Bývanie u svokry
Zienky to ja som s tym problemom 2 generacneho domu uz sme to svokre vysvetlili ,ze nie vlastne moj manzel. A urobila mu obrovsku scenu s narazkami na mna ,ze nie som pre nho dobra zena,ze nie som rozumna,ze nam dala ferovu, ponuku na ktorej mohol este zarobit a Ze som negativna. Cele zle to je citim sa hrozne zacinam tomu verit ze je to fakt a ze manzelovi bude lepsie bezo mna bude si zit v dome a mat pokoj v rodine. Pretoze ja viem ze po tychto slovach uz nechcem ziaden kontakt s jeho mamou. :(
@rebelle_fleur Ach jaj svokra, svokra.......... Daj jej na papulu a bude pokoj. 😉
tuším, že som čítala o čo ide...z toho čo píšeš to vypadá tak, že dal zasa na maminku...alebo sa stalo ešte niečo horšie?
@rebelle_fleur no ale keďže jej to manžel povedal, že to neberiete, tak zrejme súhlasil s tvojim názorom nie?
Žiaľ svokra dala ferovu ponuku akurát tak pre seba a nie pre vás.
Neboj sa nič, ako sa urazila tak sa aj odrazí.
Hlavne aby manžel stál pri tebe.
Tak jasné, že na Teba nahúkala, však aké nervy mohla mať. Sama v dvojgeneračnom dome, všetko platiť a starať sa.
Ale zase ako jej syn by jej mal aj pomôcť, to je fakt. A nechce ho predať ten dom?
@natalym
Ale ona chce byt v meste,preto nam chcela nanutit obrovsky dom, aby sme vsetko platili my a ona by si tam zila a neviem kedy by sa odstahovala
@rebelle_fleur Však ja to chápem, ale chcem aby si Ty pochopila, nevyšiel jej plán, tak mala nervy.
Ale však tak to riešim inak.
@rebelle_fleur Tak sa predsa svokra vyfarbila, ako jej ide o vaše dobro a ako vás má rada.
@rebelle_fleur počúvaj ma...tvoj manžel ked sa postavil na tvoju stranu je to znak,že držíte spolu a súhlasí s tebou,tak prečo teraz šaškuješ a hádzeš si popol na hlavu,aká si najhoršia na svete a nezaslúžiš si ho...
bud ste sa na niečom dohodli alebo ked začneš meniť názory každý deň,manželovi rupnú nervy a dá prednosť mame a tým ho stratíš nadobro..
ako zareagoval on ked ťa ona na plnú hubu urážala? okríkol ju,nepáčilo sa mu to? alebo jej dal za pravdu?
len mu s kludom angličana povedz,
.,zlato,my sme rodina,nechcem aby nás mama rozdelila...rešpektujem ju,ale to čo povedala ma urazilo..v takom prípade bude lepšie odísť,lebo ťa ľúbim a chcem byť s tebou sama...
@rebelle_fleur Aky v tom vidiš problem, ved jej stacilo povedat že ak chce byt a vam nechat dom, tak nech ho preda a kupi si byt a vy ste mohli spokojne ziť vo svojom byte ci kde to zijete.
Vas sa predsa ten cirkus netýka, je to jej dom, takže nech si s nim nalozi ako ona chce.
Vy žijete vo svojom. Takže???
@rebelle_fleur Tak ona vam ponukne starsi dvojgeneracny dom, do ktoreho treba investovat nemale pemiaze a stale to bude nie podla vasich predstav. A este sa urazi ze dala ferovu ponuku a vam sa to nepaci? No pekne chce s vami vybabrat.
@dominika6 Aha, trochu zmatočné v 2 vláknach.
raz ked bude naozaj stara a nebude sa vladat sama o seba starat, byt preda a vrati sa spat do svojho domu, kde uz budete vy dva a vase deti,
a ty budes mat na krku svokru
tahaj het, zober s muzom hypoteku a bud si kupte byt, alebo mensi domcek, ale vlastny
svokra nech si dom - dvojgeneracnu opachu preda a basta
a ty jej daj ferovu ponuku ze este raz bude z teba robit debila negramotneho s jej ferovymi ponukami moze si ta rovno vymazat z mobilu,aj zo zivota 😔
prosim ta co ta trapi tatojezibaba vypocitava a co fnukas? nerev a vzchop sa a poriadne jej to nandaj!
