icon

Brat ma chytal za prsia. Čo si mám myslieť?

26. aug 2021

Ahojte baby je mi to strašne sprosté.. No ale k veci prišla som domov, pretože máme oslavu ( k rodičom byvam už s priatelom). S bratom máme spoločnú postel taky ten rokladací gauč ( dali nam to preto teraz tak lebo už byvam stale malo doma a keď pridem domov aj s priateľom tak aby sme sa vyspali lebo predtym sme mali postel vyťahovaciu a brat spal nižšie). Ale to je jedno… pointa… zobudila som sa na to ako brat ma začal chytať za prsia a ja pozerám že čo on robí tak som sa akože zobudila a vravím mu že šibe ti čo robiš? Hned dal ruku preč… tak som si išla dať cigu a kávu a teraz rozmyšlam mám to snim prebrať?( má 15) Lebo myslím si že povie určite že to on nespravil… mám to povedať mame ? Alebo neviem si to vysvetliť v živote sa mi toto nestalo… ďakujem za každé rady.. a nie nieje to žiadny trool len dosť často odpovedám na diskusie a mám tu aj známych. Ďakujem za pomoc

Strana
z5
0kristina0
27. aug 2021

Chlapci v jeho veku mavaju mokre sny, mozno mu hned z rana stal a potreboval si vyhonit no a tvoje prsia ho vzrusovali. Aj ked je to pubertiak toto by urcite robit nemal. Je to chore chytat sestru za prsia, uz ma vek na to aby vedel co sa smie a co nie.

katkami123
27. aug 2021

Aký je rozdiel medzi tým, keby zaspala niekde na chate a tam by jej prsia obchytkaval napríklad nejaký jej 40-rocny strýko (tiež rodina) vtedy by tu zeny v komentároch asi reagovali inak. Mňa osobne by takýto zážitok, kde ma niekto nechcene obchytkava poznačil. Určite si k bratovi neľahká s tým, aby očakávala, ze ju bude obchytkavat. Trochu ma zaráža, ako to mnohé zeny bagatelizujú, ze je to Ok, ze ma niekto obchytkava. Nie je to Ok a nejaké hormóny a neviem čo neospravedlňuje. Keby moje dcéry po prsiach tiež niekto obchytkaval, asi by som mu tie ruky dolámala. Mne sa toto raz stalo vo vlaku, kde ma chytal za prsia jeden chalan a nedalo sa mi odísť a teda do teraz sa mi dvíha žalúdok, keď si na to spomeniem a poznačilo ma to. Áno, tvoj brat je uchyl, okrem hormónov ma mat tiež rozum a tým sa riadiť, nie sme zvieratá. A obchytkavat sestre prsia je už totálne uchylne. Určite to rieš aj s rodičmi. A už by som nikdy v živote viac vedla neho nespala.

ziarifka
27. aug 2021

Čítala som iba prvú stranu. Nie si sama, ktorá spí s bratom na posteli. Mala som kolegu, ktorý tak spal so svojou sestrou. On doktorand, ona vysokoškoláčka. Poznala som oboch, prišlo im to úplne normálne, obaja mali partnerov. Ale malý byt, tak sa takto tlačili.

miadi
29. aug 2021

Nehovorila by som o tom mame. No ani by som tam snim nespala. On moze mat aj rannu erekciu a v spanku sa k tebe pritulit nepotrebujes to citit na zadku alebo inde. S frajerom tam spavas obcas na tomto roztiahnutom gauci a brat na inom gauci tak by som sla spat na tom druhom . Ja som tak spavala v 20ke Moja izba bola obyvacka a nechcelo sa mi kazdy den roztahovat a zas pratat gauc. Lezala som na boku a tych 50 cm ci kolko mi stacilo. Tak jednu noc raz za uhorsky rok to vydrzis. Moj brat mal svoju izbu nikdy som snim nespala v jednej posteli. Mne by bolo blbe si na tvojom mieste snim nabuduce lahnut a dufat ze zas nieco nebude skusat kym spis. Uz by som sa k tomu incidentu nevracala ale ani mu nedala sancu aby sa to opakovalo. A ked by Ta dosiel obchytkavat na ten druhy gauc tak Potom uz urcite povedz mame!

simca666
20. sep 2021

Prepac, pripomenulo mi to moju skusenost😀ked sme sa s chlapom osamostatnili, moj najmladsi brat mal vtedy asi 9rokov a rad k nam chodieval. Mal velmi rad mojho chlapa, vsetko chcel robit s nim, jest, hrat sa, ucit sa aj spat. A tak ked bol u nas tak spaval s nami v posteli. Jeden vecer som ostala dlhsie hore, ked asi o polnoci vyliezol chlap zo spalne ze sakra, ty si tu, ja som tvojmu bratovi strkal ruku do gati🙈🤦‍♀️akoze fakt. Nie, nie je pedo, ptoste si v polospsnku tak uplne neuvedomoval, ze ja nemam tak maly zadok😀😀🙈ako bratovi to tiez bolo neprijemne, ale porozpravali sme sa o tom a dnes sa uz na tom len smejeme😂😂😂🙈

nikyball
20. sep 2021

Ako to nakoniec dopadlo?

Strana
z5