icon

Brali by ste to ako podraz?

13. jún 2022

Som 2 roky vydatá, ešte nemáme deti. Posledný mesiac mi manžel stále hovoril o rybačke. Na začiatok poviem, že nie som žiadna stíhačka, každý máme aj svojich kamarátov a svoj program osamote a nikdy som sa k nemu nasilu netlačila. On si musel kvôli tomu prehodiť v práci služby (kvôli čomu mal veľké problémy, ale tak je to jeho problém) a hovoril mi ako sa teší, že tam pôjde so strýkom a bratrancom a urobia si pánsku jazdu, budú spať pod stanom a už dopredu ma pripravoval, že veď tebe by sa tam nepáčilo, sú tam komáre a nie je tam wc ani sprcha (mala som akurát tento víkend menzes). Ja som si povedala, že fajn, aspoň si oddýchnem trošku osamote, v piatok pôjdem do práce, v sobotu poupratujem a v nedeľu pôjdem k rodičom. On v piatok skoro ráno odišiel, ešte predo mnou velice balil stan a spacáky. Ja som prišla poobede z práce a pozrela som na messenger. Švagriná, mužova sestra, je taká že zdieľa každý jeden prd na facebooku a zrazu pozerám, že pridala do príbehov fotku, že je aj s jej mužom a ich 10 mesačným synom na rybách. Ja už som trochu tušila, ale povedala som si, že možno sa tam iba na chvíľu zastavili, totiž muž mi tvrdil, že idú chytať cca 10 km od nášho domu (hovoríme si vždy kam ideme, ak by sa náhodou niečo stalo). Ale nedalo mi to, tak som celý víkend pozerala, čo pridáva a nevychádzala som z úžasu. Nakoniec z pánskej jazdy bol rodinný výlet, kde boli aj svokrovci a dokonca mužova babka aj so psom a dve sesternice s 20ročnými kamarátkami. Nebola to žiadna stanovačka bez wc a sprchy, ale bývali v luxusných chatkách. A čo ma najviac nasralo, tak ma oklamal ešte aj v mieste a nakoniec boli kdesi na maďarských hraniciach a boli sa tam kúpať vo wellnesse v sobotu. Ja som s mužom telefonovala, keď som to objavila a on pekne pokračoval vo svojich klamstvách. Dnes prišiel domov, tak som to na neho vybalila, že prečo ma bezdôvodne oklamal a vynechal z rodinného výletu (nie že by som tam s nimi potrebovala byť, ale ide mi o princíp, veď aj ja som jeho rodina) a ešte mi klamal aj o mieste, kde boli, lebo keby ho na tej rieke 10 km od domu nenájdem, tak ja by som asi skolabovala že sa utopil. On začal habkať a vyhovárať sa, že ja by som aj tak nešla a vlastne to otočil, že ja som tá zlá a nechápe, prečo sa hnevám, veď bol len s rodinou na rybách a nechodil po baroch a teraz je na mňa ešte on urazený. Keď ma oklamal v takejto maličkosti a vlastne ani nechápe, čo urobil a neospravedlnil sa, môžem mu vôbec ešte veriť alebo to ozaj preháňam? Neviem, už sa fakt cítim ja ako tá zlá..

Strana
z8
modro_zelena
21. jún 2022

Tvoj muž je klamár a ešte k tomu aj riadny hlupák....
vazne mu nenapadlo ako lahko pravda vyjde na povrch? veď to je uplne smiešne...fakt hlupák....na toto by si prišla aj keby švagriná nepostovala foto na internet....veď keď tam bola celá rodina, tak musel rátať s tým, že z niekoho strany by sa skôr či neskôr niekto prezradil...
veľmi zvláštna a nepríjemná situácia.
a toto ti urobil prvýkrát alebo je takýto. tiež by som to riešila, neviem či by ma niečo držalo pri takom človeku....

martinusik91
21. jún 2022

To že tvoja svokra je krava je jedna vec ale že nikto z rodiny sa ťa nezastal a ani muž sa nepostavil na tvoju stranu to uz je vrchol. Zbal nohy na plecia kým nemáš deti a nájdi si niekoho kto ti bude oporou. Z rodinou nemusíš vychádzať ale keď ti toto muž spraví tak to je konečná. Je mi ťa naozaj ľúto a držím palce aby si našla v živote ozajstné šťastie a nie takéhoto debila.

lienka.7
21. jún 2022

@vlcik1 presne, tiez mi to.pripada, ze tie fotky na FB pridala zamerne, este aj s tými 2 mladými, údajne cudzími pipkami👌
Ked niečo organizujem za chrbtom niekoho, nebudem hned vešať fotky ma FB. Oni boli vzajomne dohodnutí jeden s druhým manzel-sestra-matka. Autorku tam.proste nechceli.
A kto vie, možno sa jej fakt chcú zbaviť, a toto môže byt zámienka z ich strany, aby autorka podala o rozvod, lebo nemajú gule jej to povedať do ksichtu, ze ju v rodine proste nechcu.

maulena
21. jún 2022

Alebo moja mila...bolo to naplanovane, aby si chcela od neho odist...

sense
21. jún 2022

To ci to bolo z hlavy svokry alebo nie by až také podstatné nebolo, podstatne je ako sa zachoval tvoj muž....
A úprimne čudujem sa ze to ti ako vysvetlenie stačilo...

dilino
21. jún 2022

ako pokračuješ dalej.Napiš.

eva112014
27. jún 2022

Autorka ako ste teda dopadli s mužom? Čo je u Vás nové?

laila22
27. jún 2022

@eva112014 žili spolu šťastne, až kým nepomreli...

eva112014
27. jún 2022

@laila22 Áno, koniec si vždy treba domyslieť, lebo autor sa potom už neozve.

lilly16
27. jún 2022

Áno brala by som to ako podraz..ak klame v takýchto veciach, môžeš mu vôbec veriť?

sparrows
28. jún 2022

Nemôžeš nás nechať v štichu @autorka 👀

adriannasvk
29. jún 2022

Autorka teraz pravdepodobne preziva tazke,zlozite obdobie,myslim,ze ma teraz uplne ine starosti ako MK. Mozno sa casom ozve,predsa len pisat o niecom co ti prevratilo zivot na ruby a dostavat este aj otazky, vdaka ktorym sa v tom clovek nechcene vrta je nic moc...

tykat
29. jún 2022

@sparrows ...ja to beriem tak ze vacsina anonymnych diskusii su vymyslene temy, vzdy sa rozprudi debata a casom to stichne, autorku uz prestane bavit zivit pribeh, tak vymysli nieco nove 😉

leni1977
29. jún 2022

@tykat nemyslím si, ja som tu tiež už písala anonymne o svojom probléme, nechcela som aby na to natrafila nejaká známa.

eeerickal1
29. jún 2022

@adriannasvk asi tak nejak. Ktorej z nás by sa to páčilo, ak by vám muž takto klamal a vyzeralo to tak, že vás tam proste nechcel. Asi žiadnej. Myslím si, že to tam medzi nimi nie je ešte tak celkom v poriadku a možno nemá síl sem proste písať

januarova
9. sep 2022

@autorka
Ako pokračujete s manželom?

Strana
z8