icon

Brat zbožňuje moje deti

ranuja
12. jún 2017

Ahoj. Tak rovno k veci, poradte, ci som len precitlivela, alebo man verit svojim pocitom - teda nielen svojim. Mam troch surodencov, 2 bratov a sestru. Deti mam len ja- tri. Problem je v najstarsom bratovi- doslova zboznuje moje deti. Najprv som bola rada, vzdy ochota postrazit, potom mi ich nechcel ani vracat domov, vzdy sa s nimi snazil byt v kontakte, niekedy mam pocit, ze superi so mnou o ich lasku( ale to zas nechcem prehanat) . je uz 6 rokov nezamestnany, zije s mojou mamou a frajerku...teda o ziadnej neviem...nikdy som nevedela ... Vkuse ich hladka, prehra sa s nimi aj trstvrte dna, co povedia to urobi...ja mam pocit, ze tym ze je sam a unudeny, jeho zivotna priorita su moje decka a uz mi to leze hore krkom. Uz si to vela ludi vsimlo, ze je to divne, segra a mladsi bracho uplne v pohode, daju deckam pusu, pohraju sa a vsetci su spoko, ale druhy brat...neviem, som z toho vystresovana

Strana
z2
ranuja
autor
12. jún 2017

@sisaka a co by chcel, on keby mohol, tak by za nich dychal...hrozne fakt

bmuller
12. jún 2017

@ranuja a co si tvoja mama/rodicia myslia o tom, ze sa ich syn sprchuje s tvojimi detmi? 🙄

osky
12. jún 2017

odhliadnuc od vsetkeho podozrievaveho-ja by som svoje dieta bez mojej pritomnosti nepustila s nikym ani na vylet.
ked si pomyslim co setko sa im moze stat a ja tam nebudem....

deti nemam,pisem teoreticky.

lebo ked sa im stane nieco v tvojej pritomnosti,budes vediet ako to bolo a ked tym nebudes,budes stale niekoho obvinovat...

k ostatnemu-sprchovanie dopseleho s takymito detmi nie je celkom v norme.
zu len to,ze ho videli naheho...
myslim ze tu treba urcite hranice....

a suhlasim aj s tou spominanou kontrolkou.
tvoj brat nemusi byt zly clovek a moznosi neuvedomuje,co robi...

tova
13. jún 2017

@ranuja spolu sprchovat znamena ze boli nahy aj on vo vani s detmi? tak toto je na grc. Vobec este rozmyslas pustit deti na dovolenku alebo niekde, nedopustila by som aby sa ani priblizil. Alebo spolu kupali znamena ze ich poslal za zaves sa osprchovat a potom im podal utierak, pomohol sa obliect lebo tej 3r. to by bola este normalka. Take male deti nepustaj s nikym na dovolenku.

esther03
13. jún 2017

A tvoja mama je s tym v poho, ze sa jej dospely syn v jej baraku sprchuje s tvojimi detmi? No, ja by som si pokecala aj s mamou ci vie co sa deje a ci sa jej to zda normalne.

loginexistuje
13. jún 2017

maju tvoje deti nejake veku neprimerane otazky k sexu rozdielom muza a zeny napodobnuju sexualne chovanie neprimerane veku kreslili niekedy nieco hco mohlo ukazovat na sex praktiky ked sa ich spyytas ci maju so strykom nejake tajomstvo ako reaguju

nufica
13. jún 2017

Autorka pisala,ze sa len hraju na sprchovanie,ze len "akoze"

loginexistuje
13. jún 2017

@nufica nepisala ze je to len ako pisala cudne veci ako spi s nimi v izbe sprchuje sa

@ranuja http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.ph...

Precitaj si je to verejne pedofilne forum v cechach a pisu tam priamo pedofili o tom co vnimaju ako cez oni

V kazdom pripade mi prides dost lacna v tomto moje deti by sa s nim same neoctli ani omylom a dovolenka nech si na nu zarobi a ide s kym chce

loginexistuje
13. jún 2017

Laxna malo tam byt nie lacna nejako mi preskocilo pismeno na mobile

juliet86
13. jún 2017

Ide o to ci to je emocionalne v poriadku. Aj stryko ich pouziva ako barlicku... aby nemusel riesit svoje zivotne probleny. Aky je pre ne vzor ked nepracuje?

sardinka336
13. jún 2017

No divný ,,strýček,, čo ti poviem. Nemakačenko upnutý na sestrine deti? No normalny nebude...a ze sa s deťmi sprchoval? Tak to je fakt uchylne...
Ako brat nebrat....treba mu jasne povedat ,,otál potál,,. To čo máš za manzela? Moj muz by v zivote nedovolil aby sa jeho brat nahy sprchoval s našimi detmi...
Zatvárate pre tým oči a tolerujete minimálne divné spravanie člena rodiny. Netvrdím, ze je hned pedofil, ale s kostolným poriadkom jeho spravanie nie je.

