Čakáme na rozvod, manžel má milenku a môj zlý psychický stav
ahojte, rada by som Vas poziadala o radu, kedze uz dlho v sebe vela dusim a neviem ako dalej. Zmietaju so mnou emocie, depresie, stavy uzkosti a dost sa to uz odzrkadluje na mojom zdravi. V skratke, s muzom /37/ sa /36/ poznam 15 rokov, z toho 7,5 roka sme zosobaseni, mame dve dcerky /5,7/. Cely zivot v podstate s nim bol boj, ma vybusnu povahu, casto z nicoho nic na mna vyletel, ponizoval, da sa povedal psychoterorizoval, ziarlil, obcas casto pil, obcas sa v domacnosti ani nezdrziaval, okrem toho mal casto adrenalin vypisovat si s inymi zenami, je pravda ze som mu ,ked som citila ze nie je nieco v poriadku, kontrolovala telefon, a vzdy sa potvrdila virtualna nevera alebo jeho stretnutia s inymi zenami. Vzdy dlhsie trvalo kym som to predychala, ale vzdy som mu vsetko odpustila, nekonecne vela x sluboval, ze sa kvoli rodine zmeni. Doma mu nechybalo nic, mal starostlivost, pozornost, vsetko co muz od zeny vyzaduje, aj komplimenty, staram sa dost o seba, podla inych ludi vraj velmi dobre vyzeram na svoj vek, aj sa snazim pekne obliekat. Prve slovo rozvod padlo pred 2 rokmi, ked bol na stretavke a do nejakej sa tam zalubil, vtedy som to predychavala dost dlho, a teda to bolo dost napete medzi nami, no olutoval to, a nakoniec som mu aj to odpustila. Minuly rok bol pol roka v zahranici robit, odkial mi neustale vypisoval ako ma miluje, a ze mu chybam. Ako sa vratil na Slovensko, lustroval mi nepricetne telefon a notebook. No tento rok som zistila, ze cele obdobie co bol v zahranici, minimalne virtualne ma podviedol, vypisoval si tam asi s 15 zenami, a podla sprav sa s niektorymi i stretaval, aj ked sa dusoval ze nie. Moja reakcia hned bola, ze definitivne uz rozvod bude,tak som mu v klude oznamila, co som nasla a s rozvodom lahostajne suhlasil. Lenze casom sa vo mne cosi zase ozvalo, ze mu odpustim, asi ze silou mocou chcem rodinu, a stale som dufala, ze este stale sa moze zmenit. Tak som ho prosila, nech to skusi, ze chcem aj kvoli detom s nim fungovat ako rodina. No medzitym si nasiel o 10 rokov mladsiu milenku, s ktorou je uz mesiac a uz planuju buducnost a zaryto si stoji za rozvodom, jeho argument je ze vraj uz mi nechce viac ublizovat, ze sa nevie zmenit a dopraje mi stastny zivot s inym,lebo si to zasluzim. S rozvodom v podstate suhlasim, lebo by som nerada prezivala opet tie jeho vystupy, ale prenasleduje ma predstava, ze co ked k tej druhej bude mily, ze sa poucil na nasom dlhodobom vztahu, na svojich chybach a uz bude pri nej opatrny. A tym sa tyram myslienkou, preco som si to nezasluzila ja? Zijeme v jednej domacnosti, lebo nema kde ist, stretava sa s nou casto a netaji sa tym, ale vraj chce so mnou dobre vychadzat, domov robi nakupy, ale sotva so mnou prehovori ... To je dalsia vec, ktoru tazko znasam, ze ked je doma, stale je na telefone a neustale si s nou vypisuje, a to je dva metre odo mna, kedze mame len dvojizbak, a v druhej izbe deti...ked je doma, neviem dychat, neviem, ci ziarlim, nenavidim ho za to ze rozbil rodinu...ked je prec a viem ze je snou, chytaju ma horuckove stavy, ze s nou robi to co so mnou, ze jej slubuje krasnu buducnost ako mne, ze ju miluje ako mna nedavno.. a stale sa pytam preco,ked som mu ja nic neurobila... vychvaluje sa ze konecne od nej dostava komplimenty a ze si ho vazi...lenze to mal aj u mna, nemal to len vtedy ked po jeho ublizovani som to zo seba nevedela dat, ale vzdy som mu odpustila, dokonca som si ho potom este so slzami pritulila...stale sa tyram myslienkami, ze si to nezasluzim co urobil, ked som mu tolko x v zivote odpustila, nic som mu neurobila a on to jednoducho takto vyriesil a nasiel si mladu, podobnu verziu mne ako som vvzerala ja, ked sme sa spoznali. Navrh na rozvod podavam, tak o par mesiacov bude pojednanie, chce vsetko v mieri, vraj ked budem robit problemy, pridem o vsetko...i ked nemam o co, s detmi som od narodenia 99% casu, byt je mestsky najomny na moje meno...... raz mi je fajn, ze sa s tym stotoznim a predstavim si ako dlho mi ublizoval, ze to takto bude lepsie...ze to bude fajn a mozno ma caka konecne pekna buducnost bez neho, potom ma chytia stavy, ze ho chcem spet, ze akoby to bolo super, keby bol ku mne mily ako k nej, a neboli by sme rozvratena rodina...inokedy zas ze ho za to vsetko nenavidim, ze preco ked sa poucil na nasom vztahu, ze potreboval si ihned najst nahradu a byt mily k nej.. Prosim, poradte mi, ako toto vsetko s nadhladom brat, aby som sa nenicila psychicky....velmi pekne dakujem
