icon

Brat zbožňuje moje deti

ranuja
12. jún 2017

Ahoj. Tak rovno k veci, poradte, ci som len precitlivela, alebo man verit svojim pocitom - teda nielen svojim. Mam troch surodencov, 2 bratov a sestru. Deti mam len ja- tri. Problem je v najstarsom bratovi- doslova zboznuje moje deti. Najprv som bola rada, vzdy ochota postrazit, potom mi ich nechcel ani vracat domov, vzdy sa s nimi snazil byt v kontakte, niekedy mam pocit, ze superi so mnou o ich lasku( ale to zas nechcem prehanat) . je uz 6 rokov nezamestnany, zije s mojou mamou a frajerku...teda o ziadnej neviem...nikdy som nevedela ... Vkuse ich hladka, prehra sa s nimi aj trstvrte dna, co povedia to urobi...ja mam pocit, ze tym ze je sam a unudeny, jeho zivotna priorita su moje decka a uz mi to leze hore krkom. Uz si to vela ludi vsimlo, ze je to divne, segra a mladsi bracho uplne v pohode, daju deckam pusu, pohraju sa a vsetci su spoko, ale druhy brat...neviem, som z toho vystresovana

Strana
z2
moonlight1210
12. jún 2017

@ranuja spytam sa rovno na zaciatok, aby sa tato moznost ujasnila/vylucila - obavas sa nejakeho mozneho skryteho sexualneho podtonu u neho? Uchylky na deti?

ranuja
autor
12. jún 2017

@moonlight1210 ved to ja si to nechcem pripustit, ale zas ked vsetko je mozne, naozaj neviem. Viem, len to, ze to chovanie, mi ozaj lezie na nervy. I ked deti ho maju radi. Ja uprednostnujem, nech sa hraju s rovesnikmi, nie s tridsatrocnym strykom.

juliet86
12. jún 2017

Suhlasim s moonlightom. Tolko dokumentov som teraz videla o pedofilii... vacsinou zneuziva niekto z rodiny a znamych. Nie uchyl v parku

natalia11111
Autor odpoveď zmazal
ranuja
autor
12. jún 2017

@natalia11111 ano tak to beriem aj ja, ale aj tak ma to neuveritelne vytaca, prisla som do stadia, kedy ms rozculi len to ked ho vidim ako sa k nim priblblo sprava. Ach obera ma to o energiu

natalia11111
Autor odpoveď zmazal
nufica
12. jún 2017

Mozno,ze je homosexual a uvedomuje si,ze on nikdy mat svoje deti nebude,tak je rad s tvojimi detmi...tazko povedat,kazdopadne si ho radsej viac vsimaj,ci tie dotyky niesu moc cez hranicu...I ked si myslim,ze ak by bol pedofil,bol by daleko nenapadnejsi a opatrnejsi

juliet86
12. jún 2017

@ranuja pozri. Je to tvoj siesty zmysel ci len ziarlivost?
Ak sa mylis zranis deti a stryka tym ze pridu aspon ciastocne jeden o druheho

Ak sa ale nemylis zachranis detom aky taky zdravy vyvoj... ja byt tebou asi dam vsade kamery a odsledujem si ked su samy....
Alebo som s nimi stale nenecham ich samych. Alebo ho skonfrontujem. Alebo idem za psychologickou to prebrat. Ja napr. Milujem moje neterky. Aj ich opatrujem. Ale vjem ze aj ked ich zboznujem som len ich teta. Mama je mam rodic je rodic

ranuja
autor
12. jún 2017

@nufica co vsimam, uz som mu to parkrat aj vytkla, nech ich nebozkava stale, to uz mu aj oni vedia povedat. Len jednoducho ma stve, ze cely den sa vyvaluje a rozmysla co deti. V mobile ma nafotenych len ich ... A ako bonus chce ist s nimi na dovolenku, ako keby ju potreboval a mal na nu 😀

ranuja
autor
12. jún 2017

Uz sa na tom aj smejem, casto ho pretrpim, ale jednoducho niekedy mam toho cez hlavu. Hovorim si, ludia maju ine, vazne veci nad ktorymi si lamu hlavy, ale mne to ubera znacnu cast energie a aj mojmu muzovi
.

mlil77
12. jún 2017

Ak mas obavy ci je pedofil, nikdy nenechávaj s nim deti same....nikdy. Aj mňa napáda myšlienka homosexual ale to vôbec nemusi byt pravda. Ale ak tebe ako matke svieti "kontrolka" neber to na ľahkú váhu.

snehuuulienka
12. jún 2017

@ranuja nespomínas vobec otca deti.....predpokladám,že ich vychovávas sama,keď tam trávia vsetok volny cas....ak je to tak,mňa napadlo,či O Tvoje deti nevidia v ňom mužský vzor???myslím si,že ak by si žila s mužom a otcom deti,asi by mu to prekážalo a spravil by poriadky.To správanie Tvojho brata mi nepride normalne,ale dôvodom jeho počinu môže byť cokolvek

ranuja
autor
12. jún 2017

Aj tuto variantu - ze je homosexual, nas napadla, nakolko on priamo na homosexualov nema pekneho slova, dokonca som ho raz nacapala ako o " buzerantoch" hovoril detom, ake to je fuj...vtedy som sa s nim pohadala

nufica
12. jún 2017

Ak

ranuja
autor
12. jún 2017

@snehuuulienka nie zijem z manzelom, ktory so.mnou plne suhlasi, uz sa s nim chcel porozpravat, ale navrhla som, ci neskocime do nejakej poradne. Ale na dovolenku deti pustit odmieta tak ako ja

nufica
12. jún 2017

Ako stare su deti?Keby si sa ich skusila niekedy len tak medzi recou spytat,co sa im na strykovy paci,co nie,ako sa s nimi rad hra,ake hry sa s nim nechcu hrat a tak nieco v tomoto style vytiahnut z nich neake indicie.