Rodina samozrejme ze vidi a vie ze spravanie brata je ,,cez čáru,, ale ako to uz býva čušia, tvária sa ze nič ved to by bola hanba keby bol pedofil alebo neviem čo...
Zneužívanie detí je na 99% členom rodiny. O syndrome CAN som robila diplomovku takze niečo o tom viem.

nufica
13. jún 2017

@loginexistuje mas pravdu,,kazdopadne kamera by vsetko vyriesila

bluka2
13. jún 2017

Odhliadnuc od vsetkeho ineho, ja dceru nenecham s nikym, kto sa vyjadruje zle na adresu homosexualov, mensin atd. Raz jedna babysitterka rozpravala u nas o Turkoch ako o podradnych ludoch, uz sme ju nevideli. Radsej nech deti formuju slusni, uctivi a nie nenavistni ludia, kym sa to da ovplyvnit. Je prinajmensom cudne, ze s takou temou zacal s tvojimi detmi. Znie to tak, ze vsetko s nim v poriadku nebude. Neriskovala by som nic, pripajam sa

ranuja
autor
13. jún 2017

@juliet86 to si myslim aj ja ☹

ranuja
autor
13. jún 2017

Uz sme s muzom urobili opatrenia, s detmi je vacsinou v nasej priromnosti, dorazne ho upozornujeme co sa nam nepaci, obmedzujeme kontakt, hustim nech si najde pracu, takto to bezi hadam rok...a mne pride ze si rozpravam snad do vetra, niekedy som uz fakt hnusna, ked vybuchnem.

ranuja
autor
13. jún 2017

Aj som si myslela ze ci niesom taka koli ziarlivosti- my sa koli nim ideme pretrhnut, maju "vsetko" aj vylety aj nasu lasku, a oni sa idu pototo zo stryka, ktory je totalne mimo normalu. Ale dospeli sme k zaveru, ze to nebude ziarlivost, ale ozaj nejake cudne chovanie brata. Uz aj oni mu povedia ci nejde do roboty, nieco by im kupil alebo vzal do zoo...len nechcem aby nemali zas pocit,ze ich huckam a neobratili sa proti mne. Tak prioritne obmedzujeme kontakt.

nufica
13. jún 2017

@ranuja prepac,ale to sprchovanie som pochopila dobre? To sa naozaj s nimi sprchoval?

ranuja
autor
13. jún 2017

@nufica no najnovsie mi povedali, ze nie s nimi, ale ze boli v kupelni ked sa sprchoval, ze mu tam behali, tak ja neviem no.nechcem sa ich vypytovat.

nufica
13. jún 2017

Mozno ked ich strazil,chcel ich pocut ci su v poriadku,tak nechal otvorenu kupelnu,ked sa sprchoval...ak bol za zavesom a nepretrcal sa,tak to nieje take strasne...no ale aj tak,proste ho nenechavajte radsej s detmi sameho...ak mas pristup k jeho mobilu(alebo mu povedz,ze si chces pozret fotky deti v jeho mobile,ci nema neake pekne),pozri si fotky,ci nema deti nafotene napr.v spodnom pradle,vo vani,alebo neako podobne

mlil77
13. jún 2017

No ja by som mu narovinu povedala, ze nechcem aby bol v kontakte s detmi a aj mu uprimne povedala ze sa o svoje deti bojis lebo to nie je normalne spravanie a urcite aj jemne povedala ze mas obavy o pedofilii.......samozrejme ze sa neprizna no ale nech sa aspon nalaka a s detmi sa porozpravala, ze ak by mal "cudne" spravanie napriklad hry na sprchy alebo dotyky neviem co, ze okamzite nech ti to povedia a v ziadnom pripade s nim nehrat taketo hry.......no drzim ti prsty a davaj pozor na deti aby sa nahodou nieco nestalo a nemali z toho dozivotne traumy a urcite to rieste

tova
13. jún 2017

@loginexistuje deti v takom vaku maju obycajne otazky ohladom sexu a rozdielov muza a zeny. mam deti v podobnom veku a pod dohldom 24hod. okrem skoly. Niektore deti co si viac dovolia kludne by ujovi vbehli do kupelne pozerat poza zaves na nho. Jeho to nemusi napadnut zamykat sa ked sa sprchuje ked na to neni zvyknuty a nikdy mu tam nikto nechodi. To musia len v rodine vediet posudit a ked nieco nesedi tak normalne mat deti pod dozorom 24hod. , ziadne prespavanie u babky, vylety, sedavat ujovi po kolenach atd.

bluka2
13. jún 2017

Poznas to o dobrych a zlych tajomstvach? Zle tajomstva su take, pri ktorych sa jedna o nieco, kde sa necitia dobre. A take treba hovorit mame ci otcovi a nenechavat si ich pre seba. Dobre tajomstva si mozu nechat pre seba. To povedz detom. A mozno by som skusila pri dobrej prilezitosti sa spytat, ci maju tajomstva s ujom... Dufam, ze nie.

lolitha
19. aug 2024

@juliet86 hovorte mi daco moj otec je pedofil!!!ten sa realizoval ma mne sestru som uchranila a teraz toholutujem!!!

Strana
z2