@ladybird1l ak bol vas vztah az taky zly, o to lepsie, nech ide do certa 😎
Ale tu pravdu o nom by som ja osobne povedala 😠 Ak by slo o mojho manzela. Samozrejme, ako som pisala, porad sa s pravnikom o tom. Lebo vsak na sude sa ma hovorit pravda, budes prisahat. Aby si potom nemala problemy pre krivu prisahu 😎
@ladybird1l nie, človek sa nezmení, ani pri nej...a už vôbec si to tvoj "ksicht" nezaslúžil akokoľvek by vyzeral (a vyzeráš dobre 🙂 )...to je len to čo som ti vravela, toľko ma ponižoval svojimi neverami, že som si úplne prestala veriť, myslela som, že asi som si to fakt zaslúžila..to človek trošku zmagorie...a prestane si vážiť samého seba. Buď si vedomá svojej hodnoty...neskôr si toho bude vedomý aj on...ale už bude neskoro. Bude ti lepšie momentálne samej, a neskôr stretneš niekoho....Nehovorím, že to bude ľahké, okrem detí sa s tým budeš musieť vyrovnať aj ty, ale to prebolí a ver mi, že keď sa takto o nejakú krátku dobu (dúfam,že čo najkratšiu) budeš na to spätne pozerať, budeš rada svojmu rozhodnutiu.
@ladybird1l ahoj, prosím ťa o jedno - nenechaj sa zastrašovať !!! nič si na súde nevymýšľaj prosím ťa, povedz jednoducho pravdu - že má milenku a že to nebola jediná nevera o ktorej vieš. To ako čo má byť že nemáš robiť problémy ???? ty predsa nebudeš robiť problémy - len pomenuješ veci tak ako sú... či toho sa tak bojí? že keď to bude počuť na verejnosti že mu dojde aký je chrapúň? 😲
a vieš čo - dobre sa stalo že sa zaláskoval, on by ťa totiž podvádzal ďalej a ty by si stále odpúšťala .. a toto by nebol život, nebolo by to manželstvo ani rovnocenný plnohodnotný vzťah.... si hodnotný človek, pekná žena a máš právo byť šťastná!!!! (povinne si to trikrát denne opakuj !!! 🙂) držím palce
@ladybird1l ahoj vyhraža sa ti? vieš prečo to robi aby on ostal čisty pred všetkymi vašimi znamymi kamaratmi preto nechce aby si povedala pravdu aby ty si bola ta zla a on sväty 😠 lebo keby sa všetci dozvedeli pravdu tak by jeho znenavideli nie teba a on toto nechce tak ako hovoriš on je v inych očiach taky že ani muche neubliži 😉 a nedaj s azastrašit tak ako ti radia ine baby napiš do papierov dôvod rozvodu milenka nevera neklam na sude to on bude klamat ked bude zapierat ku... aj mne sa tak mm vyhražal že ked poviem všetkym že ma milenku hlavne znamym dokonca jeho rodičom že mi urobi peklo nebude platit vyživne nevyplati ma z domu a tiež som vahala či napišem pravdu ako dôvod rozvodu a nakoniec som napisala a bol ticho ani necekol 😉 tak ako spieva Elan nevernych odmeni a vernych tresta bohužial je to tak
@ladybird1l to, ze pri rozvode odpovies na otazky ohladom vasho manzelstva sa ocakava, nie je pointou prist na problem a dovod rozpadu? To len potvrdzuje, ze sa chlapec boji; nema dost dobre argumenty a v podstate ta navadza na klamstvo. Skus sa ho opytat co mas teda povedat ked k tomu dojde. Lebo ked sa rozvadzate preto, ze on si nasiel dalsiu partnerku a ty nie si ochotna mu toto tolerovat, tak asi nebudes tvrdit, ze sa rozvadzate preto, ze ma 11stky nohy... 😝 (rada by som najst lepsi argument, ale s rozvodmi nemam skusenosti 🤐 )
moja prva otazka,preco ho nevyhodis? myslis,ze su ti dvaja tak daleko, ze maju kde byvat? hadam sa spameta a nie , aby ta tyral, ze si bude pri tebe vypisovat s inou... 😠
a este, myslim, ze ked ma milenku, deti mu neprisudia...myslim....a podla mna sa pri inej nezmeni, po case bude taky akeho ho poznas ty...
