Bratova frajerka zasahuje do rodinných záležitostí
Ahojte zaujimal by ma nezaujaty pohlad, nakolko v tom vidim problem a hned vysvetlim preco. Brat ma znamost necely rok, neziju spolu, stretavaju sa par krat v tyzdni z toho co viem. Jedna sa o to, ze uz nejaky cas riesime rodinne zalezitosti aj skrz majetku, nechcem blizsie rozpisovat a ona prejavuje o vsetko az privelky zaujem, aj o veci do ktorych ju fakt nic nie je. Nevidim to tak len ja, bratovi sme to uz hovorili viac x, ale samozrejme on to ako problem nevidi. Este dodam ze casto a rad strieda zeny a toto tiez nejake nevidim na nieco vazne, kedze deti ani svadbu on nechce..su to veci, ktore ma riesit len nasa rodina a on jej vsetko hovori a vsade je ona hlavna ked sa nieco riesi a vybavuje, je pri nom a hovori mu co ma robit. Nie je mi vobec sympaticka ta zena, co mi uz povedalo viac ludi, ktori ju videli. Moj partner, s ktorym zijem uz 4 roky mi sam povedal, ze on sa do nasich zalezitosti staraz nechce ani nebude, iba mi poradi ak budem chciet. No ona to zjavne berie inak..Neviem co s tym a ako to roesit
@0kristina0 prepac, ale k tvojmu nazoru sa radsej nevyjadrujem ak to vidis len takto obmedzene🤷♀️
@motylik2559 esteze akceptujes aj iny nazor ako len ten tvoj (ironia)
@motylik2559 ja stale nechapem kde je problem? To, ze dava rozumy jej bratovi? To je problem jej brata, ze sa necha ovplyvnovat nie jej. Podviedla autorku nejako, obrala ju o nieco? Nie. Autorku sere to, ze mohla bratovi predat svoj podiel a dostat peniaze, no brat cuvol lebo mu frajerka dava rozumy. O tomto to tu cele je.
@0kristina0 esteze ty vies lepsie ako ja o com to cele je gratulujem ti 🙂 ostatnym babam velmi pekne dakujem za pekne slova a podporu fakt mi to pomohlo trochu to odstat zo seba. ❤️
Niekolko krat som sa ta opytala co take strasne apravila, ani raz si neospovedala. O com to znaci?
Niekolko krat som sa ta opytala co take strasne apravila, ani raz si neospovedala. O com to znaci?
@0kristina0 o tom, že to nechce zverejniť. Pýtala sa všeobecne na názor, nie na to čo urobila frajerka jej brata. Teba ani nás do toho nič.
Ak nevieš poradiť alebo nechceš bez pikosieš, ťa preskoc tému a čítaj inde
@0kristina0 o tom, že to nechce zverejniť. Pýtala sa všeobecne na názor, nie na to čo urobila frajerka jej brata. Teba ani nás do toho nič.
Ak nevieš poradiť alebo nechceš bez pikosieš, ťa preskoc tému a čítaj inde
@cacianka mozem ta o nieco poprosit? Nereaguj na mna, nemam zaujem s tebou diskutovat.
Predstav si, že som sa v tom nenašla. My vďaka Bohu doma všetci fungujeme, ako jedna rodina a každý z nás má rovnaké právo sa vyjadriť a doma v súkromí sa poradiť so svojím partnerom/druhom/manželom/deťmi. My sa doma rozprávame a radíme o všetkom. A nepotrebujeme k tomu papier, že sme manželia. Keby moja sestra povedala, môjmu partnerovi, s ktorým som dlhšie, že sa nemá starať, alebo vyjadrovať, tak by som ju uzemnila, ako teba brat. Lebo my sme rodina aj bez papiera a on ma pravo, sa vyjadriť k niečomu, čo sa mňa priamo týka.
Neodpovedáš na otázky, čo tak strašné urobila jeho frajerka, aj ked si anonym. Asi vieš prečo.
Môj otec a teda aj ja a sestra sme prišli vďaka otcovmu švagrovi a jeho radám o dedičstvo po otcovej mame, takže som sa určite nenašla v pozícii tvojej švagrinej. Ale napriek mojej skúsenosti si stojím za tým, že každý ,,člen" rodiny má právo vyjadriť svoj názor. To, že ty ju za členku rodiny nepovažuješ, je už tvoj problém.

@motylik2559 ja stale nechapem kde je problem? To, ze dava rozumy jej bratovi? To je problem jej brata, ze sa necha ovplyvnovat nie jej. Podviedla autorku nejako, obrala ju o nieco? Nie. Autorku sere to, ze mohla bratovi predat svoj podiel a dostat peniaze, no brat cuvol lebo mu frajerka dava rozumy. O tomto to tu cele je.
@0kristina0 prepac, ale k tvojmu nazoru sa radsej nevyjadrujem ak to vidis len takto obmedzene🤷♀️