icon

Budúca svokra mi dala na Vianoce manikúrne nožničky

9. jan 2022

Čo si myslíte o to že budúca svokra mi dala na Vianoce manikurne nožničky ? :D som s priateľom 5 rokov. ( Nie nedala mi ich preto že mám zanedbane nechty :D o nechty za starám ) ale nechápem že prečo taký dar, ostatným dala kopu darčekov ( nevravím že chcem veľa darčekov ) ale príde mi to čudné, ona má veľký dôchodok. Každému na sviatky dáva cez 400€ či narodeniny meniny a pod. A mne dala nožnice. Čím som si to zaslúžila ? Tým že sa starám o jej syna a mu periem osrate slipy ? A snažím sa vo všetkom ako sa len dá?
Podotýkam nemáme zle vzťahy, teda nebavíme sa až tak veľmi a vidíme sa raz do mesiaca.

viestta
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
herriett
9. jan 2022

@viestta ani ja nemam papier...ale zase my sme spolu pomaly 20 rokov. My sme taki nepapierovi manzelia 🙂. On patri do mojej rodiny a ja do tej jeho. Musim ale uznat, ze tiez som nevedela co dat na vianoce dcerinmu priatelivi- su spolu asi 3 ci 4 roky, maju dieta, ale vzdy ho neberiem, ze je v rodine.

autor
9. jan 2022

@solange7 a čo potom? Žijem s jej synom 3 a pol roka, starám sa oňho má vždy vyprane, navarene , vyžehlené , upratane a ľúbim ho. Taktiež sa zaujímam aj o ich rodinu, keď kupujem mäso tak im hocikedy prinesiem kopu mäsa, v lete jablká ovocie zo záhrady im nosím.torty im robím na narodeniny. Tak keď toto nieje vstupenka do rodiny tak neviem už čo. Sobasny list ? Mohla by som byť zla, kričala by som naňho, nevadila by som, podvádzala by som ho ale hlavne že máme sobášny list a vtedy už patrím do rodiny. Zaujimave.

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
9. jan 2022

@viestta o to nech mi povie do očí čo má proti mne. Lebo keby mi povedala že ma nemá rada, skončím s tým pomahanim jej , nosenim zavaranin, mäsa , ovocia a skončím s milým správaním. Lebo ja som ju mala úprimne rada lebo sa mi zdala vzdy v pohode, bola snou sranda a všetko. Ale toto neznesiem že sa mi bude usmievať do tváre a poza chrbát niečo ine

autor
9. jan 2022

Ona má volala dokonca chodiť ku nim spat, ona není taká stará babicka zákerná. Ona má lepšiu postavu jak ja športuje, je taká moderna staršia pani. Není morálna, práveže ešte ona mi radila že čo nesom ihličky sukničky a somariny a že chodiť k nim spat môžem chodiť a tak

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
fleur1111
9. jan 2022

Full servis pre chlapa nie je zárukou, že ta jeho rodina bude na rukách nosiť. Prečo to robíš? Máš toľko voľného času, že mu skaces okolo zadku? Svokra si ta neváži, trhás sa pre ňu za každú cenu, len aby ta rada mala.. najprv si zacni vážiť samu seba a potom si ta začnú vážiť aj ostatní.

autor
9. jan 2022

@elizabet173 minulý rok som dostala tričko a vonavku. A predminulý rok sprchacovu sadu šampón atď a ponožky, knihu. A to mi úplne stačilo. Ja som jej kupila náhrdelník z bieleho zlata za 250€ lebo som si ju vždy vazila. Lebo bola ku mne dobrá. Správanim. Ale tie skutky sa mi už nezdaju.

apolka77
9. jan 2022

Dostala si jeden kus manikúra nozniciek? alebo celú sadu náradia na manikúru v peknom puzdre? Možno to bolo drahsie...ak sadu nič na Tom zle nevidím...

sante81
9. jan 2022

Ak ťa to poteši, ja ako nevesta som každoročne dostavala poťah na žehliacu dosku. Keď som sa rozvadzala , mala som ich 7 🤣

julka828
9. jan 2022

@sante81 😂

solange7
9. jan 2022

@sante81 😅😅😅

autor
9. jan 2022

@apolka77 jeden kus nozniciek, lebo vedela že som nemala. Ale proste je to cez na to že ja som jej dala náhrdelník za 250€ a pred minule sviatky som jej dávala vždy niečo také aby sa potešila, voňavky, kabát, raz som im na Vianoce dala to že som zaplatila im letenky do Ameriky aby mohli ísť pozrieť ich rodinu ďalšiu.

solange7
9. jan 2022

Naco jej kupujes take drahe darceky. Uplny nonsens.

