Bývanie v dome, ktorý je napísaný iba na manžela
Prosím, poradí mi niekto? Po svadbe by sme mali ísť bývať do staršieho domu, z ktorého budúci manžel vyplatil súrodencov. Napísaný je na neho? Ale čo ja? Samozrejme nechcem, čo mi nepatrí, ale neskôr by som financovala úpravy,zarábam viac, vkladala financie a keby sa niečo medzi nami stalo, nemala by som kam s deťmi ísť. Môj bratranec takto dopadol, priženil sa do domu k manželke a keď došlo k rozvodu, nedostal nič, hoci do domu vložil dosť peňazí. U ženy môže byť situácia ešte ťažšia,lebo si berie deti a nemá kam ísť.
@natalym Ja by som si tu veru posvietila na ludi, ktori nevedia preukazat majetok. Tie derave zakony, co tu mame, otras ! V Amerike mas zakon na to, ze vlastny muz nemoze zozrat cibulu, inak je to pre zenu obtazujuce 😄 Tak Preco neurobit zakon na danove uniky, kde nesedi zivotny standard. A vsetci. Aj politici. Plus milionarake dane. No Preco nie ? Ved kto ma, ma zrejme z coho. Prekroci rychlost ? Na 6 mes vodicsky prec. Alkohol za volantom ? Odobratie vodicskeho dozivotne. Pokuta+sudny Proces. Nechala by som stat policajtov pri prechodom ha kazdemu, Co nepusti chodca, pokuta. Vsetkym doradu. Tu by musela byt asi diktatura 😂
@charlie1980 tak tak. A zabudla si zrušiť všetky sociálne dávky, keď už chceme byť takí veľmi spravodliví.
@charlie1980 Však všetci toto tvrdia ja len fakt nechápem prečo to v tom parlamente nikdy neprejde.
@charlie1980 a chodcom, ktorí behajú mimo prechodov mi pred auto, pokuta. Aj cyklistom, čo chodia sediac na bicykli cez prechod 😀
@charlie1980 nepreukázatelný majetok keby štát môže zhabať, tak by sme mali dialnice aj z roboty domov pred vchod. :D
Baby a autorka temy je kde?
Vybavuje prepis?
Baby, Podme zhodit vladu 😀
@trdelnik234 Asi. Toto mi lezie na nervy, založí tému a nič.
Však napíšem, porozprávali sme sa, dohodli, nedohodli.......
@charlie1980 Teraz je nadšenie, ale keď tam budeme sedieť, všetko bude tak isto. Vieš pri koryte........
@mysga najmudrejsia myslienka, ktoru som dnes citala....svata pravda.... skoda, ze taka smutna ale suhlasim s Vami, dobre uz bolo....
@natalym Nie, nie....to by si sa divila.....prave ja som z tych, Co to nema za potreby....Ale je tu kopec inych veci, ci by sa dalo vylepsit matematicky a strategicky, len treba zmenit System. K spokojnosti kazdej vrstvy. Samozrejme, Romovia by mi asi dali noz pod krk 😄
@maminkasisa jemine... to je smutne ze niekto takto rozmysla ako ty... je fajn a bude len lepsie - ved clovek na sebe pracuje, hlada, ide, hybe sa, nestoji, nestagnuje, nezakrpatieva... nato nas hadam boh nestvoril.... prave toto nas odlisuje od zvieratiek! Nerozumiem ako niekto moze takto rozmyslat ... ved to tu ani nemusi byt:-/
@charlie1980 Veď ja Ti to verím, ale veď všetci toto tvrdia a neurobia nič. Len sa zabezpečujú sami seba.
Prečo je to tak?
@trdelnik234 neviem kde presne bol ale robili tam tie prenosne domy takze byval tam kde robili tak to mal asi zadarmo.ale bol aj v tam aj v moro mrtvom sa kupal.no aj si to tam fest uzival.mali takeho dobreho zamestnavatela co im aj vseliake slecny nosil party furt.no rychlo zabudol na co tam prisiel.no a ked sa vratil tak za par mesiacov sme sa spoznali.joj veru uz je tomu pomaly 11rokov.
@natalym Preto lebo neexistuje zakon na preukazanie majetku a nikto to nekontroluje 😄 Ved to je uplne jednoducha matematika. Darovany ? Ok, kde je darovacia zmluva ? Kupeny ? Ok, danove priznanie. Zdedeny ? Darovacia listina. Nepasuje ? Zabavuje sa 😎
* sorry, dedicske konanie
@charlie1980 Zase by len OČ na to doplatil. OČ - rozumej obyčajný človek
Kašlime na politiku, nech si každý žije ako chce. Len rozmýšľajme mozgom, dajme iným prácu, plaťme im za to poriadne, ďakujme, prosme, buďme uznanliví, slušní a všetko bude ok.
Ak som vo verejnej službe správam sa ako vo verejnej službe, odpovedám novinárom na otázky, nesprávam sa ako nadčlovek, zodpovedám sa davu so svojich skutkov, dav ma platí.

@emilia25
Som prekvapena, ze prave v Izraeli. Momentalne je tam dost draho.
V Tel-Avive bol?