icon

Brat ma chytal za prsia. Čo si mám myslieť?

26. aug 2021

Ahojte baby je mi to strašne sprosté.. No ale k veci prišla som domov, pretože máme oslavu ( k rodičom byvam už s priatelom). S bratom máme spoločnú postel taky ten rokladací gauč ( dali nam to preto teraz tak lebo už byvam stale malo doma a keď pridem domov aj s priateľom tak aby sme sa vyspali lebo predtym sme mali postel vyťahovaciu a brat spal nižšie). Ale to je jedno… pointa… zobudila som sa na to ako brat ma začal chytať za prsia a ja pozerám že čo on robí tak som sa akože zobudila a vravím mu že šibe ti čo robiš? Hned dal ruku preč… tak som si išla dať cigu a kávu a teraz rozmyšlam mám to snim prebrať?( má 15) Lebo myslím si že povie určite že to on nespravil… mám to povedať mame ? Alebo neviem si to vysvetliť v živote sa mi toto nestalo… ďakujem za každé rady.. a nie nieje to žiadny trool len dosť často odpovedám na diskusie a mám tu aj známych. Ďakujem za pomoc

autor
26. aug 2021

@rubinka pytala som sa či to mam povedať mame. Nív viac nič menej ale to je klasika Modry konik

alison11
26. aug 2021

Pokiaľ to sním nevieš vyriešiť tak určite povedz mame.

h2
26. aug 2021

Nie, mame nič nehovor.

standusina
26. aug 2021

@hlubik heh to presne napadlo aj mna

bambulka_1
26. aug 2021

To,že spite na roztahovacom gauči spolu je normálne.
Brat nie je úchyl a nerieš to s ním tak,ako tu niektoré ,že fakt sliepky píšu.
Nestrapnuj ho. Spomínala si, že máte dobrý vzťah. Tak mu povedz,že nech neprekruca,že to vieš. Ale že keď chce osahavat kozy, sestra nie je najlepšia voľba. Všetci sme boli v jeho veku zvedaví. A málokto mal sex,alebo iné intímnosti.
Jedna tu spomínala,že v jeho veku už sexuálne žijú,jedine také ako ona....
Raz sa na tom zasmejete.

slovakboy
26. aug 2021

Netráp sa pre to. On nie je uchyl nejde o žiadny incest a vy kľudne spite aj ďalej spolu. Podľa mna s ním búchajú hormóny jeho vzruší teraz všetko. Ja keď som bol v puberte tiež som sa vzrušoval na maminom prádle alebo na fotkách tety. sesternice keby som mal sestru možno aj sestry. On len experimentoval chcel to skúsiť aké to je. Aby z toho bol incest to by musel urobiť viac a to by sa mu už tak nepáčilo. Teraz vie že o tom vieš tak už to nebude opakovať nájde si nafukovaciu Aničku alebo kamarátku Zuzičku.

nikyball
26. aug 2021

@liljana tak ak moja dcéra náhodou zaspí,nepotrebujem , aby ju tam takýto, čo sa nevie udržať ani pri vlastnej sestre osahaval .

miriam11
26. aug 2021

Keď to povieš mame tak garantujem, že vás vzťah sestra a brat zaklincujes a dobre vzťahy budú tatammm... Už si to povedala jemu, nebude to už opakovať. Len skúšal podľa mňa. Takže kľud.

autor
26. aug 2021

@miriam11
@slovakboy
@bambulka_1 Ďakujem velmi za podporu❤️

simca06022011
26. aug 2021

Tak realne ak si toto predstavim, tak by som sa otocila a taku mu vytala po hube, ze by sa spamatal :D ako co teraz dodatocne chces riesit? 🙂 Si nevies poriadky s bratom urobit hned, tak na to proste zabudni a neries.

casavina
26. aug 2021

Fakt len mu vysvetliť že čo a ako že to nie je ok ak si pôjde svoje tak riešte spolu s mamou... Mňa zarazilo že spíš s bratom spolu na gauči ( teda ak som správne pochopila)... Radšej nafukovaciu posteľ alebo v obývačke na gauči alebo rozťahovacie kreslo proste hocičo ale spať sama..

hefo
26. aug 2021

Ak si ho za to už raz zhúkala, netreba to hovoriť mame, to by bolo strápnenie, ktoré by bolo u pubertiaka viac na škodu ako na úžitok. Samozrejme, len ak to nebude opakovať!

kitycat
26. aug 2021

Jasne pockala si kym si si vypila kavu, zapalila cigu a brat sa tvari, ze o nicom nevie. Nabuduce mu vysvetluj o pol 6 rano ked to aj realne akoze robi.. 🙄

Aby 15 rocny vybabral so starsou sestrou..

marysa21
26. aug 2021

Mame nič nehovor otvorene sa porozprávaj s bratom a vysvetli si to s ním ( je vo veku , kedy sa začína zaujímať o ženy myslím si , že je ešte bez frajerky a chce vedieť , aké je držať prsia a ty si najbližšie tak vyskúšal , keď si spala ). Ak nie si hanblivý tip tak mu ich ukáž a (daj chytiť ) uvidíš , ako bude v rozpakoch a dá ti , už pokoj a o niekoľko rokov , alebo v 50 budete nato so smiechom spomínať.

