙈🙈🙈
bozkavame sa. uz sa sice nevykusujeme na verejnosti extra casto ale stane sa aj to ale sex bez bozkavanie sme este asi ani nemali a proste ak bozkavame sa. dobre ze si to pripomenula budem sa este viac
@liena12 bozkavame sa stále každý deň vždy keď ide do práce alebo len tak
@ptmt1011 jednoznacne prehanas. A slovo ochudobnujete nie je hanlivé ani urazajuce. Takze ja nikoho neurazam. Denne citam na koníkov ako sa zeny stazuju ze si ich chlap nevsima, nevyzna im lasku nmazli sa s nimi....ze ziju ako spolubyvajuci....je toho az az. Ci nie? Tak sa treba snažiť 😃
My sme spolu 5 rokov a nebozkavame sa. Možno raz za dva týždne len cmuk a koniec. Manžel chce ale ja nie, neviem... Príde mi to nechutne. Predtým sme fungovali normalne. Neviem co sa zmenilo. Myslela som, že som sama. Som rada, že je náš viac.
Ved je to najkrajsia vec, cast lasky , aka moze byt. Nie len ako predohra. Aj pred detmi. Aj pri vareni, aj na prechadzke.
ako ja neviem, preco sa tomu takto vyhyba. ja to velmi lubim, ked aj kolko krat okolo mna len prejde a da mi pusu aj ked i len na celo. my sa vela bozkavame aj po tych rokoch co sme spolu. to k tomu proste patri
Ja si naozaj nemyslím, že by sme sa o niečo ochudobňovali 😀 Bozkávame sa (také to skutočne vášnivé.. nie len "cmuk") tak často ako na začiatku.. čiže nie často 😀 My vidíme prejavovanie lásky, ale aj vášeň, intimitu, či predohru najmä v iných veciach.. Ale chápem ak to niekto vidí práve v bozkávaní... Naozaj je dôležité, aby to partneri vnímali rovnako, a vtedy sa o ochudobňovaní, či stereotype nedá hovoriť..
okrem toho z môjho pohľadu stereotyp nemá nič spoločné s ne/bozkávaním. tak ako môžu (a nemusia) mať stereotyp, tí čo sa nebozkávajú.. tak ho môžu (a nemusia) mať aj tí čo sa bozkávajú.. mimochodom, nie je napr. aj bozkávanie pri každom sexe práve určitý druh stereotypu? 🙈
Najma ako sucast predohry. Vzdy. Pocas samotneho milovania podla toho ci to poloha dovoli. Niekde som aj kedysi citala, ze viac muzov to ma rado. Teda, ze je to pre nich akysi starter(teda asi ako u koho) ale unas to teda tak funguje. Neviem si m bez toho predstavit
My sme sa zo zaciatku bozkavali aj ako mlady pubertiaci ale tim ze sme spolu uz dlho ( cca 4 roky) sa bozkavame len na pery pri prichode a odchode a v priebehu dna sa tulime ale iniciatorkou som skor ja ako muz. Ale pri sexe si pyta bozky uz aj on hlavne ked je vasnivy 🙂
@kakawah co sme z toho urobili? ty zovseobecnujes nieco co mas rada na vsetkych a tvrdis, ze sa ochudobnujeme.. rob co uznas za vhodne a na druhych nechaj co je prijemne im.. neviem co je na tom take nepochopitelne..
Bozkavame sa pri milovani vzdy, ako predohra vzdy...v pribehu bezneho dna niekedy ano niekedy nie ale urcite bozkavanie u nas nechyba
Podla mna tie bozky vztahu chybaju a ked su tak mu prospievaju. Tak bezne denne sa normalne nebozkavame, na to nemame pomaly cas, ale jak predohra a podobne, tak to samozrejme ano 🙂
My sa tiez bozkavame , mojkame ale zase jazyky si uz do hrdla nestrkame ako prvy mesiac 😁
@jana_eyre_2 no podla toho kolkym sa moj komentar paci👍 usudzujem, ze bozkavanie sa je uplne v poriadku vo vztahu. A to mam 46r. Niektore zeny mozu len snivat o tom. 😜
@ptmt1011 to asi nebolo mne, ja sa necítim o ochudobnena, ale moje sliny mi stacia 😀
@kakawah to, kolkym ludom sa paci tvoj komentar nema absolutne ziadnu vypovednu hodnotu..
ja nechapem ze na koniku ked napises svoj pohlad na svet, svoje postoje a zaluby, vzdy sa najde niekto, kto si mysli, ze ta pozna lepsie ako ty sama.. a vlastne to je tak, ze za to, ze jemu sa nieco paci, ti druhi co to maju inak su divni, alebo najlepsie ze klamu sami seba..
a ohanat sa poctom lajkov? na 46r zenu mi tento argument pride zvlastny 😏.. nechces snad povedat ze 30zien co s tebou suhlasi je nejaka reprezentativna vzorka na to "co je spravne"..
@henka123123 čoooo? nesexujete? to čo robíte cez víkendy, po večeroch...🙄
najmä po sexe...
@deti95060810 nam je jedno ci tyzden alebo vikend...kazdy den mame skoro rovnaky..muz pracuje z domu a ja som na materskej ;) vecer idem spat s malym a on este ked tam pozera filmy montuje telefony alebo hra hry na pc ;)
@henka123123 a tebe to nevadí? že žijete ako spolubývajúci, nie ako partneri?
@petkaaa uz som si zvykla ;) nemame to ani ako vyriesit v 1 izbovom byte.maly sa na vsetko hned zobudi...tak smr si odvykli ze uz na to ani nepomyslim :○
@henka123123 To si neviem predstaviť, to nie je ani zdravé pre vzťah a celkovo, tak sa fungovať nedá. Samozrejme, že sú aj dôležitejšie veci, ale sex je podstatný pre vzťah, tak isto aj bozky, objatia, vzájomná blízkosť. Ak sa dvaja odcudzia, je to začiatok konca. A navyše, aký vzor dáte synovi, keď bude vidieť, že mama s otcom sa ani neobjímu, ani si nedajú pusu, neprejavia si lásku, úctu... nehovorím o ničom viac, len deti vidia a vnímajú... keď bude vidieť, že toto je u vás normálne, vezme to za svoje a bude to robiť tiež
@petkaaa hej ale neda sa to uz ovplyvnit..nechcem ani ja ani on..cize sme skor dobri kamosi.zijeme spolu.starame sa o maleho a hotovo.nehadame sa ani nic take.....nas vztah hlavne potopilo ze za 2 roky plus tehotenstvo sme nikde neboli este samy spolu..a ani nepojdeme najblizsie roky urxite
@henka123123 a povedz mi, akoze preco by ste sa len tak nemohli niekam na den dva vybrat o male by sa bol isto niekto postaral
@jana_eyre_2 dost si vytocena. Ale to som nechcela. Len som odpovedala autorke prispevku na jej otázku. A ty uz dost prekrucas a kombinujes moje komenty.

Fakt to zalezi od partnerov. Dolezite je, aby to vyhovovalo obom. Ja sa bozkavam rada a neviem si predstavit sex bez bozkavania. Moj ex sa bozkavat nevedel a este ani nevonal. Tak to bolo o nicom, ale pri sexe bolo ako take bozkavanie, ale bolo. Je to ano spustac a take voditko, ze je chut 😉 Mne by to velmi chybalo teda.