Čakám bábo a mám problém so svokrou
Dobrý deň... Mám 20 rokov a čakám bábo.. Môj priateľ je o rok mladší odo mňa, všetko medzi nami je fajn, na bábo sa tešíme, máme kde bývať.. V tomto žiaden problém nie je.. Moji rodičia sú ochotní nám pomôcť vo všetkom.. Veľký problém je moja "svokra". Jednoducho nesúhlasí s tým, aby sme boli spolu, posiela ma na potrat a hovorí, že sa bude modliť, aby sa nám dieťa nenarodilo.. Priateľa doma zamykaju, nemôže vôbec odísť z domu a neviem čo robiť ďalej.. Naplánovali sme si svadbu na august, ale oni nám vo všetkom bránia.. Hlavný dôvod je, že vraj preňho nie som dosť dobrá a oni preňho majú inú.. Prosím poraďte, ďakujem.
@noivka911 tak to je super, že stojí na Tvojej strane, lebo sú aj takí, že na mamu nedajú dopustiť našťastie Tvoj manžel taký nie je. Prajem Vám veľa šťastia a ako hovoríš, teraz ste Vy rodina a musíte stáť pri sebe. To je asi najlepšie, že sa s nimi vôbec nekontaktujete. Držím palce!
Ste ok ?drzala som palce

@cacianka nemusia pomôcť, ale myslím si, že keď rodič úprimne miluje svoje dieťa, tak mu chce pomôcť aj keby neviem čo bolo.. ďakujem, kedykoľvek si môžeme napísať, budem rada ❤ krásny deň