h2
26. aug 2021

@marysa21 To žartuješ, však?

mandarinka555
26. aug 2021

Toto nejde....tamto sa nedá....hento nemôžem....baby ti tu radia a ty furt dookola každú radu neguješ.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
marysa21
26. aug 2021

@h2 Nie nežartujem . Netvárme sa , že keď žena dojčí a je medzi rodinou tak odíde mimo ( možno totálna hanblivka ) a tam všetci vidia prsia a nič sa nedeje - dojčenie je prirodzená súčasť života , alebo rodinná dovolenka pri mori a pomaly každá druhá je hore bez medzi rodinou a aj cudzími tak , čo je na tom divné , ak chce tak mu ich ukáže , alebo dá chytiť zo srandy nech má mladý radosť . Každý je iná povaha a osobnosť .Pre niekoho je to pohoršujúce vidieť niekoho z rodiny čiastočne nahého pre niekoho je to bežná vec .

jana_eyre_2
26. aug 2021

@marysa21 akože to je už čo, aby som ukazovala kozy hockomu kto si zaziada 🤦‍♀️ aby ich dala chytať pubertálnemu bratovi zato že sa neudržal, prepáč ale ten nápad mi príde dosť uchylny.. a nedá sa porovnávať s dojčením keď je prítomný niekto z rodiny..

nikyball
26. aug 2021

@marysa21 nechceš to urobiť ty? 🤣🤣🤣Bože toto už je moc kam tento svet speje. Toto je asi najhlupejsia rada akú som tu kedy citala

h2
26. aug 2021

@marysa21 Akože fakt? Náhodou uvidieť dojčiacu ženu a nechať sa obchytkávať nadržanému puberťákovi je podľa Teba porovnateľné? A čo tak si rovno stiahnuť gaťky? Veď nech sa mladý trochu priučí, nie?

hefo
26. aug 2021

@h2 Mne sa ten nápad páči, ale ja som chlap, takže ma netreba brať veľmi do úvahy. V každom prípade by to vyžadovalo "odvážnejšiu"/"divokejšiu" povahu, než dotyčná tu v príspevkoch ukázala.

h2
26. aug 2021

@hefo To nie je otázka odvahy, ani divokosti. Je to jej maloletý brat, preboha!

autor
26. aug 2021

Akože niektore ženy ste tu s prepáčením dobre pri*ebané.

h2
26. aug 2021

Ako to dopadlo? Povedala si to mame? A čo brat?

autor
26. aug 2021

@h2 nepovedala. Rano som to na neho vytiahla robil sa že nič už som to pisala.. a teraz som sa len vratila domov. Nechávam to proste tak.

marysa21
26. aug 2021

@h2 Pre info jej prsia ,už držal neoficiálne 3.krát (bez jej súhlasu ). Radila som jej v prvom rade ,keď majú dobrý vzťah medzi sebou ,aby sa s ním otvorene o tom porozprávala ,čo urobil . Či mu prsia ukáže teraz ,alebo ich uvidí možno ,keď bude dojčiť je na nej .Tiež má brat občas vidí polonahú pri prezliekaní to je normálne ,keď sa býva v byte a tak isto videl prsia sestre ,keď dojčila a je normálny a nie je úchyl. Tiež ,ako tu ,už bolo odporúčané tiež by som sa ho opýtala ,či bol spokojný zobrala by som to s humorom a povedala mu nech to bolo naposledy . Spanie na spoločnej posteli ,alebo gauči je normálne veď spolu nemajú sex a ani nespia nahý ,keď nie je kde aj spoločné spanie ti je fuk ,keď je všetko plné.

h2
26. aug 2021

@marysa21 Ale nechápeš, že je rozdiel, uvidieť niečo náhodou a otrčiť vlastnému bratovi kozy, že aha, pozri sa, pochytaj si, navyše ešte, keď ho to vzrušuje? Ja som jedna z tých, ktoré autorke radili, nech z toho nerobí vedu, ale toto, čo radíš Ty, je proste choré!

mikadooo
26. aug 2021

Ahoj podľa mňa si to dobre spravila. Povedala si mu že o tom vieš, on zapieral a teraz keď vie že o tom vieš, tak mu je to trápne a bude zapierať aj keby si to mala na kamere, akoby mal priznať že ošahával vlastnú sestru 😁😁😁. Čo je dobre lebo si uvedomuje že to nie je ok. Podľa mňa si myslel že spíš, a proste neodolal, hlavne keď nemá inde možnosť si nejaké to prsko ošahať 😁. Predpokladám že keby vedel že to takto skončí, radšej by si ruku uťal. Jedného dňa (o desať rokov) sa na tom zasmejete - ak to prizná... 🙂

ankare
26. aug 2021

Mame to nevrav. On len experimentuje. Dúfam,že sa.to už nebude opakovať,keďže si sa s ním už o Tom porozprávala. Držím palce!