icon

Bývalý kámoš

23. dec 2022

Ahojte.
Prejdem k veci. Sme obaja po 30tke, obaja single..
Na jar sme spolu asi 2 mesiace udrziavali vztah, viac menej sexualny, obom to vyhovovalo.
Potom sme to ukoncili a do oktobra tohto roku sme boli v kontakte minimalne.
Potom sme sa v oktobri stretli a od toho dna je kontakt stale, nie vsak sex, ani nic viac.
Nechcem si nic namyslat, no uz sa to neda prehliadat.
Mam tazsie obdobie, som od toho oktobra bez prace, zmluvu mam teraz az od februara.
Mam dieta a on sa celu dobu o nas stara-nezije s nami. Nakupuje mi, ci uz potraviny, aktualne darceky. Nedava mi ziadne navrhy, doslova sa ma ani nedotkne.
Ked niekam idem, zaujima sa, ci som v poriadku docestovala atd.
Bola som chora, prisiel s igelitkou liekov.
Neviem uz, co si mam mysliet.
Na priamu otazku, ze preco to robi odpovie len s usmevom, ze pretoze chce.
Co by ste si mysleli?

liljana
23. dec 2022

Asi nema nic lepsie na robote a nema ani chut na sex.

autor
23. dec 2022

Este doplnim. Na jar to ukoncil on, kvoli prac.vytazenosti.
Ked som sa nedavno na to spytala, odpovedal nieco v zmysle, ze vtedy sa ku mne nespraval pekne a mrzi ho to.
Nas vztah bol vtedy iba sexualny, venoval mi minumum casu a kontaktovali sme sa iba kvoli sex stretku.
Teraz ma kontaktuje nonstop.

zooeynka
23. dec 2022

Nenasiel od vasho "rozchodu" inu, lepsiu a chytil ho vianocny sentiment. Alebo aj nejaku mal a ta ho kopla do zadku, tak si spomenul na teba a nechce byt sam.

autor
23. dec 2022

@zooeynka sme v kontakte intenzivne 3 mesiace, to nieje ze ozval sa teraz na vianoce

cyberk
23. dec 2022

Odpovede mozu byt rozne, moze ta lutovat ako velmi sa ti nedari a preto pomaha... alebo za tym moze byt aj nieco viac... toto ukaze len cas si myslim

zooeynka
23. dec 2022

Tak cakaj ak mas chut ze ako sa to vyvrbi. Raz sa vymackne co chce. Podla mna - je sam a je mu smutno. Mozno zle svedomie za to ze ta odkopol(a nie, urcite to nebolo kvoli prac.vytazenosti)

autor
23. dec 2022

@cyberk
@zooeynka nuz, my sme sa v marci stretavali fakt nazavazne, obaja sme s tym boli ok, to nebolo ziadne dramaticke odkopnutie.
Ide mi skor o to, ze vtedy sa o mna nezaujimal tak, ako sa zaujima teraz. Volame si aj hodinu, piseme nonstop, kedze som teraz bez prace, berie ma so sebou do prace , ked ide sluzobne niekam dalej, stara sa o mna, napr, na benzinke ma caka pri wc, kupi mi vodu, kavu, obed, da mi svoju bundu, ked mi je zima a taketo veci.
3 mesiace takto, pricom za posledny mesiac sa to takto zintezivnilo.
Pritom on nudzu o zeny nema, prave naopak.

zooeynka
23. dec 2022

A ty chces co?

autor
23. dec 2022

@zooeynka uprimne, bala by som sa do neho zalubit, som citliva a o sex vztah zaujem uz nemam a on to vie.

spadnutaslivka
23. dec 2022

no nepýtaj sa nás tu. opýtaj sa jeho. Základom vzťahu je dialóg. Ak toto nezvládnete, ani si spolu nezačínajte, lebo by to časom aj tak krachlo.

toskanka
23. dec 2022

Všímaj si take úplné maličkosti. Či sa ťa niekedy len tak nebadane dotkne, inak sa na teba pozrie, aký má ton hlasu a pod. Ak ťa má naozaj rád, tak to večne skrývať nebude. Alebo ma voči tebe len zle svedomie a chce ti nezištne pomôcť. Čas ukáže.

dankanka
23. dec 2022

Bala by som sa znie tak ze uz si ale zatial to nechavas iba tliet aby si netrpela. Bud opatrna, mas uz dieta. Ma Ta minimalne rad ako cloveka ale ci Ta lubi? Mozno sa nevyzna ani on sam v sebe. Daj tomu cas.

autor
23. dec 2022

@toskanka ano, obcas sa ma dotkne, pohladi po ramene a tak. Praveze sa sprava inak, ako v case, ked so mnou spaval. Prave tie malickosti si vsimam, ideme okolo benzinky, opyta sa hned, ci chcem cikat/kavu/vodu...ci niesom hladna atd.
Dnes som mu spomenula, ze musim ist na nakup, hned ze on pride po mna, nakupili sme spolu, vsetko zaplatil a hodil ma domov.
Dokonca kupuje granule mojmu psovi.

autor
23. dec 2022

@dankanka on je rozvedeny, bezdetny. Od rozvodu cca 5rokov, venuje sa iba praci a zeny striedal, ziadny vztah.
Tak to mal aj so mnou.
Prave preto ma prekvapuje, ze od oktobra sa ku mne sprava takto a stale sa ta jeho starostlivost o mna zintenzivnuje.

veronikaszabova
23. dec 2022

Trocha mimo temy... Ale nie je ti blbe, ze za teba vsetko plati? Mne by to bolo strasne neprijemne.

autor
23. dec 2022

@veronikaszabova je mi to blbe. Neplati vsetko, len ked s nim idem do obchodu, nikdy ma nenecha zaplatit.

veronikaszabova
23. dec 2022

Aj v obchode by mi to bolo trapne. Je to LEN kamarat. Neviem.. ale sak tvoj zivot. Aby ti to potom nevyhadzoval na oci, ze za teba platil.

autor
23. dec 2022

@veronikaszabova o peniaze nejde, neplati za mna ziadne zavratne sumy, pre neho to su male ciastky a keby nechcel, nerobi to. Zo zaciatku to nerobil. Cca mesiac to je take, ze naozaj casto vola, pise, takmer kazdy den si najde dovod ma vidiet. Nieco prinesie, niekam ma zvezie atd.

roja01
23. dec 2022

Je to vztah, aj ked zvlastny. Nepytaj sa tu, budes len zmatena. Uzivaj si priatelstvo, ktore asi prerasta v lasku. Kazdy, kto uz ma "svoj vek" je skor opatrny. Mozno, ze ti uz viac doveruje.

autor
23. dec 2022

@roja01 no uvedomila som si to vcera vecer. Pomahala som na jednej akcii s detmi. Zastavil sa tam vecer len aby mi priniesol vodu a mandarinky, nemala som cas na neho, vedel to, no i tak prisiel a podal mi to.

autor
23. dec 2022

@roja01 a ked som potom vecer prisla domov, este sme spolu hodinu volali a rozpravali sa, ako kto prezil den.

katkazuz
24. dec 2022

Držím ti palce, možno vám to spolu vyjde 🍀

autor
24. dec 2022

@katkazuz dakujem, no uvidime. Mozno ma fakt iba lutuje, ako pisala kocka vyssie