icon

Bývalý partner odišiel k svojej mamičke

7. máj 2020

Priznávam, že mi lezie na nervy ex... Som max.vyčerpaná, odišiel k svojej mamičke a o malého sa vôbec nevedel starať. Často som si pripadala,že syn je len môj. Vrcholne mi ide na nervy jak svojej rodine neustále rozpráva s.čky jak som sa nestarala , pritom nebyť mňa by sme nielen pokapali od hladu ale aj od špiny. Nevedel si umyť ani po.ratý tanier, nevedel dať decku ani jogurt či ho okúpať...a ešte ja som zlá. Milovala som ho a on si nevedel vážiť nič. Ani že som mu dala dieťa , ani že má uvarené , opraté a ja som sa ledva dostala na záchod. Bože existuje normálny chlap čo si ženu bude vážiť a bude dobrým otcom a nebude sa vyhovárať že je narobený lebo chodí do roboty?!

Strana
z2
blondtana
7. máj 2020

Dievčatá, tie čo tvrdíte, že chlapi sa nepretvarujú, len ženy nechcú vidieť, alebo si myslia, že ich zmenia, tak ste na omyle. Muži jednoducho spohodlnejú a keďže stále žijeme v patriarcháte, tak spohodlnejú tým spôsobom, že domácnosť je v rukách ženy, lebo inak sa mi podarilo zmeniť muža k horšiemu (ale veď predsa muži sa nemenia!!!). Môj doma vysával, nakupoval, umýval riady, kúpelňu, záchod, keď som za ním bola na intráku, mal poriadok a vadil mu bordel spolubývajúcich. Začal pracovať a začali sme spolu žiť, ja robota, externe VŠ, ale doma nepreložil krížom slamku, riady sa kopili, prach pribúdal, keby som sa od diplomky a učenia nepostavila a neupratala, tak nas asi špina zožerie (ako napísala aj autorka), ale ako napísala ktorási žena tu, dokáže nás zabezpečiť a aj keď ma to spočiatku vytáčalo do nepríčetnosti, tak som sa zmierila s tým, že celú domácnosť a dieťa mám na starosti ja a zvládam to v pohode a sme obaja spokojní a vyrovnaní a on ma pokladá za super ženu, ktorá toho toľko zvládne a chváli ma pred všetkými a dá mi všetko, čo môže a tiež nášmu synovi.
A milá autorka, existujú aj muži, ktorí si vedia vážiť ženy a nemusia hneď pomáhať s domácnosťou a dieťaťom, ale vážia si ju práve preto 😉

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
evinka3007
8. máj 2020

@evamarek77 nakolko vidim ze si z Cadce tak asi nie 😂 obavam sa teda ze takych nevydarenych exemplarov tu beha viacej 🤔🤦‍♀️ tiez si si "uzila" svoje? 🤦‍♀️

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2