icon

Rande sa zmenilo na ódu na bývalú manželku

Dnes o 13:46

Baby, musím sa s vami podeliť o jedno fakt bizarné prvé rande.. Spoznala som jedného muža a boli sme spolu na rande. Doposial všetko bolo celkom fajn a nakoniec sme skončili u neho na byte. A ja som si teda naivne myslela, že keď už sme sa dostali až sem, noc sa bude vyvíjať trochu iným smerom.. 🙂 No namiesto toho sme celú noc presedeli a on mi rozprával o svojej exmanželke.. Ale že nie tak, že bola fajn a ideme ďalej., On ju miloval. a že strašne. Rozprával mi, aká bola úžasná, dokonalá, čo všetko na nej obdivoval, čo spolu zažili a hlavne ako si za to, že ju stratil, môže sám. Normálne som tam ležala nahá vedľa cudzieho nahého chlapa na prvom rande a počúvala niekoľkohodinovú ódu na jeho bývalú manželku.... A najvtipnejšie na tom celom je, že ráno som nebola ani nahnevaná, ani urazená. Vlastne som ho úplne chápala.. Lebo podľa toho, ako o nej rozprával, som si tú ženu začala vážiť aj ja. 🙂 Normálne som si v duchu hovorila, že keby som bola chlap, tak sa do nej zamilujem už len z toho, ako o nej tento človek rozpráva. Tak krásne o nej hovoril. A pritom z neho bolo úplne cítiť, že ho to celé úprimne mrzí a že vie, že veľa vecí pokazil on sám.. Takže moje prvé rande s ním dopadlo asi tak.. sex nebol, romantická noc nebola, zato som sa o tretej ráno cítila, akoby som poznala jeho exmanželku osobne, a ešte som mala na konci pocit, že vlastne chápem, prečo ju tak miloval. 🙂 Život je fakt zvláštny.. Človek ide na rande s mužom a namiesto toho odchádza s pocitom, že jeho bývalá žena bola asi naozaj skvelá ženská. 🙂

Strana
z2
mimachicha
•
Dnes o 13:57

@anonym_autor normálne by som mu vyúčtovala hodinovku 50EUR ako si pýta psychiater za sedenie. 😂 Teraz vážne:
On to v sebe ešte nemá vyriešené a stále ju miluje.
Otázkou je, čo chceš ty.
Ak chceš seriózny vzťah, tak toto nie je chlap pre teba. Teda aspoň momentálne nie.
A bohvie či vôbec niekedy bude...bola by si neustále porovnávaná s jeho bývalou.
Ak chceš byť iba kamoška a bútľavá vŕba tak fajn, len to vyzerá tak, že jeho manželka bude ústrednou a jedinou témou vašich rozhovorov a bude o nej básniť ešte dlho predlho.
Aby ti to po čase neliezlo na nervy.😲

anonym_04a2d8
•
Dnes o 14:00

@anonym_autor ja by som z toho usúdil, že aj ty si skvelá ženská 🙂

autor
•
Dnes o 14:08

A on je ozaj šarmantný a príjemný chlap. Asi 10 x sa ma počas toho večera spýtal, či to ozaj chcem počúvať. A musím povedať, že spôsob, akým to rozprával, bol ako príbeh z nejakého romantického filmu, ktorý ma úplne zaujal. 🙂 Neboli to jeho monológy, ja som sa normálne sama chcela dozvedať detaily a pýtala som sa a on mi na všetko úprimne odpovedal. Chápete, bola som tam nahá vedľa neho a on sa na mňa mohol pokojne vrhnúť, ale nie. Namiesto toho ma prikrýval, aby mi nebola zima, a rozprával a ja som počúvala.

anonym_b0210e
•
Dnes o 14:14

@anonym_autor on sa chcel vyrozpravat tak si sa vyzliekla a ostala pri nom nahá. Hm zaujimave, trolik

rozkvet1
•
Dnes o 14:15

@anonym_autor vďaka za oznam.

