Bývanie v dome, ktorý je napísaný iba na manžela
Prosím, poradí mi niekto? Po svadbe by sme mali ísť bývať do staršieho domu, z ktorého budúci manžel vyplatil súrodencov. Napísaný je na neho? Ale čo ja? Samozrejme nechcem, čo mi nepatrí, ale neskôr by som financovala úpravy,zarábam viac, vkladala financie a keby sa niečo medzi nami stalo, nemala by som kam s deťmi ísť. Môj bratranec takto dopadol, priženil sa do domu k manželke a keď došlo k rozvodu, nedostal nič, hoci do domu vložil dosť peňazí. U ženy môže byť situácia ešte ťažšia,lebo si berie deti a nemá kam ísť.
@sono2 tak mojim detom uz opatrovatelku robit netreba a moj muz nechodi do krcmi 😀 a nikto sa mu nesmeje, akurat si je kazdy vedomi a najma ja, ze ma miluje... 😀 😀
@maciatkolulu nechapem preco by mali mať niečo tvoje dcéry z jeho domu a ver mi že si to tvoj ex ošetrí ako to ošetrila moja mama u otca, keď sa začalo jeho dieťa zaujímať o majetok keď začal otec chradnut. Čiže moja mama mala ešte vyplatiť môjho otca syna a kde by sme došli? Ti to príde normálne? To už je totalna vypočítavost
@maciatkolulu Gratulujem😩😩
@charlie1980 Bol som na rodicovskej 12 mesiacov. Robil som predtym x rokov v zahranici, co najviac som pracoval, aby som tiez mohol byt pri svojich detoch, ked budu rast. A narodenie dietata som spojil s rocnou pracovnou pauzou. Snazil som sa uz hned po skole vopred trocha mysliet strategicky. Kedze som robil v zapadnej krajine a dostal som rodicovsky prispevok aj s pridavkami cez 2000 eur mesacne, tak do prace nemusel ist ani jeden z nas. Aj keby som to nedostal, predtym som pracoval tak vela a dal nabok dost, aby som aj tak mohol mat tu pauzu.
@sono2 sorry je mi na grcanie, ja som vypocitava, hahahahaha, nuz moj ex si to osetri, ide pisat dom na deti 😀 seriozny clovek a preco by nemali mat dcery nic z domu svojho otca, preco? Fuj je mi na vracanie z takych ludi, ktori osklbavaju. A ja som vypocitava, tvoja matka nebola vypocitava, to je podla mna svinstvo a ver, ze sa vrati, pozor vracia sa vsetko. Napr. milenka mojho ex, teda ex milenka odisla s holou ritou a je po vaznej operacii, takze nedopadla moc dobre, za to ja mam novy zivot, novu rodinu a milujuceho muza, mam zdravie, mam zdrave deti a nechcem nic na co nemam narok. Moj ex sa spamatal a venuje sa svojim dceram, aj ked su uz dost velke, ale venuje a ver, ze dost lutuje ako na iste obdobie pozabudol na to, ze ma deti. Dakujem za gratulaciu a uz nemusis na moju adresu nic pisat, napisala si vsetko....pekny den
@maciatkolulu Celkom dobre vymyslene. Ked Ta posle do kelu ten druhy, tak sa budu o Tvoje uz 4 deti starat traja muzi. 😉
@majkeel jeeej, ja mam styri deti, celkom sa mi zacina tato tema pacit, aky traja muza hmmm, zacina to tu mat eroticky podton 😀 prosim ta neraguj uz na mna s tvojimi zvlastnymi a uplne od veci prispevkami,
@maciatkolulu celkom chápem, prečo ťa muž nechal 😩😩
Teda našiel si inú
No ta ja napíšem ako som dopadla JA, dnes mi je to skôr tragikomické aká som bola sprostá . Byt ktorý som dostala od rodičov sa prepísal polovičkou na môjho ex. Takže pri rozvode mi zostali dve deti a povinnosť vyplatiť exa z polovičky bytu kde neprispel ani centom. A ten debil peniaze ktoré som mu vyplatila tak za to kúpil jednoizbák ktorý prepísal na novú manželku a svoju nevlastnú dcéru. Takže naše spoločné deti maju z toho ...nuž domyslite si .
Môj príbeh by bol ...ako sa financujú cudzí ľudia.
@charlie1980 Každý resp. skoro každý má pofidérnu minulosť. Taká bola doba. Ja som mala vtedy 20 -25 rokov a s týmito ľuďmi sme sa chodili ako mladé kočky zabávať to boli chalani vtedy.
Proste tak to bolo, nech sa teraz nikto svätým nerobí.
Každý máme nejakú minulosť, no a čo? Do jeho súkromného života nám nič nie je, a tie ženy čo majú s ním deti sú podľa Teba v pohode? To bola aká ponuka teda, keď s ním išli bez antikoncepcie do postele?
Každá jedna z nich podľa Teba je hlúpa, alebo čo?
