Brat očakáva, že mu na Vianoce pomôžem s domácimi prácami
Pred štyrmi rokmi som sa rozviedla a odvtedy žijem single. Som s tým v pohode, len na Vianoce je to trošku problém, keďže ich nemám s kým stráviť. Môj brat ma minule Vianoce, a aj tie predým, pozval k sebe, čo ma celkom potešilo. Strávil som u neho 4-5 dní, potom som sa vrátila naspäť do mesta, kde žijem a pracujem. Čo sa mi ale nepozdáva je, že očakáva odo mňa pomoc v domácnosti. Minule Vianoce som im pomáhala vysávať a mopovať celý dom a tiež som pomáhala pri príprave vianočnej večere. OK, môžete povedať, že veď som u nich bývala zadarmo. Ale pravda je taká, že ja mám svoj vlastný byt, len som nechcela byť na Vianoce sama. A druhá vec je, že bratova manželka sa na domácich prácach vôbec nepodieľala. Ona je celý čas zavretá v izbe a väčšinu času medituje a afirmuje. Vraj aby sa celej rodine dobre darilo. Ona síce hovorí, že vo svojej izbe aj pracuje, ale ja ju stále vidím online na facebooku. Kedykoľvek sa prihlásim, ona tam stále svieti zelená. Minule Vianoce mala naškrabať zemiaky na obed a opýtala sa ma, či to nechcem spraviť ja. Ona chodí na ajurvédne pobyty, minulý rok bola napríklad v Indii. Chodí pravidelne naženské kruhy. Je dlhodobo nezamestnaná, snažila sa získať invalidný dôchodok. Stále mi hovorí koľko má veľa práce, a že ja to zvládnem, lebo som od nej o 10 rokov mladšia. Obed pritom pripravuje brat so synom a tiež upratujú.
Popravde, nechcem byť na Vianoce sama, ale na druhej strane, chcem si tých pár dní oddýchnuť, a nie upratovať niekomu dom. Mám namáhavú prácu, často robím aj nadčasy.
Švagriná nikdy poriadne nepracovala, len občas pár hodín denne. Ja ju nechcem hodnotiť, len som sa rozhodla, že tieto Vianoce pôjdem radšej navštíviť kamarátku do Budapešti. Ubytovanie si zaplatím, len neviem, či tam budú otvorené nejaké reštiky, kde by som sa najedla.
Čo si o tom myslíte?
@katarinka963 si v poriadku ?! úbohá si a poriadne
@cacianka ty si fakt odborníčka na všetko
@katarinka963 Odpoveď hodná hlupáka.
@tatiana288 som žena. Hlupák je tvoj chlap
@katarinka963
Toto je jedna z tvojich múdrostí, ktorými si obohatila forum na MK. Si obyčajný troll.
@katarinka963
Toto je jedna z tvojich múdrostí, ktorými si obohatila forum na MK. Si obyčajný troll.
@anonym_autor wow, nájdi ešte niečo... Fakt sa necudujem, že ťa švagriná neznesie
@anonym_autor no ani sa nečudujem, že to pri tebe nedali. Dúfam, že tento rok, brat bide mať rozum a takú kravu si na Vianoce volať nebude
@katarinka963
citácia "Dúfam, že tento rok, brat bide mať rozum a takú kravu si na Vianoce volať nebude".
Neviem o tom, že by ťa môj brat plánoval pozvať k nim domov na Vianoce. Takže sa nemusíš obávať.
@katarinka963
citácia "Dúfam, že tento rok, brat bide mať rozum a takú kravu si na Vianoce volať nebude".
Neviem o tom, že by ťa môj brat plánoval pozvať k nim domov na Vianoce. Takže sa nemusíš obávať.
@anonym_autor vieš na rozdiel od teba rodičov mám, mám manžela deti, a nemusím sa pchať k bratovi a tam mu robiť slúžku. Rozvedená taktiež niesom.
Svoju citáciu si nechaj pre seba
@katarinka963 Hlupák je ten čo z teba vychoval takéto slaboduché indivíduum.
@anonym_autor vieš na rozdiel od teba rodičov mám, mám manžela deti, a nemusím sa pchať k bratovi a tam mu robiť slúžku. Rozvedená taktiež niesom.
Svoju citáciu si nechaj pre seba
@katarinka963 Ty maš deti????
@anonym_autor ty evidentne nemáš ani psa
@anonym_autor tvoj švagrina nie je na koníku?
@anonym_autor tvoj švagrina nie je na koníku?
@karolinakr Neviem. Možno aj je.
@anonym_10a9bd Aj vám pripravila večeru a upratala byt? Ako to bolo v mojom prípade?
@anonym_autor neupratovala, do večere sa mi starala a buzerovala ma, nakoniec povedala, že jej nechutí.....ostatným chutilo
@anonym_autor neupratovala, do večere sa mi starala a buzerovala ma, nakoniec povedala, že jej nechutí.....ostatným chutilo
@dominikak4 nikdy v živote by som hostitelovi nepovedala, že mi nechuti,,, to sa ešte nestalo
@dominikak4 čo si chcela povedať?
@dominikak4 čo si chcela povedať?
vlastne nič, škoda slov na niektorých ľudí....rodinu si človek nevyberie. Chcela som len autorke svojím príspevkom povedať, že možno v tej rodine proste nie je vítaná (zo strany manželky jej brata) a tá žena touto rezignáciou a ignoráciou jej to dáva takto najavo. Dáva jej upratovať , aby sa u nich cítila nekomfortne a viac neprišla... Možno nechce vojnové pole s mužom a tak to robí takto medzi riadkami. Možno sa mýlim lenže keď si cením niekoho prítomnosť , tak sa snažím, aby a cítil dobre a nedávam mu zmývať podlahy. Vítanému hosťovi sa venujem a nezatváram sa v izbe.....
vlastne nič, škoda slov na niektorých ľudí....rodinu si človek nevyberie. Chcela som len autorke svojím príspevkom povedať, že možno v tej rodine proste nie je vítaná (zo strany manželky jej brata) a tá žena touto rezignáciou a ignoráciou jej to dáva takto najavo. Dáva jej upratovať , aby sa u nich cítila nekomfortne a viac neprišla... Možno nechce vojnové pole s mužom a tak to robí takto medzi riadkami. Možno sa mýlim lenže keď si cením niekoho prítomnosť , tak sa snažím, aby a cítil dobre a nedávam mu zmývať podlahy. Vítanému hosťovi sa venujem a nezatváram sa v izbe.....
@dominikak4 ano, tiež ma to napadlo, ked sa zavrie v izbe jej prichodom, vyhovara sa na meditaciu a pritom ju nechce vidieť
@dominikak4 Môže byť. Ale už mám plán na tieto Vianoce, takže viac to riešiť nemusím

@anonym_autor no ani sa nečudujem, že to pri tebe nedali. Dúfam, že tento rok, brat bide mať rozum a takú kravu si na Vianoce volať nebude
@katarinka963 Odpoveď hodná hlupáka.