icon

Bývalý vzal dieťa zo škôlky bez môjho vedomia

rakheta
26. feb 2014

Baby ☹ tak teraz prosim poradte co mam robit.. byvaly mi vybral dceru zo skolky na obed bez mojho vedomia.. a viem ze by som mala mu zavolat alebo ist po nu.. ale ja sa ho strasne bojim.. ale ze strasne ☹ ☹ ☹ ☹ a mozu v skolke dat dieta len tak hocikomu ????

Strana
z4
katy2
27. feb 2014

@rakheta a teraz mas malu uz doma? dnes ju zaniesol do skolky on? a ty si po nu bola?

rakheta
autor
27. feb 2014

Zaniesol amam ju doma.. len som musela rano zavolat ci je tam.. v skolke mi povedali ze bez papiera zo sudu mam smolu.. moze ju brat zo skolky..

lilitela
27. feb 2014

@katy2 No, ja myslim, ze zeny ju tu odsudili za to, ako sa zachovala a aj moja reakcia s tym suvisela, a nie za to, ze to nakoniec dopadlo dobre. Ved to sme vsetci radi a dufam, ze si byvaleho pozna najlepsie a proste iba spanikarila. Ale asi jej to aj tak nebolo jedno, inak tu nevypisuje. Aj tak si stojim za svojim, ze to bolo nezodpovedne, tak dlho cakat na rozuzlenie, ale ok, kazdy sme nejaky a mame za sebou nejaku minulost.
@rakheta Je fajn, ze si to dovysvetlila. Myslim, a prepac za nazor, ze by si si mala zobrat este take ponaucenie, ze asi 99% matiek by to riesilo inak. Chapem, ze si si asi presla peklom, ale podla mna sa mozes 100% spolahnut iba na seba a uz vobec nie na niekoho, kto nema problem byt nasilny aj na verejnosti. Mne by teda ten cervik v hlave hlodal poriadne, ci predsa len raz nezdvihne ruku aj na vlastnu dceru. A na to staci par sekund.

nikawero12
27. feb 2014

@rakheta chcela by som ťa pochváliť za to, že si dnes napísala, ako tvoja záležitosť dopadla. Lebo bohužiaľ väčšina žien, ktoré tu zakladajú kontroverzné témy a ženy sa na nich riadne pohádajú, nemajú ani toľko slušnosti, aby napísali, ako ich problém dopadol.....Želám ti do života menej stresov a problémov, ako si mala doteraz.

kaktusik007
27. feb 2014

@rakheta ako neber moj prispevok ako nejaky rypacsky... ale fakt si prosim podla toho co pises o svojom exovi pories tu upravu styku s malou a jej zverenie do tvojej starostlivosti... pretoze toto ti ju moze zobrat hocikedy a fakt ti ju aj pol roka nemusi vratit spat... koledujes si o pruser... a uplne zbytocne, iba pre tvoj strach...

premoz ho!!!

miriama41
28. feb 2014

@rakheta zeby ta udrel aj pred svedkami? Ja odpadnem...Ty sa ho strasne bojis. Ved v takej situacii staci podat oznamenie na policiu a mat svedkov. Dokedy mu budes dovolovat aby sa s tebou zahraval? Mas uz svoj zivot,novu rodinu,partnera ako mozes toto dovolit? Jedna vec je ze je byvaly s malou a druha,ze sa ho bojis. On je vo vyhode a ty nemozes normalne fungovat. Bojuj o to,aby si bola stastna

Strana
z4