Brali by ste to ako podraz?
Som 2 roky vydatá, ešte nemáme deti. Posledný mesiac mi manžel stále hovoril o rybačke. Na začiatok poviem, že nie som žiadna stíhačka, každý máme aj svojich kamarátov a svoj program osamote a nikdy som sa k nemu nasilu netlačila. On si musel kvôli tomu prehodiť v práci služby (kvôli čomu mal veľké problémy, ale tak je to jeho problém) a hovoril mi ako sa teší, že tam pôjde so strýkom a bratrancom a urobia si pánsku jazdu, budú spať pod stanom a už dopredu ma pripravoval, že veď tebe by sa tam nepáčilo, sú tam komáre a nie je tam wc ani sprcha (mala som akurát tento víkend menzes). Ja som si povedala, že fajn, aspoň si oddýchnem trošku osamote, v piatok pôjdem do práce, v sobotu poupratujem a v nedeľu pôjdem k rodičom. On v piatok skoro ráno odišiel, ešte predo mnou velice balil stan a spacáky. Ja som prišla poobede z práce a pozrela som na messenger. Švagriná, mužova sestra, je taká že zdieľa každý jeden prd na facebooku a zrazu pozerám, že pridala do príbehov fotku, že je aj s jej mužom a ich 10 mesačným synom na rybách. Ja už som trochu tušila, ale povedala som si, že možno sa tam iba na chvíľu zastavili, totiž muž mi tvrdil, že idú chytať cca 10 km od nášho domu (hovoríme si vždy kam ideme, ak by sa náhodou niečo stalo). Ale nedalo mi to, tak som celý víkend pozerala, čo pridáva a nevychádzala som z úžasu. Nakoniec z pánskej jazdy bol rodinný výlet, kde boli aj svokrovci a dokonca mužova babka aj so psom a dve sesternice s 20ročnými kamarátkami. Nebola to žiadna stanovačka bez wc a sprchy, ale bývali v luxusných chatkách. A čo ma najviac nasralo, tak ma oklamal ešte aj v mieste a nakoniec boli kdesi na maďarských hraniciach a boli sa tam kúpať vo wellnesse v sobotu. Ja som s mužom telefonovala, keď som to objavila a on pekne pokračoval vo svojich klamstvách. Dnes prišiel domov, tak som to na neho vybalila, že prečo ma bezdôvodne oklamal a vynechal z rodinného výletu (nie že by som tam s nimi potrebovala byť, ale ide mi o princíp, veď aj ja som jeho rodina) a ešte mi klamal aj o mieste, kde boli, lebo keby ho na tej rieke 10 km od domu nenájdem, tak ja by som asi skolabovala že sa utopil. On začal habkať a vyhovárať sa, že ja by som aj tak nešla a vlastne to otočil, že ja som tá zlá a nechápe, prečo sa hnevám, veď bol len s rodinou na rybách a nechodil po baroch a teraz je na mňa ešte on urazený. Keď ma oklamal v takejto maličkosti a vlastne ani nechápe, čo urobil a neospravedlnil sa, môžem mu vôbec ešte veriť alebo to ozaj preháňam? Neviem, už sa fakt cítim ja ako tá zlá..
Klamal raz,bude klamat vzdy,ver,vlastna a velmi skareda skusenost. Take typy su manipulatori a urobia este z teba tu zlu,blbu..ze mu vytykas,nedoprajes...rychlo prec od neho...pred okolim zahra skvele divadlo aky je perfektny a ty budes vyzerat ako stihacka a casom zistis,ze robi z teba schizofrenika a chorobne ziarlivu zenu...najde si x vyhovoriek preco ta niekam nevezme (vobec to nemusi byt s rodinou) a volno si vybavi na svoje zabavky a ty budes mat len vyhovorky...
4 dni ta klamal?ved ti uz mesiac o tom pilil usi...hm, celkom dost dlho to plánoval a hladal len spôsoby ako ta od toho odradit... bez wc,sprchy, komare... a nakoniec ako krasne si uzil... no vydusila by som ho riadne ze co za tym videl ked ti musel takto dlho klamať a este robiť z teba hlupanu... a s jeho svokrovcami mas aky vztah.citala som ze so svagrovcami nic moc... ci sa len bal priznat ze ide s nimi... ale nechápem preco.
Ako tu uz niektore zienky spomenuli, pre mna by toto bol dovod na rozvod.
Hlavne teda ta jeho reakcia, ze vlastne sa nic nedeje a este ty si ta zla, lebo mu nedoprajes..???!!
Ctjb???
To je normalne na facku!
Inak raz som citala taku dobru vec:
Vies ako jednoducho spoznas hlupaka??