@ladybird1l jaaaaaaj moja, to nad tym, ze nespomenies milenku a ze dokazy, ktore mas nepouzijes, ani neuvazuj!!!!!!!!!!. Ved prave to, je pre teba dobre, ze ich mas : -) a pouzi VSETKO, co len mozes (len mu o tom nepovedz, ze to pouzijes, nech si hovie v tom, aky je borec )
@ladybird1l mas to tazke, ale na sude povedz pravdu, napis to do navrhu. Co ti urobi? Naozaj si myslis, ze by sa sudil o deti? Si dobra matka, detom sa venujes, nech si ich berie kazdy druhy vikend. Nebude platit? Podas trestne oznamenie. Problemy ti moze robit, aj ked sa akoze rozvediete v dobrom. Lebo bude vediet, ze vyhrazanim ta ma v hrsti! Chce len dobre vyzerat pred okolim, ked bude na papieri, ze je hajzel a rozbil vasu rodinu, z toho ma velky strach. Prajem ti vela sil v novom zivote. 🙂
@ladybird1l toho sa nemusíš báť takýto chlapi sa nikdy nezmenia takéto správanie maju v genoch alebo to videli doma. Kým uplynie zamilovanost začne ju nicit rovnako ako teba a ked ona bude plakať ty uz budes vysmiata lebo budes neboj 😀
ahoj,necitala som vsetky prispevky no poviem ti len tolko ze uplne viem ako sa citis.... si mlada,pekna zena ..chapem ze je to tvoj muz ,ale nenechala by som si skakat od neho po hlave,je si isty ze ho lubis a ze si mu uz vela krat odpustila jeho vystrelky,no na tvojom mieste by som ho velmi rychlo uviedla do obrazu.... mas dieta(deti?) zi pre ne,najdes si urcite muza ktory si ta bude vazit a bude najstastnejsi ze ta ma...a ne takeho chmula co si vypisuje na nete a balamuti kazdej hlavu...neboj jemu sa to vsetko vrati aj s urokami 🙂 na sude povec vsetko co ti robil,a skoncuj to s nim,lebo zijes len raz a nenehaj si zivot premrhat ... 🙂 prajem vela stastia a hlavne sil...cas je najlepsi liek
Ahoj, ladybird!
Pred chvíľou som napísala takmer podobný, iba kratší príspevok na tom istom blogu. Pozri si ho.Myslím si, že sme na tom úplne rovnako. Aj ten tvoj je ako dvojča toho môjho. Už rok sa zmietam v poodobnej sitácii. My sme spolu prežili 28 rokov a máme tri deti. Dve dospelé a jedno na strednej škole. Naše začiatky boli na figu. Po veľkých slovách o nehynúcej láske prišlo prebudenie. Zača&l piť, lebo zistil, že ho dve deti a manželstvo zväzuje. Je to záväzok a to ho vraj obmedzuje. Potom prišli hracie automaty a to bolo peklo. Živila som rodinu aj jeho, jeho peniaze nestačili ani na večer v herni. Bola som matkou aj otcom svojich detí. Potom som si jedného dňa povedala, že nie som Kristus a moje deti ma potrebujú a toto si nezaslúžia a podala som žiadosť o rozvod. Rozviedli nás hneď. Ostal bývať s nami, lebpo byt bol môj, iný nemal, pracoval v zahraničí, a tak bol doma málo. Prestali hádky i bitky a zmenil sa. Odpustila som mu a ostali sme spolu. Ken tak, bez papierov. Narodilo sa nám tretie dieťa. Začal šetriť a postavili sme dom. Boli to ťažké a pekné časy zároveň. Zmenili sme mesto a odišli inde, kde sme mali šancu začať odznova. Aspoň ja som si to myslela. Neustále som hovorila deťom, že človek musí konať len dobro a že to sa vždy napokon vráti a náš príbeh som sukazovala ako vzor. Minulý rok na sviatky sa raz vrátil z krčmy nadránom. Ako vždy, upratala iom po ňom ráno rozhádzané veci. Keď sa zobudil, začakl byť nervózny. Hľadal mobil. Ten ale bol na stole. Nakoniec to z neho vypadlo. Hľadal iný mobil, ten, o ktorom som 5 rokov nemala potuchy.Nasledovala sprcha. Má vzťah s najúžasnejšou, najlepšou, najsexi