icon

Brat si privlastnil auto po otcovi a ja nemám nič

26. feb 2026

caute baby musim to dat zo seba von lebo ma roztrhne. otec zomrel pred pol rokom a ostala po nom octavia v celkom dobrom stave. ja som ju nepotrebovala lebo mam svoje ale dohodli sme sa s bratom ze ju preda a peniaze si rozdelime na polovicu. lenze on s nou uz pol roka beha po dedine, tvari sa ze je jeho a ked som sa ho vcera opytala kedy ju da do bazaru tak na mna vyletel ze on do nej vrazil 200 eur za novu baterku a olej takze mi nic neda lebo sak on sa o otca staral posledny mesiac viac ako ja. ja som sice byvala dalej ale chodila som tam kazdy vikend a on tam sice zil ale len ho vyzieral. teraz sa so mnou nerozprava a mama mu drzi stranu ze sak on nema robotu tak nech mu to auto ostane. citim sa ako uplna krava ze som mu doverovala a teraz nemam ani peniaze ani auto a s bratom sme skoncili. co by ste robili riesili by ste to cez pravnika alebo to nechat tak kvoli mame?

Strana
z4
staryjarec
1. mar 2026
@procrastique

To sa ideš s bratom rozvadiť pre 3 000€?

@procrastique Aký brat, vychcané hovado to je.

dianaaaaa
1. mar 2026
@procrastique

@anonym_16a34d Ja to práveže vnímam presne naopak, že sú to drobné pre ktoré by som sa s rodinou nerozvadila. Keby sa jednalo o 20-50-70-100-500tis tak to nech sa pre mňa za mňa ľudia aj hryzú, kopú, šklbú, vraždia už každý podľa seba :D ale za také malé peniaze?

@procrastique veľakrát nejde k peniaze ale o princíp 😉

bielasovicka
2. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_9f63d4 nie este

@anonym_autor zomrel pred pol rokom, tak to by ste už mali mať dedičské konanie.

Strana
z4