icon

Brat ma chytal za prsia. Čo si mám myslieť?

26. aug 2021

Ahojte baby je mi to strašne sprosté.. No ale k veci prišla som domov, pretože máme oslavu ( k rodičom byvam už s priatelom). S bratom máme spoločnú postel taky ten rokladací gauč ( dali nam to preto teraz tak lebo už byvam stale malo doma a keď pridem domov aj s priateľom tak aby sme sa vyspali lebo predtym sme mali postel vyťahovaciu a brat spal nižšie). Ale to je jedno… pointa… zobudila som sa na to ako brat ma začal chytať za prsia a ja pozerám že čo on robí tak som sa akože zobudila a vravím mu že šibe ti čo robiš? Hned dal ruku preč… tak som si išla dať cigu a kávu a teraz rozmyšlam mám to snim prebrať?( má 15) Lebo myslím si že povie určite že to on nespravil… mám to povedať mame ? Alebo neviem si to vysvetliť v živote sa mi toto nestalo… ďakujem za každé rady.. a nie nieje to žiadny trool len dosť často odpovedám na diskusie a mám tu aj známych. Ďakujem za pomoc

h2
26. aug 2021

Autorka, mne to stále nejde do hlavy s tým vašim spaním. Predtým, keď si bývala doma, mali ste izbu spolu s bratom a mali ste tam vyťahovaciu posteľ. Tá je teraz kde? Alebo je ten gauč namiesto nej a bežne na ňom spáva brat sám? To by som ešte chápala, ale píšeš, že to tak máte preto, aby ste mali kde spať, keď prídeš k vašim aj s priateľom. Priateľ spal kde?

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
autor
26. aug 2021

@h2 ta je starkej prerabala sa nam izba na komplet.. Ano ten gauc je roztahovaci proste ze je to uz riešené tak že keď mam ja priatela spime spolu tam a brat je na gauči a ked si on donesie raz babu tiež budu mať kde spať. Priateľ išiel tiež domov k rodičom.

liljana
26. aug 2021

Puberta, hormony. Nerozmazavaj to a nedavaj prilezitost, aby sa to stalo zas (nespavajte pri sebe). O par rokov si najde frajerku a zabudnete na to.

autor
26. aug 2021

@zazvorka87 a kde mam spat na balkóne ?

h2
26. aug 2021

@cocolino234 A to si kde zobrala, že mi to príde v pohode? Veď som dokonca vyslovene písala, že mi to v pohode nepríde.
Ja nemám brata, neviem, ako by som reagovala. Mám sestru. Tá ma za prsia nechytala. Zato ma kopala, bila päsťami, šklbala za vlasy a podobne. A ja zase ju. Riešili sme to medzi sebou. Keď prišla mama, tvárili sme sa, akože nič.
Autorkin brat sa jej nesmeje do tváre a neobchytkáva ju drzo za bieleho dňa s tým, že ona s tým nič nerobí. Skúsil niečo v polospánku, možno sa mu niečo snívalo... Teraz to zapiera a určite sa hanbí. Ja ho neobhajujem! Ale zase z neho nerobme sexuálneho agresora!

nikyball
26. aug 2021

@liljana práveže treba to rozmazavat, nech si uvedomí čo robí úchyl. A poslať ho psychiatrovi. Tento to bude skusat na každú a pri každej príležitosti.

autor
26. aug 2021

@nikyball zas neprehanaj nieje uchyl.. aj male deti chytajú mame hocico ked maju 5 -6 alebo sa dotýkajú druhých deti v mš a tiež maju ist na psychiatriu a sú uchylaci ?

liljana
26. aug 2021

@nikyball Nie je uchyl. Je zmagoreny hormonami a v sestre vidi to, co je, zenu. A ked spia pri sebe, je ta zena na dosah. V puberte nemaju surodenci, co spat na jednej posteli.
Co vedia spravit hormony vidno na pms, poporodnej depresii, ked zacne zena tuzit po dietati. Co vyriesia tym, ze ho v ramci celej rodiny totalne strapnia a ponizia? Akurat mu vyrobia dkhodobu traumu. Podla mna uz davno olutoval, co spravil.

rubinka
26. aug 2021

Spať s bratom na jednej posteli? Si normálna? Tak idem spať do obyvky na gauč. Hocikde inde trebárs vymením sa s otcom ten ide k bratovi ty k mame. Ale s bratom? Šak to nedovolim ani svojim deťom odkedy sú školáci. Nápad naozaj za milión. 😂🤦

autor
26. aug 2021

@rubinka prepáč ale akože doteraz sme pri sebe spavali a nič podobné sa nikdy nestalo. Keď pridem raz za uhorský rok bez priatela tak si ľahnem.. noa čo.

liljana
26. aug 2021

Tak uz vies, ze to robit nemas. Prepac, ale v 15 je kazdy muz uz tak nabity testosteronom, ze by vyliezol aj na ... dopln si, co chces. A ani za to chudak nemoze.

rubinka
26. aug 2021

Je to choré bez ohľadu na to či sa predtým nič nestalo není to skrátka normálne. Tiež mám brata a v živote som si k nemu do postele neľahla. Prislo by mi to naozaj divné. A k pubertakovi dospelá sestra? Ak tebe to príde normálne a tvojim rodičom tiež tak tu je potom výsledok nenaučit deti že sú veľké už keď majú 5-6 rokov. Ako vidíš aj ostatným to príde divné jedine tebe nie.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
liljana
Autor odpoveď zmazal
rubinka
26. aug 2021

