Brali by ste to ako podraz?
Ahojte uvodom vas chcem pozdravit a poprosit vas o vyjadrenie nazoru k situacii ktoru aktualne mame v manzelovej rodine.. manzelova sesternica bude mat koncom septembra svadbu na ktoru sa vsetci tesime..je pozvana cela manzelova rodina okrem mojej svagrinej, manzelovej sestry kedze sa v lete na dovolenke s touto sesternicou dost hnusne pohadala a vykricala jej vselijake veci z minulosti..sesternica ju tym padom vyskrtla zo zoznamu pozvanych ale samozrejme svagrina povedala ze aj tak by nesla..vcera sa nas pyta ci my na tu svadbu ideme tak jej muz povedal ze jasne ze ideme ze sa tesime..ze uz dlho v rodine nebola ziadna oslavna udalost..kks ste mali pocut jak na nas vyletela ze ako mozeme ist ked ona s muzom nejdu, ze jasne sme dali najavo na koho sme strane..ze keby bolo opacna situacia a my by sme s nou boli pohadani a nesli by sme ze ani ona by nesla..ze to berie ako podraz od nas :D..vas nazor ?
Ja by som jej zatelefonovala alebo napísala, že ja nie som na nikoho strane, že hádky medzi nimi dvoma sú len medzi nimi dvoma a teba nech do toho nijakým spôsobom nezaťahujú. Že na svadbu rada pôjdeš, tak ako aj rada pôjdeš so švagrinou na víno napríklad.
jasne ze zavidi lebo ona velmi na tu svadbu chcela ist..uz mala aj saty vybavene vsetko..je uz 6 rokov na materskej a nikde nechodia cize by jej to strasne bodlo..no hold mala sa lepsie spravat a nevytahovat na sesterku z jej minulosti veci za ktore sa ona hanbi a ešte to vykrikovat pred druhymi
@ysseba to sa jej vsetko uz povedalo..ale ona si proste ide svoje..
Tu opäť použijem jeden vtip, ktorý som už raz písala v inej téme.
“ V každej rodine sa nájde minimálne jeden kkt. Ak máš vo svojej rodine skoro s každým problém, tak si ten kkt ty.” No v tomto prípade je to tvoja švagriná, ktorá ma všade so všetkým a s každým problém.
A inými slovami, kto sa nevie správať, nech sedí doma na zadku. Tvoja švagriná je očividne problémový človek, načo si ňou budú kaziť svadbu? Vy problém nemáte, choďte. Ona áno, nuž, nech sedí doma.
Opýtaj sa švagrinej, či by ti tie šaty, ktoré si objednala na ich svadbu nepožičala. Však ich aj tak nevyužije. To by ešte len bolo čoro-moro 😀 aj ty by si sa od nej o sebe hneď podozvedala ako sesternica. 😀
Toto cele ani nestoji za to zalozenie temy. Proste len sa zasmiat svagrinej do tvare ze Jasne ze idete na svadbu- co uz vlastne tvoj muz urobil ., a dalej nie je co riesit ., len by som uz so svagrinou nesla nikam na dovcu. 😉
Tak kasli na nu, je to jej problem, nie tvoj 🤷🏼♀️ Na tu svadbu by som urcite isla. Peknu zabavu 😉
Ja sa nedivim, ze jej uz na dovolenke rupli nervy, ja som raz na takej dovolenke bola... a piaty den uz som na danu osobu vyletela... pri vsetkej slusnosti, uz sa to nedalo. A co sa tyka svadby, normalne chodte s tym, ze boli ste pozvani a co ony maju problem medzi sebou, to sa vas netyka.
A mužovi rodičia môžu ísť? Lebo veď oni ho splodili a on sa potom podieľal na výbere rezortu, ktorý sa nepáčil...
Ešte dobre, že ste boli na tej dovolenke a burina bola eliminovaná pred svadbou. Keby to začala vyťahovať na svadbe, tak by ju celú pokazila.
6 súvislých rokov mimo spoločnosti očividne zanechalo následky a bolo by vhodné socializovať ju postupne. Asi sa neprizná čo ju vlastne žerie zvnútra, keď si to musí kompenzovať útokmi na svoje blízke okolie.
Ja mam otazku, a svokrovci na svadbu sesternice idu?
Nerieš, pekne choďte na svatbu, ostatné je jej bordel,nie tvoj.
Ste jej mali povedat, ze ak niekedy s niekym budete pohadani tak mu kludne moze ist na svadbu, kedze nie ste v materskej skole a nehrate sa na kto s kym je kamos. Vas ich hadka nezaujima a nech si to riesi sama a nezatahuje vas do ich sporov ako male odute decko.

Komu sa pacilo? Vam a sesternici s buducim manzelom. Komu sa nepacilo a vsetko ofrflal a zneprijemnil dovolenku aj ostatnym? Svagrova. Ze panicke nic nieje dobre je jej problem. Ze nedokaze prijat kritiku, je tiez jej problem. Sesterka urobila dobre, ze tak negativnu a namyslenu osobu na svadbe nechce. Ty s muzom problem so sesterkou nemate, cize nemate preco na svadbu neist. A ze je svagrova zfucana, je zas len a jej problem. Este vy by ste mohli byt za otravovanie a zneprijemnovanie dovolenky s nevdacnist mohli byt na nu urazeni. Vytentovala by som sa na nu s jej primitivne nazory a svadbu si patricne uzila plnymi duskami a nech ju ropuchu zdutu aj od jedu a zavisti roztrhne.