Bývanie s rodičmi po tridsiatke
Nie som neschopná, ani rozmaznaná. Mám prácu, platím si všetko sama a napriek tomu žijem v detskej izbe. Niekto si kúpi hypotéku, niekto kúpi čas. A ja si vyberám slobodu. Nie je to o peniazoch, ale o prioritách .
@mateson2004 hranicou je vek dospelosti, cca 18-20 rokov by mali mat dospeli ludia partnera. Proste tak to je. Ak byvaju aj ako dospeli v detskej izbe, vztah nemaju s partnerkou ale s mamkou, su stale akoby nedospeli. Tu treba povedat, ze chyba je v rodicoch, nie v tych detoch
@modra_kolobezka 😅😅😅😅 tak toto ma pobavilo takto na noc. Ľudia sú v dnešnej dobe radi, ak schopného partnera nájdu okolo 25 (myslím takého, ktorým sú si istí do života a nie len striedanie frajerov/ky). Ak idú na výšku, mnoho študuje do 24/25, nie pri všetkých odboroch sa dá plnohodnotne zarábať.
A o mentálnej vyspelosti ani nehovorím.
Ale Okey. Evidnetne sa veľmi hýbeš medzi ľuďmi vo veku 18-20 rokov, keď si toto myslíš 😂
@mateson2004 hranicou je vek dospelosti, cca 18-20 rokov by mali mat dospeli ludia partnera. Proste tak to je. Ak byvaju aj ako dospeli v detskej izbe, vztah nemaju s partnerkou ale s mamkou, su stale akoby nedospeli. Tu treba povedat, ze chyba je v rodicoch, nie v tych detoch
@modra_kolobezka Nie každý je rodinne založený a chce žiť partnerský život, riešiť deti. A uviazať si hneď niekoho v 18-ke na krk? Určite 😂 Sú ľudia, ktorí študujú, makajú na sebe, zdokonaľujú sa. A prečo by nemohli bývať u rodičov, keď to všetkým vyhovuje.
@dianaaaaa 🤦 buď radšej ticho
@mateson2004 ty budeš ten,čo bude mamičkyne mliečko cuckat ešte v 50ke🤣🤣🤣 a v detskej izbyčke sa zabarikaduje
@modra_kolobezka ty asi deti nemáš, však? Aspoň nie dospelé. Ináč by si netvrdila ze v 18,20 majú mať už partnerov a byť samostatní. Lebo to je len v rozprávke.
@mateson2004 ty budeš ten,čo bude mamičkyne mliečko cuckat ešte v 50ke🤣🤣🤣 a v detskej izbyčke sa zabarikaduje
@dianaaaaa mamičkYne, izbYčke🤦

@modra_kolobezka ty si ale mudra 😁