Bývanie so svokrovcami
S priatelom(teraz uz manzel) sme sa spoznali pred 3rokmi.Dva roky uz spolu byvame.Z toho dva mesiace ako manzelia.Byvame u svokrovcov.Nemozem na nich povedat ani jedno zle slovo,su to najlepsi svokrovci na svete.Lenze necitim sa tu ako doma.Proste byvame u svokrovcov a neni to nase,ani nikdy nebude.Chcela by som mat vlastne byvanie,maly domcek zo zahradkou a mat kludny zivot.Bohuzial nemame na to financie a vyzera to tak,ze tento stav ostane uz nastalo.Je nas tu vela ludi pokope,aj svagrovci s detmi tu byvaju a velakrat clovek tu nema ziadne sukromie.Neviem,nejak som tu nenasla svoje miesto.Mam sa s tymto stavom zmiernit alebo verit v zazrak,ze mozno raz sa nam podari osamostatnit sa?
@obsadenemeno a to o nas budu hovorit ake sme hnusne, perverzne, fuj zenske. a tot, my vieme aj naladicku dvoihnut niekomu. no my nemozeme byt zle v tomto pripade 😀 😀
@mawka len mi povedz, ze kto bude take hovorit, hned im zastavim benefity!!!!
@natalym celebrity su v tom 100% mame sa co ucit,
@obsadenemeno vacsina uzivateliek MK 😀 😀 😀
@mawka furt hovorim ze v dnesnej dobe sa kazdy uraza pre kazdu blbost........ ale jak je to o tej trafenej husi???? 😀 😝 😵
@obsadenemeno no tak nejak, ale mne je jedno. par dni dozadu som sa posekala s jednou tu v jednej kontroverznej teme o tom aka som drza a zvrhla a nieco v tom zmysle a vcera mi nahodou dala vyborne rady v inej teme. akoze v pohode. ja som splachovacia. ved je to len virtualny priestor. len vacsina sa tu nadomnou prezehnava. jedna sa tu dokonca za mna modlila minule. teda za nas viacere zvrhle 😀
@natalym ved v takom slove zmysle som to pisala že to za nu niekto vybavi a zariadi...vdaka vagine🙂 nemyslela som to ako uražku,ale na osobu ktora založila tuto temu je asi najvhodnejši nesmrtelny citat z jedneho filmu: jdu blejt velebnosti... 😝
@vierkainka 😎
@lenkamaxim dakujem 😉
@vierkainka Za mna nikto nikdy nic nevybavil,spolieham iba sama na seba.A inac ako sa rozmysla vaginou,ked si uz o tom pises?
kde zijete?
pises, ze je tam bieda, cize pocitam rimavska sobota, poltar a podobne regiony... ale tam su nehnutelnosti extremne lacne, dvojizbak, co by vam stacil, za 15 000 eur.
a otazka je, chcete ostat zit v regione, kde je slaba uplatnitelnost a minimalne mzdy?
@mima4 Nie tam,sme z Trnavskeho kraja.
skus viac specifikovat aspon mesto, alebo pri ako meste...
napr. tu http://www.reality.sk/inzerat/RE0001903-16-0021...
máš 2 izbový bytík v dunajskej strede. za 37 000 EUR. Môzte dochadzat vlakom do práce aj do BA, neviem, či pre pracujucich nie je nizsie cestovne alebo niečo také
@mima4 PN
@kacenkablazniva to je pezinok?
tak zmente region, skuste ist na smer, kde este ste schopni zvladnut platit nehnutelnost, napr. z DS chodi kopec ludi kazdy den do BA. Pri uvere 37 tisic EUR mate splatku na 30 rokov do 150 EUR.
skuste hladat moznosti s manzelom, debatovat o tom, co ideme teda robit, zazraky sa neudeju, chce to aj vasu aktivitu.
Neviem, co robis ty a manzel, ale pri PN zarabat minimalku je dost bieda, to vobec nieje chudobny region...
pozri v PN
2 izbak http://www.reality.sk/inzerat/RE0001903-15-0047...
za 50 tisic EUR, mesačná splátka do 180 EUR
@mima4 Ja by som do toho aj sla.Len muz sa boji co ked nebudeme stihat platit hypoteku.A on do podnajmu nechce ist,tak ostava iba dom si kupit.
iba dom si kupit?
prepac, ak to poviem tvrdo, ale vy ste socky... ledva prezivate, a uvazovat o dome, ktory si pyta investicie je u vas blbost...
- do podnajmu nechcete ist
- hypoteku nechcete, lebo mate strach
... tak hladajte ine riesenie, ak chcete zmenit vasu situaciu...
Ako hypoteka nie je nic prijemne, ale dnes ju maju takmer vsetky rodiny, aj my sme mali, ja ked som sa vydavala, na ucte som nemala ani 500 EUR... to bol cely moj majetok, do bytu po svadbe som sa stahovala takmer "s ruksakom"... opat cely moj majetok....
@kacenkablazniva kto sa boji, nech nechodi do lesa. Takze radsej sa bude mamkinej sukne drzat cely zivot, hey?
Uz som sa nad prispevkami tohto typu tu na konikovi parkrat pozastavila. Mlada zena na materskej dovolenke sa tlaci u svokrovcov, lebo nemaju vlastne byvanie. Ja tomuto nerozumiem. Nie som najmladsia, mam 33 a dieta este nemam, lebo dom sme kupili este len pred rokom. Ani by mi nenapadlo otehotniet a porodit dieta bez vlastneho byvania a ist byvam k mojej mame, alebo priatelovym rodicom. Niektore veci v zivote by mali mat svoju postupnost...nie najprv dieta a potom premyslat, kde budem byvat...
no ale vela bab tak uvazuje "nejako bolo, nejako bude"...
kolko bab tu na konovi ma situaciu na prd a basni o babatku a vsetky ju tu povzbudzuju, ze to zvladne a vsetky tie nelogicke kecy...

@vierkainka uplne suhlasim!