a naj.... ženou. Miluje a je milovaný. prežíva to, čo so mnou nikdy. Mňa vraj vždy mal len rád, neskutočne si váži, čo som preňho v živote urobila, som vraj dobrá žena, ale v posteli sa jej niktorá nevyrovná. Všade kam s ňou príde, nastene erotické dusno a chlapi šalejú.Aby toho nebolo málo, priznal aj iné vzťahy. nikdy som nebola sama, vždy sme boli dve.Mňa si však vybral pre spoločný život, lebo som vraj najspoľahlivejšia, ale teraz po mnohých rokoch konečne ľúbi a je šťastný. Potom odišiel. Nevedela som pochopiť, ako je to možné. Vždy bol neskutočne žiarlivý, vyvádzal, keď som sa s niekým v spoločnostii bavila, usmiala sa alebo sama nedajbože niekto dotkol, každú debatu začínal slovami, že je ten najčestnejší a najkorektnejší človek v okolí, že neveru neznáša, že všetci chlapi okolo behajú za ženam,i, len on má svoje zásady. Raz mi napísal starý kamarát( pred 2 rokmi) na Nový rok mail, gratuláciu. Keď som sa vrátila z roboty, tak mi ukázal v mojom počítači, čo tam mám. Nastalo peklo. Ja hlúpa som si myslela, že je kvôli tomu taký nešťastný a vyvádza. Celý rok ma psychicky týral, keď sa mi už zdalo,že je to ok, včas to zarazil so slovami: Priniesla si do nášho vzťahu pochybnosti, ty sa vieš pretvarovať, si dobrá herečka.Ja som vraj herečka! To on má na
Oscara. Spomenula som si na to všetko, keď odišiel. Nevedeôla som pochopiť, ako som mohla tak dlho žiť s mužom, ktorého som vôbec nepoznala. Po mesiaci sa vrátil. Vraj život v dvojizbovom byte, ďaleko od domova( on pracuje v zahraničí) nie je nič preňho.Nikdy sa nevzdá detí a so mnou chce žiť na staré kolená. S ňou sa vraj rozíde. Nie hneď, lebo ona po tých troch manželstvách pred ním je veľmi citlivá, zaslúži si opatrné zaobchádzanie. Nech to vraj samo vyhnije.Na Vianoce som mu navrhla, aby tentoraz nechodil domov, nech ostane s ňou aj na sviatky, veď sú stále nonstop spolu. Vozieva si ju so sebou do práce( ona je od neho staršia o rok a je na predčasnom dôchodku). Odmietol. Došiel domolv, vraj sa rozišli. Neverím. Prečo to píšem? P/reto, aby som ti povedala, že nie si sama. Viem presne, ako sa cítiš. Ako handra, neschopná veci zmeniť, aj keď vieš, čo by bolo správne urobiť. Minule som sa nad tým zamýšľala. Považujú ma za rozumnú ženu. Prečo teda nedokážem kopnúť mu do zadku, nech si ide za tou svojou úžasnou, lebo poznám ho predsa najlepšie a viem, aký vie byť nepríjemný, aké má nároky a muchy a viem, že to nie ona, alo on. Klame aj jej, ťahá ju za nos, užíva si život s dvomi ženami: jednu má na lásku a druhú na prácu.Nie je to fér. Mám pocit, že ženy ako my, dlhé roky žijúce s dominantným mužom, sebcom, trpia akýmsi druhom Štokholmského syndrómu: cítia zodpovednosť a lásku a majú potrebu pochopiť toho, ktorý ich týra. Sú presvedčené, že bez nich, by to nezvládol a samy by si vyčítali, keby ho v tom nechali dúfajúc, že jedného dňa ho osvieti a oni uvidia anjela vedľa seba. Môj rozum mi vraví, že sa to nikdy nestane, ale city sú inde. To je náš problém. Večné trpiteľky.V týchto dňoch čítam podobné blogy a rady psychológov. Všetky tie reči o sebavedomí, pestovaní sa sú síce pekné, ale mám pocit, že nie pre mňa. Čo chcem? Aby city poslúchli môj rozum. Myslím, že toto je cesta. Jediná. Nezaslúžia si nás a ani my ich. Len na to treba dozrieť. A ja verím, že jedmného dňa to príde. Ak máš chuť, ozvi sa. Budeme v tom dve. A dvom sa ide lepšie.
