icon

Bývalý priateľ robí mne a súčasnému partnerovi napriek

18. aug 2020

Mám problém. S ex sme si prestali rozumieť, keďže nechce nášho 3 ročného syna, bije ho, kričí po ňom.
Ja som od neho, k našim. To bolo pred 7 mes.. Teraz sa mi risuje vzťah s kamošom z detstva. Malého miluje, ale ex nám robí na priek.
Povedal, že sa mi pomstí cez malého a on ho nechce, nám ho nenechá. Čo robiť?

stela01
•
18. aug 2020

Nič , vydržať . Robí to naschval .... veľa síl . Prejde to ex .... chce to viac času ... ťažko sa pozerá že by si aj mohla byt šťastná s niekym iným .

simuskaaa123
•
18. aug 2020

Pozri sa na to z logickej stránky.. Na čo by mu bol? Co by s ním robil? Ako by ti ho zobral? Kto by ju ho dal, ak máš dokazdy, že ho bije tak aj súd určí stretávanie v tvojej prítomnosti... Tiež sa kí ex vyhrážal, že mi ju zoberie, ale reálne sa ani neopyta, ako sa ma 🙂 kľud, veľa sily a nervov. Ak sa bojíš, nájdi si právnika. Žiadaj o zverejnenie do tvojej starostlivosti, výživné a styk..

fkata
•
18. aug 2020

Ochránila by som dieťa. Určiť styk otca s dieťaťom, za vašej prítomnosti. Styk mu musíš umožniť.

777januska777
•
18. aug 2020

Čo to znamená bije ho kričí po ňom? Ja tiež svojho niekedy bijem (jedna po zadku) a niekedy po ňom aj kričím. A toto nie je výčitka, len prosím ťa skús písať celými vetami, lebo mám problém ti rozumieť.

0kristina0
•
18. aug 2020

Nerozumiem tomu, tvoj ex ho nechce ale vam ho nenecha? Tak kam ho chce dat?

autor
•
18. aug 2020

Býva s rodičmi, takže by bol tam. Pracuje na prokuratúre, takže to budem mať náročné.
Udrel ho párkrát tak, že mal modré stehienko a aj zadok. Ťahá ho, kričí, nemá ho rád.

ptmt1011
•
Odpoveď bola odstránená
•
777januska777
•
18. aug 2020

A ako vieš, že ho nemá rád? Inak raz mal aj môj na zadku otlačenú moju ruku, keď hodil hračku do hlavy iného dieťaťa.

kitycat
•
18. aug 2020

Padnuti na hlavu ste všetci traja... Staraj sa pekne teraz o sud a na frajera z detstva teraz nemysli... Utekat z postele do postele... To je take slovenske...

fkata
•
19. aug 2020

@ptmt1011 zbaviť niekoho rodičovských práv a povinností, nie je také jednoduché.

ptmt1011
•
Odpoveď bola odstránená
•
fkata
•
19. aug 2020

@ptmt1011 záleží od prípadu k prípadu. Zato, že malého 2x niekto udrie, zrejme ho chce nakoľko ho chce k sebe, má záujem o neho, rodičovských práv nezbavia.
A ak nemá práva, tak ani povinnosti. Čiže, ani výživné, nič.

ptmt1011
•
Odpoveď bola odstránená
•
makova333
•
20. aug 2020

@777januska777 ako vie, ze ho nema rad? Laska sa prejavuje modrymi stehienkami? Vies, ze bit dieta je trestne?

makova333
•
20. aug 2020

autorka: Preco si nepodala trestne oznamenie?

777januska777
•
20. aug 2020

@makova333 no modrými stehienkami. Poznám jednu čo na svojho muža nadávala a ohovarala ho, že ich deti bije (synovi dal jednu facku, lebo mu syn naklial a zostala mu modrina) a nakoniec sa prišlo nato, že matka ich psychicky tyra a manipuluje, takže asi tak. A ďalší to iste, žena ušla od muža s tým, že jej syna bije (dostal po zadku, keď nepočúval) a aj jej ubližuje psychicky a zistilo sa, že žena je alkoholička a všetko si vymyslela, lebo si našla milenca a nechcela byť za zlú. Ja už neverím žiadnej jednostrannej výpovedi. Aj keď môže mať autorka pravdu a otec je tyran, ale aj nemusí.