ranuja
autor
12. jún 2017

Deti maju 7, ,6 a ,3... A to som skusala...niektore veci boli cudne, ako ze s nimi spi v izbe , ze sa s nimi sprchuje...jednoducho toto je na mna uz cez...aj som mu povedala, ze si to neprajem. Ale take, ze by sa ich chytal niekde, tak to vobec nereagovali. Bolo mi to strasne hlupe, koli nemu, aj koli detom, ale skusala som zistovat.

nufica
12. jún 2017

No tak akoze sprchovanie,to uz je naozaj trochu cez hranicu....skryt kameru,alebo telefon,,zapnut nahravanie ci zvuku,najlepsie videa...tam to budes mat 100% vyvratene,alebo ta horsia moznost....

mattkapd
12. jún 2017

@ranuja keď sme boli malé obťažoval nás nevlastny dedo..viem že sme to brali ako normálne že sa s snami kúpe a dáva nám chytať jeho ... atd az časom sme to rodičom oznámili..to už bol pak súd a to sa už pak vlieklo

pribinak
12. jún 2017

No a preco jednoducho neobmedzis kontakt?
6,7 rocne maju možnosť krúžkov a tym vysachujes milého strýka
Ja zbožňujem svoju neter aj synovca, ale nevytlacam sestru ci švagriná z ich pozície
Toto by som si strážila, abysa zo v puberte tych deti nezvrtlo proti tebe

natalia11111
12. jún 2017

@ranuja tak po dalsich prispevkoch konstatujem ze to nieje v pohode, hlavne to sprchovanie je uz moc. Spanie v jednej izbe este ok.. Na dovolenku by som urcite nepustala, skor by som ho vzdy podpichla ze led ma deti tak rad ze nech si najde zenu a urobí si svoje vlastne mozno by ho to tak nasmerovalo alebo by zacal rozmyslat nad tym..

pribinak
12. jún 2017

Neviem si predstavit, ze by sa moja sestra sprchovala s mojim synom, to je uplne mimo moju schopnosť pochopiť nieco take

ranuja
autor
12. jún 2017

@pribinak ale ved ja sa snazim obmedzovat kontakt uz dobreho tristvrte roka. Ale aj tak sa nejako nenapadne privtre. Deti maju kruzky, keby mu to nezakazem, tsk kvaci aj na kazdom jednom kruzku. Ja som mu nasla aj robotu, aj sestra aj brat, ale on robit nepojde...naco. Nsjhorsie je ze ma teraz citovo vydieraju s dovolenkou, nabulikali detom o tom, aj ked jasne vedeli , ake su pravidla.

janinah
12. jún 2017

prepáč,ale toto je príliš a ty reaguješ vlažne...mať také podozrenie,tak onen človek moje deti neuvidí ani náhodou...a je mi jedno,či by bol náhodou "nevinný"....zobrala by som deti k psychologovi,on z nich dokáže "vytiahnuť" o čo ide....

mirro
12. jún 2017

Deti by som nepustila,raz si ty rodič a máš mať posledné slovo čo sa týka tvojich detí. A sprchovať sa s nimi? To je veľmi cez čiaru... nepochopím,že si rázne nezakročila.

pribinak
12. jún 2017

@ranuja ale prosim ta, to su výhovorky. Ty si rodic, ty určuje hranice, pravidla.

Ziadna dovolenka a rovno by som povedala deckám, ze ked zacne strýko pracovat a vydrzi aspon rok, tak ich vezme na lepšiu dovolenku, ale bez prace ziadna dovca nebude

Naco mu vesat na nos, ktore dieta ma kedy kruzok?

Sa ti dost cudujem, ja by som radikálne obmedzila kontakt

Uz to tu ktosi napísal, drvivú väčšinu deti zneužijú blízky ludia, ktori sa s dietatom dôverne poznajú

ranuja
autor
12. jún 2017

Dakujem baby, v podstate, skoro vsetko co ste mi poradili, som uz vyskusala- okrem nahravania. Chcela som sa najma utvrdit ci nejako neprehanam, lebo uz som bola zmatena z vlastnych pocitov, rozhovormi s manzelom, sestrou, bratmi...potrebovala som nezainteresovany pohlad na vec. Dakujem. Asi este navstivime odbornika a preberieme to aj s nim.

sisaka
12. jún 2017

Nechať deti sprchovat sa so strýkom? Ktorý normálny 30 ročný chalan by sa chcel sprchovat s deckami? A kde si bola ako rodič? Toto by som nedovolila, ani sprchovanie ani spoločne spávanie, žiaden čas osamote s detmi a už vonkoncom nie dovolenka. Brr, až mi zle prišlo

ranuja
autor
12. jún 2017

@pribinak mas pravdu, ked sa divam na vsetko napisane. Jasne, ze ziadna dovolenka, len ma mrzi, ze sa snazia so mnou kyvat. A to som tiez povedala o tej praci, v najhorsom, ak nezacne makat, s detmi sa stykat nebude. Vies s muzom sa snazime, robime, lietame, skola, skolka...ako kazdy, a niekto matke pri sukni, necha sa zivit, a v hlave dovolenku...to je proste cele zle

ranuja
autor
12. jún 2017

@sisaka oni boli u mojej mamy na noc, on tam zije...odvtedy tam neboli na noc...su to uz dobre 4 mesiace

Strana
z2