@rebelle_fleur šibe Ti? (nie v zlom!!) prestaň nad tým rozmýšľať... TO NEBOLA FÉROVÁ PONUKA... to bola ponuka ako si zachovať zadarmo dom a mať lepšie pracovné podmienky v meste, pričom maldú rodinu vyšikovala do prdelákova do baráku, kde treba investovať a ona Vám tam bude chodiť oxidovať na weekendy... a ešte ste si na ten dom mali brať hypotéku... takto si ja férovú ponuku nepredstavujem. Manžel sa za Teba postavil, tak si za tým stojte... a nevymýšľaj blbosti... no tak sa urazila.. a čo teraz... slnko vychádzať a zapadať neprestane.. nechajte ju vychladnúť a aspoň pochopí, že Vám nemôže diktovať kde a ako máte žiť.
@rebelle_fleur a ďalšia vec... A ČO KEĎ NEBUDEŠ MAŤ KONTAKT S JEHO MAMOU??? okrem toho, že väčšina báb na MK Ti bude závidieť?? no tak nebudeš... nedaj sa!! Myslím to všetko dobre, ale fakt si nepokaz život aj manželstvo svorkou... si dospelá a máš nárok povedať, že toto proste nechcem!!
Čo Ti povedal manžel na to celé?
@rebelle_fleur svokricka zlata. :D
Ferova ponuka to je,ale iba pre nu.
Kasli na nu, ale nenechaj si zmanipulovat muza.
A teraz sup vybavit si vlastne byvanie. 🙂
@rebelle_fleur Moji svokrovci su super ludia, ale byvali sme s nimi rok a uz nikdy viac. Ina generacia, ine nazory, ine zauzivane zvyklosti...a uz boli problemy na streche..odkedy byvame sami, nase vztahy sa vyrazne zlepsili a poviem ti, ze by som nie ze s nimi nechcela byvat, ale ani len vedla v dome byvat ako susedia..a to su fakt v pohode..takze k tvojmu problemu len tolko, ze sa normalne s manzelom pokecajte a svokra musi akceptovat vas nazor, ci sa jej to paci alebo nie..a o sebe urcite nepochybuj 🙂 mladi maju zit sami..tolko moj nazor .
No ale svokrička chce do toho domu nasáčkovať aj svojich rodičov, o ktorých sa ona "postará", len je otázne ako, ked chce zdrhnúť do mesta a nechať starú barabizňu na mladých ešte aj s jej rodičmi...celé zle!!!! To že ona dojde na víkend, nech ide do prdele. Ja viem že si mladá,neskúsená, ale nedaj sa prosím ťa. A ak sa muž postaví na mamičkinu stranu,tak by som oželela aj také manželstvo, lebo to bude len utrpenie...
Máš manžela rada a on teba? Ked si odpovedala kladne, tak sadneme pokecáme, vyhodnotíme....Pri debate by som sa nenápadne opytala ako vníma matkine slová proti mne...Žiadny rozvod a podobné kraviny,sami si utriedte veci v hlave
Ešte som zabudla, mamka ked sa urazí, tak sa aj odrazí... A ked nie, nestojí o vás, ale to bude už jej chyba...
@simculllka Mladí majú mať svoj život a starí tiež.Viem o čom hovorím, žili sme so svokrou, keby bol v tej dobe koník, zaplním ho svojimi témami...Ale s odstupom času vidím, že to bol jej byt jej život.Čakala som čo?Že zmení svoj život lebo prišla madam? Ano, hlúpa mladá, to som čakala,ale to tak nefunguje...Preferujem mladí zvlášť

no nie si rozumna, lebo si sla byvat k svokre, radsej s hypotekou a v malom bytiku, ale bez svokry