patrike
•
Dnes o 14:17

Nevie spracovat v sebe ten rozchod, aj ked by ste chvilu spolu fungovali, stale by tuzil po nej. Vratane veci ako kricanie jej mena pri orgazme a pod. To nechces. Nechaj ho, nech sa da do poriadku, nerob mu terapeuta.

muchotrafka298
•
Dnes o 14:24

Ja by som sa po 10 minutach zdvihla, obliekla a zavolala si taxik. Urcite by som od chlapa, od ktoreho som cakala nieco ine, chcela pocuvat hodinove ody na jeho exmanzelku. Nech by bol akolkovek pekny, pritazlivy, charizmaticky. NIe, nie a este raz nie. Nie som psychoterapeut, ked sa chce vyrozpravat, tak nech si zaplati na to odbornika. Teraz to mozno vyzera, ze som neempaticka zatrpknuta zenska. Nie som, ale zivot ma naucil, ze nebudem fungovat pre ludi ako butlava vrba, aby som bola zahltena cuzdimi problemami. Kazdy ma dost tych svojich. On len potreboval na niektoho "vyflusnut" ten svoj smutok a frustraciu z toho rozvodu.

crazy_cat_lady
•
Dnes o 14:28

No ja by som sa zdvihla a odisla :D planujes s nim po tomto dalsie rande?

morpheuss
•
Dnes o 14:29

@anonym_autor a prečo bola taká úžasná? a prečo to on s ňou posral?

anonym_0ab05a
•
Dnes o 14:33

vy nie ste komplet ani jeden 😀 predstava, že ležím v posteli s mužom, po ktorom túžim a on začne o exke a namiesto, aby som po uplynutí úvodného šoku zbalila podprdu a pobrala sa domov alebo ho vykopla, tak ho počúvam ako v nejakej psychoporadni...akože prečo by si toto nejaká žena robila? nemáš sa rada? A on je buď úplný chuj alebo manipulátor jedna báseň.

morpheuss
•
Dnes o 14:34
@anonym_autor

A on je ozaj šarmantný a príjemný chlap. Asi 10 x sa ma počas toho večera spýtal, či to ozaj chcem počúvať. A musím povedať, že spôsob, akým to rozprával, bol ako príbeh z nejakého romantického filmu, ktorý ma úplne zaujal. 🙂 Neboli to jeho monológy, ja som sa normálne sama chcela dozvedať detaily a pýtala som sa a on mi na všetko úprimne odpovedal. Chápete, bola som tam nahá vedľa neho a on sa na mňa mohol pokojne vrhnúť, ale nie. Namiesto toho ma prikrýval, aby mi nebola zima, a rozprával a ja som počúvala.

@anonym_autor inak ďalšia dôležitá otázka... ako si popri tom všetkom vôbec mohla skončiť v posteli nahá? zaujímali by ma okolnosti toho procesu ako si sa z oblečenej dostala k nahej, keďže mi to vôbec nesedí do toho príbehu 😂

katarinaba
•
Dnes o 14:36

Preco mam dojem, ze si vlastne opisala jeden skvely vtip? Je sice pisany v opacnom garde, ale je o uplne tom istom.

anonym_2da48b
•
Dnes o 14:36

on je mimo zo svojej ex, a ty že si hneď na prvom rande čakala super sex. Z toho bol asi poriadne prekvapený že si sa mu nasáčkovala do bytu - zjavne to tak nechcel.
Tak ale každý sme nejaký . Ja osobne by som sa hanbila ako pes.

earlgrey
•
Dnes o 14:39

🤣🤣🤣

morpheuss
•
Dnes o 14:42
@earlgrey

🤣🤣🤣

@earlgrey ja tak na každom rande so ženami rozprávam o tebe...

anonym_266817
•
Dnes o 14:54
@morpheuss

@earlgrey
@morpheuss
Vy ste sa už aj reálne stretli? 😅

anonym_2f026e
•
Dnes o 14:55

@anonym_autor zaujimave, ze kecanim ste sa ocitli nahi v posteli, nic nebolo, ale nebolo ti blbe toto pocuvat, ja by som tak po 15-20minutach nestracala cas, zdvihla sa a odisla. Asi som divna, takto si nielenze nepredstavujem prve rande, ale ani cas traveny v posteli.

anonym_27d83f
•
Dnes o 15:00
@morpheuss

@anonym_autor a prečo bola taká úžasná? a prečo to on s ňou posral?