Ja nemám rada posudzovanie, ja súdim každého podľa jeho aktuálnych činov, správania, Boris sa tam dostal, lebo mu dali hlas, sú aj aj oveľa špinavší ľudia, len tých tak nie je vidieť a nie sú tak medializovaní.
@maminuska co k tomu dodat....presne tomuto som sa ja vyhla a mohla som si kupit dom, takze som mala stastie a najma som pocuvala starsimch, aj ked v tej chvili nerade, ale dakujem im za to, ale tak moj ex je pri rozume a spamatal sa a prizivnicku nebude prikrmovat...
@maminuska Tak toto je presne moj priklad, ktory som vyssie spomenula, len nie teoreticky Ale prakticky. A tu by bola obozretnost namieste. Bezcharakter. Hanba mu ! Svoje deti obrat o nieco, Co ani jemu nepatrilo !
@natalym To sa neda porovnavat, ty si Baba. Chlapi sa nebudu kamaratit iba tak, vsakze....Ledaze za tym nieco je, nejaky biznis. Ved pisem, ze je jedno, kolko na deti a s kym, nad tym sa vobec nepozastavujem. Aby si si nemyslela, ze ho chcem za kazdu cenu sudit, lebo aj to bolo....lebo ma plno nemanzelskych deti....no nech ma, ked ich vie uzivit. Ja sa pozastavujem nad spolocnostou, v akej sa pohyboval. To hovori u mna za vsetko.
@emilia25 ano, ste manzelia, ale kebyze sa stane, co ti urcite neprajem, ze zrazu si najde muz mladu frndu, tak si nahrata...
a kebyze byvas v jeho byte, tak odchadzas s dlhym nosom ako chudera so styrmi detmi na krku...
a preave o tom to je, zena je vo vztahu, ako matka podstatne zranitelnejsia.
@maciatkolulu a ako by si sa vyhla tej situacie, kebyze nemas nehnutelnost vlastnu a mas ist byvat k manzelovi do JEHO bytu?
@charlie1980 Vtedy v tej dobe sa tam pohybovali všetci. 😉
@mima4 Ja by som takymto tymto nasim slovenskym manzelikom vyrubila take vyzivne na manzelku, ze by sa z toho aj pos.rali. Ako na zapade. Cim dlhsie je zena doma s detmi, tym viac vyrubia vyzivne. A vies Co ? Trikrat by si rozmysleli, ci si niekde limbasa strcia. Zas nevyhoda je ta, ze pary by sa uz ani nesobasili, aby chlapi na neboli zneuzivani. Ako to uz na zapade byva....
@mima4 myslis, kebyze pride k rozvodu a ja byvam u muza? Tak pojdem byvat do svojho bytu... A kebyze nemam vlastny byt, tak asi s dlhym nosom k mame. Ale ako to sa neda pausalizovat, lebo sa ideme teraz bavit o muzovi, ktory je aky chudobny, bohaty, mam male deti, mam prijem, mam velke deti, ako dlho sme boli manzelia, muz je hajzel, alebo sa da dohodnut, ved to sa neda pausalizovat.
@natalym A preto to tak vyzera......bohuzial. Takyto ludia z tejto sorty tam nemaju Co robit.
Najideálnejšie podľa mňa je, keď sa dvaja zoberú a nemajú nič. Spolu nadobúdajú, pracujú. Spia na jednej posteli, jedia z dvoch tanierov a potom si to aj inak vážia.
@natalym Aka romantika 😂
@charlie1980 Ale kto by tam potom bol?
@charlie1980 My keď sme sa vzali, tak sme sa tešili z každej blbosti čo sme si kúpili.
@charlie1980 takýto človek hanbu nepociťuje , on to berie že ako ma OJEBAL ( sorry za ten výraz ). Porevala som si , ponadávala a prežila .
@natalym Mne je jedno. Ja nemam nikoho konkretneho favorita, kedze som tu nezila. Ale ked sa tu rozkukam, dam ti vediet pre mna vhodneho adepta...

@sono2 ale ak narazas na mna 😀 , tak len dve mam z predchadzajuceho manzelstva to tretie je nase spolocne, inak je to super mat takto dvoch chlapov, lebo moj byvaly sa spamatal, ze ma deti, nestihol rozdat svoj nadobudnuty majetok exlaske a venuju sa mojim dceram dvaja muzi 😀 a ja si zatial uzivam drobca plnymi duskami a NKTO neriesi majetok a sme spokojni a najma su stastne moje deti a to je pre mna najpodstatnejsie. Vies moj ex, ide kupovat teraz dom a poviem ti, ze uz aj moje dcery riesia, ze to bude ich dom a nie nejakej cudzej zenskej, ktoru este ani nema 😀 A naozaj, cuduj sa svete maju narok iba moje deti a moj ex anie nejaka nova zena, ktora by sa pristahovala, to je priklad, asi rozumies... 😀