Bývalý priateľ a stretnutie po rokoch.
Ahojte všetky dobré žienky! 🙂
Vytvorila som si nový profil, lebo sa trochu hanbím otvárať túto tému z môjho osobného konta.
V prvom rade je tu určite veľa takýchto debát, no ja už som naozaj zúfalá (a to LEN kvôli chlapovi). Pred necelými troma rokmi som sa rozišla s priateľom, bol mojou prvou láskou, vlastne jedinou. Boli sme spolu 7 rokov. Viem, prešlo veľa času a ja som skúsila zabudnúť "svojským" spôsobom ako to možno robí viacero žien. Skúsila som sa viac venovať sebe, začala som cvičiť, schudla som pár kíl, našla som si fajn prácu, konečne som "žila" a chodila s kamoškami na rôzne párty, popritom spoznávala mužov. Niektorí boli inšpirujúci a dali mi veľa, iní boli len zábavkou.
A konečne prídem ku koreňu veci. Pred týždňom som na jednej akcii, kde kamoška oslavovala narodeniny, stretla svojho ex. Ani neviem ako a skončili sme u mňa doma. On tiež zmenil život, býva cca 400km odo mňa a na východe bol len cez sviatky. Po tomto prebudení pri svojom bývalom som myslela, že to nebude nijak pokračovať, on sa však stále ozýva, píše mi, že ma miluje.
Len mi v hlave vŕta, je to možné? Po toľkých rokoch?
Vo mne to skôr vyvoláva také zvláštne pocity, neviem či to je len nejaká spomienka na obdobie, v ktorom som bola šťastná alebo mi preskočilo. Vždy som sa akúkoľvek spomienku na neho snažila potlačiť. A možno Vás bude zaujímať dôvod rozchodu, ja som sa chcela posunúť, skúsiť spoločné bývanie, pomaly rozmýšľať nad rodinou a on mal na všetko ešte čas. Ak ste to dočítali do konca a boli ste niektorá v podobnej situácií, prosím poraďte mi, čo mám robiť. Lebo sa zbláznim z tej mojej hlavy v ktorej mám milión otáznikov. Ďakujem
Mozno ste si sudeni 🙂

@blbka123 ja by som sa tomu nebránila. Stará láska nehrdzavie🙂