@mimachicha Keby chcel seriózny vzťah, tak si domov určite neťahá prvú ktorá sa mu doma vyzlečie po piatich minútach.😀

@morpheuss Prečo to posral? Možno sa kurvil tak ako ty.

anonym_56b108
•
Dnes o 15:15
@anonym_autor

@anonym_autor Tak ste si pokecali 😃

earlgrey
•
Dnes o 15:16
@morpheuss

earlgrey
•
Dnes o 15:17
@anonym_266817

@earlgrey
@morpheuss

@anonym_266817 Nechám odpovedať @morpheuss - a 🤣

anonym_744024
•
Dnes o 15:23
@anonym_266817

@earlgrey
@morpheuss

@anonym_266817 podla mna to su dve kamosky,.ktore sa doberaju :D

secret_a
•
Dnes o 15:23

@anonym_autor autorka,mna by zaujimalo, preco ste vlastne boli holi a ako k tomu doslo, ked ste sa vlastne rozpravali o jeho ex :D

earlgrey
•
Dnes o 15:32
@anonym_744024

@anonym_266817 podla mna to su dve kamosky,.ktore sa doberaju :D

@anonym_744024 Ja som žena, on je muž 😁 takže 2 kamošky byť nemôžeme a ja nemám kamošky, ja som hrozná osoba 🤷‍♀️

morpheuss
•
Dnes o 17:09
@anonym_266817

@earlgrey
@morpheuss

@anonym_266817 v mojich erotických fantáziách už nespočetne veľa krát.... ❤

anonym_a7b869
•
Dnes o 17:09

Na prvom rande si s ním skočila do postele ??? Ženy, vy si nevážite samé seba ?

anonym_266817
•
Dnes o 17:17
@earlgrey

@anonym_744024 Ja som žena, on je muž 😁 takže 2 kamošky byť nemôžeme a ja nemám kamošky, ja som hrozná osoba 🤷‍♀️

@morpheuss
@earlgrey A co Vám bráni ozaj sa stretnúť? Či ste zadaní?

anonym_529767
•
Dnes o 17:28

@anonym_autor a prečo teda s takou uuuuuuzasnou osobou nie je? Dôvod rozvodu?

morpheuss
•
Dnes o 18:14
@anonym_266817

@morpheuss
@earlgrey A co Vám bráni ozaj sa stretnúť? Či ste zadaní?

@anonym_266817 @earlgrey, prečo sme sa my vlastne ešte nestretli??? 😂
Btw, pikoška o nás dvoch je, že poznáme svoje mená, tel.čísla, už sme spolu aj volali... a dokonca bývame len cca 30km od seba, takže aj hneď dnes by sme sa mohli stretnúť... ale aj tak sme sa ešte osobne nevideli. Za seba môžem povedať, že @earlgrey je moje ❤ a vždy ju budem mať veľmi rád... baví ma, že je to také platonické, nezáväzné, hravé... ak by sme sa stretli, dosť pravdepodobne by to skončilo sexom a ten nezáväzný flirt z diskusie by sa možno vytratil... a sexu môžeme mať obidvaja koľko chceme... ale ten vzťah, čo máme tu na koníku, je jedinečný a s iným človekom sa už nezopakuje...

patrike
•
Dnes o 18:20
@anonym_a7b869

Na prvom rande si s ním skočila do postele ??? Ženy, vy si nevážite samé seba ?

@anonym_a7b869 Pobavilo. Vsetko "vazenie si" skonci v sekunde, ked sa objavi zaujimavy chlap.

Strana
z2