icon

Vzťah s mužom po rozchode: Ako pokračovať?

17. sep 2026

Ahojte.. otázka skôr na staršie ženy, ktoré nežijú celý život v 1 manželstve.. Som v situácii kedy som spoznala fajn muža.. Ale neviem ako sa mám zachovať a či mám pokračovať v randení, pretože je len niekoľko mesiacov od rozchodu. Keď som sa pýtala koľko nechcel sa o tom baviť. Boli spolu vyše 8 rokov čiže to je dlhá doba.. Nechcem byť náplasť a ani niekto koho nebude brať vážne, nakoľko ja už chcem vážny vzťah.. On mi povedal, že nevie mi dopredu povedať ako sa to medzi nami bude vývíjať.. Ja sa bojím sklamania, nakoľko som takto mala skúsenosť, že sa iný muž po x mesiacoch vrátil k ex a ja som ostala veľmi veľmi smutná.. Preto ma napadlo, či si nebude chcieť užívať..

pudinka
17. sep 2026

@anonym_autor ked neskusis, nezistis

secret_a
17. sep 2026
@pudinka

@anonym_autor ked neskusis, nezistis

@pudinka presne tak

anonym_7ed12d
17. sep 2026

ano

sissy27
17. sep 2026

@anonym_autor a ty už teraz vieš povedať, ako sa to bude medzi vami vyvíjať? Ty už teraz vieš s istotou povedať, že je to ten pravý, s ktorým chceš byť až do smrti?
Asi budem mať pravdu, že aj ty ho potrebuješ spoznať a zistiť, kam to bude smerovať. Možno o polroka sama zistíš, že ti nevyhovuje a zlomené srdce bude mať on.

anonym_f062a2
17. sep 2026

Ani ti neodpovedal na jednoduchu otazku? Chcela si od neho tak vela? Nuz..

2691
17. sep 2026

Veď ani ty nechceš vážny vzťah.Tak uvidíš, čo z toho vznikne.

anonym_4e7d85
17. sep 2026

@anonym_autor Mne z tých jeho odpovedí vyplýva, že čaká či sa ex náhodou nevráti. Nevie ako to medzi vami bude, nechce ti povedať kedy sa rozišli. Prečo by som mala niekomu tajiť kedy prebehol rozchod?

pedro1234
17. sep 2026
@anonym_4e7d85

@anonym_autor Mne z tých jeho odpovedí vyplýva, že čaká či sa ex náhodou nevráti. Nevie ako to medzi vami bude, nechce ti povedať kedy sa rozišli. Prečo by som mala niekomu tajiť kedy prebehol rozchod?

@anonym_4e7d85 to že sa o niečom nechceš baviť ešte neznamená že to chceš tajiť 😉

domkakvet
17. sep 2026

@anonym_autor osem rokov vo vztahu a potom rozchod, ano deje sa to, ale vo velmi zlych situaciach, opytaj sa na dovod rozchodu.

anonym_9ae26e
17. sep 2026

Ty nechces vazny vztah, tak co vlasne chces? Preco ta trapi ako to ma s byvalou, ked to s nim tak ci tak nemyslis vazne? Vsak to je este horsie ako to, ze on este nevie ako sa to vyvinie. Ty uz dopredu vies, ze casom ho aj tak posles do muky, keby nahodou by to z jeho strany bolo viac ako spestrenie tvojho zivota v case ked sice aj niekoho chces ale zaroven sa nechces viazat.

autor
17. sep 2026
@anonym_9ae26e

Ty nechces vazny vztah, tak co vlasne chces? Preco ta trapi ako to ma s byvalou, ked to s nim tak ci tak nemyslis vazne? Vsak to je este horsie ako to, ze on este nevie ako sa to vyvinie. Ty uz dopredu vies, ze casom ho aj tak posles do muky, keby nahodou by to z jeho strany bolo viac ako spestrenie tvojho zivota v case ked sice aj niekoho chces ale zaroven sa nechces viazat.

@2691 ja som napísala že chcem.. kde čítate že nie?
@anonym_9ae26e ???

autor
17. sep 2026

už mi odpovedal, že sa rozišli pred 4 mesiacmi

zanka777
17. sep 2026
@anonym_autor

už mi odpovedal, že sa rozišli pred 4 mesiacmi

@anonym_autor koľko máte rokov obaja?

autor
17. sep 2026
@zanka777

@anonym_autor koľko máte rokov obaja?

@zanka777 ja 30 on 37

anonym_39b1e7
17. sep 2026

@anonym_autor ved ti jasne povedal,ze nevie,ako sa to bude dalej vyvijat medzi vami a to je fer.Ved to nevedia ani ludia,ktory nie su po rozchode.Nikto z nas,pokial iba randime,nevieme,ci z toho bude vztah,ci kamaratstvo,ci nic.Nikto ti to negarantuje.Ak je vam fajn,nechaj plynut cas a uvidis.Ty chces vazny vztah,mu to povedz na rovinu,ze hladas vazny vztah,aby nebol v nejakom omyle,ze si len uzije a cau.A co sa tyka teba,chces vazny vztah,ale vedela by si mu uz teraz garantovat,ze s nim pojdes do vztahu?ved on tiez je na vazkach.Si fajn,je mu s tebou dobre,no city este nemate.Je normalne,ze este nevie,co bude.Ty to uz vies?uz chces hrrr hrrr vztah s nim?Daj tomu cas a uvidis....Ja som sa rozisla s ex,lebo pil.Do 3 mesiacoch som mala noveho,normalne stretka,rande,aktivity,spolocne chvile,potom vztah.Dnes je mojim manzelom a mame deti....Ex mal do mesiaca kopec randeni,zien a nic z toho.Vkuse vypisoval mne popri tom.Ked zistil,ze mam vztah,uz aj on mal,ale stale vypisoval mne.Takze on to fakt bral ako naplaste,chcel vo mne vyvolat ziarlenie,ze sa vratim k nemu.Nevratila som sa,bola som stastna,vsade ho blokovala.

lenja1
18. sep 2026

Ja som po 10r vztahu asi 6 mesiacov spoznal novú zenu. Je nám spolu viac ako dobre a na ex som ani nepomyslel. Možno nechce riešiť ex Lebo to je pre neho minulost. Tak načo to vytahujes uzivaj prítomnosť a nekaz vám to. Nie každý sa chce vrátiť k ex partnerovi prave veľa ľudí si uvedomi že rozchod mohol byt aj skôr.