Buchol by ma?
Aj vy ste sa pohádali s priatelom a ked ste sa hádali až sa triasol a povedal že mi pri.ebe. Myslíte že by to urobil? teeda postel a dvere to už schytali.Je žiarlivý,ešte som že len s kamoškou nebola sama a to sme spolu 2 roky, A že ho musim posluchat ked chcem aby sme sa nehádali. bývame spolu.
Ja 30 on 34.
@terezkaa22 utekaaaaaaaaaj,vážne,hned!
@manzanillaa dakujem
@eva8 alkohol
chcem podakovat vsetkým, ze ste mi nikto nenadaval, dakujem za uprimné názory
@terezkaa22 a že chcel skočiť z okna? To je len ďalšia vec ktorou ťa chce ovládať, manipulovať tebou. Môj už mal zavesený opasok že sa ide obesiť keď som mu povedala že sa s ním rozvádzam, vzala som tf vytočila 158 a že volám políciu veď predsa si povinná nahlásiť keď chce niekto spáchať samovraždu, hneď ho to prešlo a už to viac nerobil. Možno to ešte ty tak nevidíš lebo si zaľúbená ale on ťa má za svoj majetok za handru ktorá nič nemôže za psa ktorý musí počúvať a bude sa to len zhoršovať. Najprv som nemohla ísť von s kamarátkou, potom som nemohla ísť k mame k sestre... Úplne ma zdeptal, udupal bála som sa na niekoho aj pozrieť že bude cirkus, nebil ma ale jeho búchanie krik a vyhrážky stačili na to aby ma úplne ovládal a aby som robila len to čo mi on dovolí, dúfam že takto žiť nechceš
Ruky prec od takeho psychopata cim skor, zacne sa to len stupnovat a radsej zist z kratsej cesty, taku este nehrali aby mne daco chlap vytykal, obycajny manipulator, chcem s kamoskami idem a som dokedy chcem, idem na nakupy idem este aby ma kontroloval kde som co som to by chlap pri mne videl volnost musi byt
@terezkaa22 mas ho posluchat? Tak ho posluchaj aby ti jednu nepri.ebal. co sa da na toto napisat?
On to urobil
@terezkaa22 co urobil? Udrel ta?
@terezkaa22 och, chuda. Ale na druhej strane dobre, že to spravil, vieš, čo ocakavat. Keď je tak často pod vplyvom alkoholu, nezostan s ním. Hlavne nezačni obviňovať seba, že ty si na vine. Ak sa nedokážeš rozísť sama, zdover sa niekomu, aby si mala oporu. U nás som to tajila, lebo som sa hanbila a ľúbila som ho. Rozidte sa, lebo sa utrapis. V súčasnosti nie si ešte taká "stará" 🙂 ❤️ Po rozchode potrebuješ čas na spamatanie sa, keď si ho mala rada, ale to nie je zdravý vzťah. Ak sa stáva alkoholikom, tak liečenie, no to musí sám. Nemaj z rozchodu obavy, aj keď to nie je ľahké.
Nepytam sa prečo ťa udrel, lebo to teraz nepovažujem za dôležité. Udrel ťa! To je dôležité 🙁
Už dnes máš byť zbalená a bývať inde...hocikde inde. Zmazať mobilné číslo, zablokovať na sociálnych sieťach. Včera bolo neskoro... Mám kamarátku ktorá ostala s takýmto ... a teraz na to tvrdo dopláca ona aj deti...psychológiovia, psychiatri pre ňu aj pre deti, výsluchy na polícii kvôli výpovediam, málo financií napriek tomu že pracuje...problémy, problémy, všade samé problémy. vyhni sa tomu.
@terezkaa22 dúfam, že si už preč od neho.
@katie253 ☹
@beronsche ano,naozaj papučou,vcera,
@eva8 si zlatá,dakujem
@beronsche ano
A co teda ides robit? Ved napis priamo. Vyzalovala si sa, my sme ta tu podrzali a vsetky do jednej radili, nech od neho odides...cim skor, najlepsie hned. Ale teraz odpisujes krátko, stroho...ides s nim ostat?
Prepac, ze tak dobiedzam ale ked pocujem podobne veci, ako sa chlap dokaze k zene spravat, mam z toho strasne nervy. Ziadna zena nie je sluzka a ani od toho, aby taketo veci trpela! Ale najviac ma stve, ked ta zena z pohodlnosti a zevraj z lasky(aj ked neviem, ako sa da takyto chlap lubit), ostava a potom, ked uz su deti, tak lutuje, ze preco neodisla uz vtedy. Nuz, takato zena si za to naozaj potom moze sama...
@terezkaa22 mas kam ist hned teraz?
Nenechaj si znicit zivot!
@terezkaa22 posielanie smutných smajlíkov ti nepomôže. Už si odišla? Máš kam ísť?
Ja verím, že s ním neostaneš, toto nie je láska....toto je týranie....
@terezkaa22 dúfam že teraz nie si smutná alebo sklamaná, buď rada že už sa ukázal poriadne že už sa nemusíš pýtať či je jeho správanie normálne alebo nie, teraz ešte príde že ako on ťa miluje a že to viac nespraví že si celý jeho svet a bez teba jeho život nemá zmysel. Ak mu uveris a ostaneš s ním tak si zničíš život, takýto človek sa nikdy nezmení a neide len o to že ťa udrel ale celkovo ako sa správa za čo ťa má že ťa udrel je len čerešnička na torte
Odišla si?
@terezkaa22 Posli ho k psychológovi. Ale ako ozaj, reálne. Nech sa idú porozprávať. Takto sa nemôže správať. Ak má nervy, musí sa naučiť ovládať sa.
Ak mu nie je váš vzťah ľahostajný, tak pôjde. Ak by mal problém s tým ze ty ísť nechceš, tak choďte do psychologickej manželskej poradne. Je tam rovnaký psychológ a určite mu to pomôže.
@terezkaa22 Odid teraz ked ta k nemu nic neviaze. Nie ste zosobaseni, nemate dieta. Vies si predstavit ze by si s nim otehotnela? Dost mozne ze ta bude podozrievat ze dieta nie je jeho. Potom co? Zmlati ta, kopne do brucha? Ked sa narodi a v noci bude plakat, on bude nevyspaty, este viac nervozny..nebudes sa bat len o seba ale o dieta. Necakaj ze sa zmeni, bude sa to len zhorsovat, uz vcera si mala odist. A nenechaj sa vydierat ze si nieco spravi ked odides, to je hranie na city, psychicke tyranie aby dosiahol svoje.
@terezkaa22 čím skôr koniec
@terezkaa22 nestracaj dalsi cas v toxickom vztahu, z toho nic dobre nebude. Bud si spravis deti s coraz tyranskejsim muzom, alebo sa spamatas ked budes mat 35+ a znacne znizene sance na normalny vztah a potomstvo. Aj jemu spravis najlepsiu sluzbu ked ten vztah ukoncis, mozno mu to da sancu uvedomit sa a popracovat na sebe.

@terezkaa22 o deťoch s ním neuvažuje. Vieš si predstaviť, čo by cítilo dieťa, keď sama si mala strach? Aj po rozchode si budeš musieť dávať pozor, kým sa "ukľudní". Ani pre teba to nebude ľahké, lebo po 2 rokoch ho máš asi rada. Ale to nestačí, zničí ťa, ak s ním ostaneš. Aj vase deti by ste zničili.
Ešte mi napadlo - stávalo sa to aj predtým? Nezačal drogovat?