Hlupy clovek sa nedokaze hanbit…
Normalneho cloveka by hanba fackovala, hlupaka nie
no mne by z toho ostalo na zvracanie. prečo to spravil ? čo máte nejakú krízu alebo prežívate v poslednej dobe niečo inak ako bežne ?
neviem nesedí mi to, akože vôbec sa ho nezastávam práve naopak, keby ja toto zistím tak by som to vôbec len tak nenechala. dokonca by som tam išla a urobila mu hanbu !
len dumám, že ste krátko manželia..že by to malo byť krásne a celé wau medzi vami. je to zbabelé od neho
tak toto by som asi ťažko rozdýchala, ak vôbec.
No aký máš vztah s jeho rodinou? Evidentne ta tam nechceli....
No uplne fantasticka story ale zarazilo mà ze 10m dieta a v aute màte vecne chrumky autosedacky a odrazadla. To mi nejak nesedi k 10m babu. Este by bolo vo vajicku a odrazadlo by nemalo sancu vediet pouzivat. A malo kto da chrumky 10m Takze je tu este sanca ze cela story je vymyslena. Ale Mozno ti anonym krivdim a jednoducho ta muz nema rad alebo jeho rodina ta neznasa vyber si!
Aj to je divne zeby snim sli ked maju dve auta a pchali by autosedacky kociky odrazadla chrumky a decko do vasho auta ale tak kto vie ? Mozno su horsi soferi alebo sa tvoj muz ponukol.. ale ze teba hneva ze mu nedali ani cent na benzin ? Ty si pytas od sestry brata mami babky ked ich vezies $ ???? Od rodiny ? On by tolko isto platil na pumpe Keby tam isiel s prazdnym autom sam. A co ty vies co mu oni dali ako sa mu odplatili Ved to je medzi nimi ty si tam nebola ty vies len to co si videla na Instagram ci fb .. mna by ani nenapadlo pytat sa na koni ci by to brali ine zeny ako podraz by som sa jeho opytala preco mi klamal co povedal rodine ze preco tam nie som a potom by som sa opytala ich na ich verziu. A to vies velmi dobre ze podraz by to bol . Ak je to cele realne.
On velmi dobre chápe čo spravil a ako sa hovorí najlepšia obrana je útok, a ani nečakaj že sa ospravedlní, a môžeš sa pripraviť že to nebude jeho ani prvý a ani posledný podraz.
On to mal tak naplánované aby si tam nechcela isť.S manželom si už tú tému uzavri ,aby ste sa nevadili ale na tvojom mieste uz by som bola na pozore a by som sa snazila od niekoho zistiť( od tých ktorý tam boli) niečo bližšie o tej dovolenke..
Nie ste až tak dlho manželia a veľakrát len zo spolužitím spoznáš toho druhého cloveka.
Niečo podobne som tiež zažila s exmanželom, viem ako sa citiš teraz.Bud rada že nemáte zatial deti
Fuuu tak toto je silna kava. Vedome ta od zaciatku klamal aby si neisla. Rozhodne sa nedaj a ziadaj vysvetlenie, ved to nie je normalne aby toto urobil manzel
Ktovie, v com inom este vo vasom vztahu klame. Jednoznacne je taketo spravanie k manzelke, podraz.
Povedala by som, ze jedine pozitivum na tejto situacii je to, ze nemate deti. A co sa tyka toho vikendu...v tomto kontexte to nabera obludne rozmery, lebo s kamennou tvarou klamal v x veciach, a este aj pred alebo spolu so svojou rodinou, to nie je jedna loz...
Nemáte deti, ja by som sa po tomto zážitku spakovala prec
@miadi ja deti nemám, ale chrumky aj kornútky chrúme bežne (má 4 zuby) a chodí v pavúku, to som myslela, oni ho tam posadia a nechajú behať po ulici alebo po chodníku na ihrisku. No oni to robia tak, že majú dve autá doma odstavené a švagriná si požičiava naše a my dvaja sa potom bez auta nepohneme z mesta a vráti ho s prázdnou nádržou, ale to som tu riešiť nechcela, lebo to vôbec nesúvisí s tým, že ma oklamal. Veď som sa ho opýtala a vyhováral sa a otočil to vlastne celé proti mne, že sa hnevám na neho kvôli tomu, že bol na rodinnom výlete a nie a nie pochopiť, že sa hnevám kvôli tým klamstvám. Prepáč ale nebudem už na teba reagovať, lebo tam bolo všetko napísané a mám pocit že si čítala úplne iný text. Tento víkend ideme k svokrovcom robiť na záhradu a tam sa ich všetko opýtam, že ako to bolo, ale to nič nemení na tom, že ja mám problém s mužom a nie s jeho rodinou a hlavne s tým, že berie klamstvo ako prirodzenú vec.
A naco si poziciavaju vase auto ked maju dve??