tykat
9. jan 2022

Mozno ti chce naznačiť aby si nekupovala take drahé dary, nechce byt zaviazana, ak sa s priateľom rozídeme tak s tým šperkom co urobí? Azda ho nebude nosiť. Takze nabudúce jej daj panvicu, papuče alebo utierky a netráp sa s bielym zlatom, tym si ju evidentne nenaklonis.

autor
9. jan 2022

@sante81 😱😀😀

pribinak
9. jan 2022

Pozri, nemusí mat nič zle proti tebe, len tá má jednoducho v paži
Vieš, keď už sa mam pozrieť na vec z materiálneho hľadiska, tak nemusí sa snažiť, veď posrate slipy synovi peries, aj mäso nosís, aj reťaz za 250 EUR kúpiš, tak čo…. nožničky ti stačiť musia

solange7
9. jan 2022

Ked bude mat okruhle vyrocie tak jej kupis co, nove auto?

apolka77
9. jan 2022

Nechápem načo jej kupujes také drahé dary, v každom príspevku píšeš aké veci si nakúpila čo všetko robíš,,,,skôr to znie sa chces zapáčiť ako to, že si ich vážis...inak by si to všetko čo robíš nevymenovala...nikomu sa nestrkaj do riti, vidíš že to nefunguje...

slavomira1980
9. jan 2022

Darceky sa maju davat nezistne. Ty ich nedavas nezistne, ty cakas protisluzbu a nezabudas nam tu pripominat "ako vela" im ty davas.
Ryjes sa jej a celej rodine do zadku, svojmu priatelovi div ze rit nevylizes, 3roky robis zo seba sluzku, kalkulujes s darmi a potom si prekvapena, ze "nepatris" do rodiny. Nuz nech si hovori kto chce co chce, ani mojho syna "priatelka" nebude moja nevesta. Iba jeho zakonita manzelka bude. A takej patolizacskej synovej frajerke mozno podarujem balicek vreckoviek na vianoce, aby si utrela ten hnedy nos.

Dobre ti tu pisu, zacni si vazit samu seba a prestan sa jej pchat do riti tak okato. Zi si svoj zivot a tvoj ostratotrenkovac nech si poklakne aby si do rodiny patrila aj legalne. Lebo ci sa ti to paci alebo nie, si len frajerka, ktoru moze tvoj chlap lahko nahradit bez vaznejsich konsekvencii 😉.

A hlavnu nekalkuluj. Ak chces kup dar hoc aj za 4000eur a podaruj ho nezistne, lebo chces danu osobu potesit. A nekalkuluj. Ak kalkulujes a penis lebo si dostala iba noznicky, nuz potom sa nejedna o dar z tvojej strany. Darmo nam tu tvrdis, ze teba potesi malickost a nejde ti o peniaze. Nato ake mas "dobre srdce" mas az prilis dobry prehlad o jej dochodku a budgete 😉

autor
9. jan 2022

@apolka77 tak keď som bola u nich vždy som si ten čas užila , bolo mi tam fajn, vždy sme dobre pokecali, ona není taká typicka široká veľká zla svokra ale je taká chudšia moderná mlado vyzerajuca , ona mala podobne názory jak ja a pod.ked tak premýšľam, možno nemala, len sa robila že ma 😅 ešte sme boli pár x aj na dámskej jazde na nákupoch a pod. Aj na dovolenke sme boli už spolu pri mori. Ale vždy jak mi trebalo pomôcť, sa robila že neexistuje.

tykat
9. jan 2022

@sante81 😀😀😀
Ja poznam babu co jej svokra roky nedávala nic. Detom a mužovi vždy dala pekne nazdobene obálky s peniazmi a jej nic. Az raz cca po 20r si našla pod stromčekom obálku aj ona. Neboli v nej peniaze ale list v ktorom svokra písala ze kedže uz je 20 r nevesta tak jej môže začať tykat. 😀 Tak list ukázala mužovi, pred nim roztrhala a hodila do kosa. A svokre naďalej vyká.

anickaaa6aaa
9. jan 2022

Tak dost zvláštny dar.. Ale k tomu papieru.. Ked je to len papier preco je problém sa spolu zosobasit? Ved je to len papier...

autor
9. jan 2022

@slavomira1980 ja to neberiem že sa jej pcham do riti lebo ja som ju mala úprimne rada. Ja takéto darčeky bežné kupujem aj sestre, mame , ocovi.. lebo mi to robí radosť niekomu niečo dať koho mám rada a koho to poteši.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
9. jan 2022

@slavomira1980 O jej dôchodku mi povedal priateľ, ja som sa nepýtala aký má ona dôchodok.

autor
9. jan 2022

@elizabet173 myslela som že sa to patri. Aj sestre kupujem darčeky na sviatky. A jasné že není dôležitá suma darčeku, len toto čo ja stále vyberiem je drahé 😅😅