@liljana - ako sorry ale tebe sa fakt zdá normálne aby spali brat a sestra v jednej posteli v takom vysokom veku?

spadnutaslivka
26. aug 2021

no a prečo si nemohla spať pri mame, keď je oco v zahraničí? alebo fakt na tej zemi. Alebo fakt na tej posteli. Nespala by som pri bratovi. A idem si ešte raz pozrieť, ako to máte s tým spaním, keď prídeš s frajerom, že kde to potom spí ten brat. Lebo to máš akési zamotané

spadnutaslivka
26. aug 2021

@liljana 10 palcov dole :D nepochopím tvoj záder, fakt

liljana
26. aug 2021

@rubinka Ked pridu domov, plny byt, nie je miesto na spanie,... Mozu, nie ze maju.

marca12
26. aug 2021

Je v puberte chcel si omakat prsia mozno si mu posluzila ako figurka na ucenie. Nevidela by som v tom tragediu. Vysvetli mu,ze fakt nie je vhodne osahavat sestru,to proste surodenci nerobia.

rubinka
26. aug 2021

@spadnutaslivka - mohla spať pri mame mohla spať na gauči kde vraj spáva brat keď ona spí v bratovej izbe s priateľom ale nie ona si vybrala spať s 15 ročným bratom a zdá sa jej to normálne 🤷

spadnutaslivka
26. aug 2021

autorka: "keď mam ja priatela spime spolu tam a brat je na gauči " - tak nechápem, prečo si tam nespala, keď si prišla sama. nedokážeš spať sama???

h2
26. aug 2021

@spadnutaslivka Ja tomu spaniu nerozumiem ani po tom dodatočnom vysvetlení. Keď tam spí autorka spolu s priateľom, spia na rozkladacom gauči a brat ide spať na nejaký iný gauč. Tak prečo tak nespali aj teraz? Navyše, ak je otec v zahraničí, jeho posteľ je tiež voľná. Je tam nejako veľa nejasností. 🤔

rubinka
26. aug 2021

@liljana - fakt môžu? No keď myslíš...

liljana
26. aug 2021

@rubinka toto je uz chytanie za slovicka ...

lesana25
26. aug 2021

Ninusa Ninusa 😂 inokedy si tu chytrá ako rádio a teraz si nevieš rady?

lindusss2016
26. aug 2021

@cocolino234 presne tvoje riesenie - zahanbenie a ponizenie - mu moze sposobit v buducnosti rozne problemy. Tema sexu nema byt v rodine tabu. Treba sa vediet normalne otvorene porozpravat bez toho, aby sa na niekoho utocilo a pod.

spadnutaslivka
26. aug 2021

vole, mám 13 ročného syna a neviem si predstaviť, že by so mnou ležal v posteli. Nie ešte 15 ročný brat. ale už to fakt zaváňa výmyslom. Keby rodičia nevedeli pochopiť, že 17 ročné dievča a 15 ročný chalan by nemali spať na jednom gauči, a keby nebola iná možnosť, lebo bývajú v garzónke pre veľmi zlú situáciu, tak je to síce naprd, ale nejako by som to chápala, že sa tu rieši. Ale toto vyzerá, že "dospelá" autorka je total nezrelá a nevie spať sama. Alebo si vymýšľa. Inak to fakt nechápem, prečo, ak má iné možnosti, si dobrovoľne ľahne k bráškovi

rubinka
26. aug 2021

@liljana - není to chytanie za slovíčka proste buď to považuješ za možnosť alebo nie. Za mňa absolútne nie, radšej spať hoc i na zemi ale určite nie s bratom. Lenže autorka mala možno ísť na gauč alebo k mame. Keď bude mať brat priateľku tak už to bude normálne? No za mňa nie a to nemá nič spoločné s tým čo sa stalo. Proste je to nevhodné aby spali brat a sestra hoci aj keby mali len 10 rokov. Už to nie sú škôlkari.

jana_eyre_2
26. aug 2021

Bože ja toto nechapem, tak brat prekročí hranice a autorka je ta zlá lebo raz za čas prespí u rodičov na posteli u brata.. myslím že žiadnu ženu by nenapadlo že brat ju bude chytať za prsia.. veď nespavaju tak bežne, píše že tam prespí občas, lebo tam už nebýva..

Podľa mňa si dobre spravila že si mu o tom povedala, hoci sa tvári že to neurobil, jasne že to neprizná.. proste puberťák skúšal, už sa asi aj sám pred sebou zahanbil.. už to nerieš, veď ho snáď poznáš že nie je nejaký divný úchyl.. ktovie čo sa všetko premiela hlavou pubertálnym.chalanom, myslím že by sme to žiadna vedieť ani nechceli..

Ja si pamätám ako som bola na prázdninách u rodiny v 16rokoch, bol tam o rok mladší bratranec - raz som ho pristihla ako má sleduje ako sa prezliekam.. šokovalo ma to síce, nič som mu na to nepovedala, ale s mojím dospelým rozumom chápem že som bola v pubertalnych očiach proste objekt opačného.pohlavia, neriešil že som rodina.. teraz je už dospelý a normálny chlap..