On veľmi dobre vie čo a prečo urobil. Ja si dovolím tvrdiť, že veľmi veľa chlapov, vrátane môjho muža, rieši ich prúser tak, že urobí blbca ešte aj z teba. Nie, nie je retardovaný, že si to naozaj myslí. Je to len spôsob, ako ti zavrieť hubu, aby si sa nerypala v tom, v čom nechce, aby si sa rypala.
Pekne svinstvo. Ja som veľmi tolerantná ale jedno čo neznesiem je klamstvo. A teba klamali riadne a ešte mali aj u riti že na to prídes keď dávali fotky na Facebook. O jeho reakcii ani nehovorím. Toto by som neodpustila 🙁
@mimikarol ale je možné že rodina si myslela ze ona o tom vie ale nechcela ísť...ktovie co si pan manzel vymyslel..
Su dve moznosti, bud ta jeho rodina nemusi a preto ta odhovaral aby si nesla alebo tvoj muz ta tam z neznameho dovodu nechcel. V kazdom pripade by som to nenechala tak a riadne by som ho vydusila, svokry aj svagrinej by som sa spytala ako to bolo, ako zdovodnil tvoju nepritomnost. A inak tvoja svagrina je riadne blba, ked zdiela fotky z rodinneho vyletu na soc. sieti a pritom vie, ze ty to uvidis. Alebo to bol zamer? Zamysli sa aky mas s nimi vztah.
@zdenkastanka pretože majú dve staršie autá, ktoré sa často kazia a hanbia sa už na nich chodiť ďalej ako do obchodu. Keby ich predali, tak by si mohli kúpiť jedno normálne, ale to si ja len tak v mysli hovorím, nestarám sa im do toho. Ja nie som nejaká xantipa, auto požičiam keď ho nepotrebujeme, aj mužovu babku vozím k lekárovi.
@tykat Presne tak,ja by som sa na drzovku opýtala,čo to znamená...Niekedy vedia niektorí rodinný príslušníci robiť riadne rozbroje a intrigy,zažila som to. Ja by som neodpustila toto,jednoznačne ťa ojebal a hnusne.Tak ten by videl ten cirkus,toto sa nerobí. Mala som frajera roky dozadu a presne takto sa ku mne chovali,vsetci aj jeho pripečená sesternica a o jeho matke trafenej ani nehovorím...dovi dopo skončilo to. To je hanba fuuuuuj tak klamať🤮
@0kristina0 Určite to dávala nárokom,to si také blbky
Fuuuha …. Nerozdychala by som to len tak.
Otázka je teraz ako ďalej . Určite by som chcela vysvetlenie prečo tá tam nechcel. Bez toho sa nepohnes . Ale ako dostať odpoved neviem . Pre mna by to bol ozaj veľký problém . Čo bude robiť keď príde dieta ?
No tiez mi hned napadlo ze nech tie 2 predaju a kúpia jedno.ako stale si auto poziciavat od vas, by mi bolo blbe .a vratit s prazdnou nádržou.
Podraz ako vyšitý. Toto by sa mu neprepieklo len tak
@miadi Môj v 10m už chrumky veselo chrumal a veru sa na plastovej motorečke vedel posúvať, niekto to môže nazvať odrážadlom 😁 a veľa ľudí by najradšej posadilo bábo do veľkej autosedačky najlepšie aj po smere v deň, kedy sa naučí sedieť, takže mne sa nič z toho nezdá nereálne 😅 ale nie je to podstatné, to som sa len tak pristavila pri tvojom komentári 😄
Autorka, u mňa by toto asi bola konečná, neviem si predstaviť, ako by vzťah fungoval ďalej a ako by sa obnovila dôvera, hlavne preto, aký on má k tomu prístup. Minimálne by som sa zbalila a niekam bez slova odišla aspoň na pár dní, ak sa ti dá a už by sa ukázalo, či má vôbec záujem o môj návrat. Mrzí ma to.
Ja by som na just ani ku svokrovcov robiť nešla, keď som nebola dosť dobrá na to aby som s nimi oddychovala, tak robiť by som nešla. Či si dobrá iba do roboty? Keby mali aj oni trochu chochmesu v sebe tak kľudne mohli zdvihnúť telefón a povedať, že sú všetci tam a tam či sa naozaj nechceš pridať
@matullienka tiež ma to napadlo
@radka279 tam bude niečo viac za tým

Mna zaraza,ze on to berie uplne v pohode,v poriadku,nic zle neurobil...ja by som to nezniesla. Manzelstvo ma byt hlavne o dovere a keby sa napokon priznal alebo uznal,ze spravil chybu,tak by sa s tym dalo nieco robit...tato jeho reakcia je obrovska red flag, absolutne prekrocenie hranice dovery. U mna by skoncil. Takehoto chlapa by som v zivote nepotrebovala... a ked mu toto odpustis a budes sa tvarit ze sa nic nestalo, dopadnes velmi zle..budes stihacka s dietatom/detmi na krku.