Ahojte, chcela by som poprosiť rozvedené žienky, aby mi vyplnili dotaznik.Ak sa tu také nájdu budem vééééľmi rada, ak mi ho vyplnia. Dotazník je anonymný a týka sa príčin rozvodu manželov. Ďakujem
je mi luto,ze sa nieco vobec take stane,ale myslim,ze keby Tvoj muz teraz vsetko vratil do starych kolaji;si s nim opat.15 rokov spolocnych chvil je silna kava,ale zas nie je na skodu trosku sa otrepat,prist na to,ze muz ktory toto robi svojej partnerke,ju nemoze milovat a ani nikdy nemiloval.Naco ti je takyto chlap?. .preco Ta riesi,aky bude k svojej milenke??..bude taky,ako mu ona dovoli.Ty si ho nevedela odmietnut definitivne,vzdy si mu odpustila,nema ziadny respekt voci Tebe...a k laske respekt patri.Viem,ze sa tazko dycha vedla neho v jednom byte,ale zacni najprv premyslat nad sebou...mas krasne deti,si atraktivna;daj si sancu a zbav sa svojho strachu zo samoty,lebo i toto je prejav strachu,ze ostanes sama,ci sa mylim?. alebo Ti je smutno za muzom,ktory ta takto zradil xkrat??..zasluzi si vobec tvoje myslienky a tvoju pozornost??...
Drzim palce,aby si nasla konecne pokoj a pohodu vo svojom zivote.
@ladybird1l ty mas slabe sebavedomie aj si ho mala dlhe roky. stavim sa ze aj keby teraz ti povedal ze sa polepsi hned mu na to naletis a odpustis. Musis popracovat na sebavedomi s nim nemas buducnost
@ladybird1l co teba zaujima aky vztah bude mat s nou? Tvoj najvacsi problem maju byt teraz deti aby mali vsetko aby boli v pohode aby si mala pracu.
@ladybird1l ty s nim doma o rozvode nekomunikuj co bude na sude!!! Rozpravaj s nim minimalne a len nevyhnutene. vy nie ste typy ktore by sa vedeli medzi sebou dohodnut, ries vsetko cez pravnika a zahryzni si do jazyka. Ked on bude vykrikovat len si zapis co povedal potom to vytiahnes proti nemu. niekedy je najlepsie mlcat aj on bude na ihlach lebo nebude vediet co planujes, zatial si sa mu len poddavala, on si kope do teba a ty len pritakavas.
@6969eva mrzi ma to moc, dost sa vidim v tvojom pribehu, a ja uz naozaj nemam slov.....stotoznujem sa s tvojimi myslienkam.....buduci ex je tak do tej mladej zalubeny, ze uz sa k nej po 2 mesacnom "chodeni" odstahoval, cim mi vsetko krasne ulahcil,a ja mozem doma slobodne dychat, komunikujeme len ked musime, vela veci beriem s nadhladom, nepripustam si, alebo predychavam v klude, lebo to zle emotivne obdobie by som nerada vratila spet...zijem s detmi sama, uz teraz si deti striedame vo vychove, v tomto hovorim ze mam stastie, bo moje deti su prisposobive, a rychlo si na nu zvykli, co mi dalo namahu stotoznit sa s tym....ale aj tak mam strach z buducnosti, co bude, co sa tyka penazi, ich vychovy o nase dieta a bojim sa aj toho ze postupne strati zaujem o deti uplne......tento tyzden sa uz podava navrh na rozvod, podla rady pravnicky bude vsetko dohodou, bez prania spinaveho pradla, bo i tak sa tym nic nedosiahne keby sme na seba kydali....a pointa rozvodu je ho v co najvacsej miere vydeletovat zo zivota.....dnes uz rozmyslam uplne inac, ako ked som sem davala prispevok...som vyrovnana, kludna zena, ale potrebovala som riadne nakopnut a prefackat...viem, ze som bola naivna dlhe roky, ze som nemala hrdost, ani sebavedomie, ale zial mat po boku takeho manipulanta, nie je nic jednoduche a mozno niektore nepochopite,ale takyto manipulant nedava moznost zbavit sa ho.....mam o nom svoj nazor, a tato rana zostane na srdci dozivotne, a som uz natolko silna, ze aj keby sa chcel vratit spet, tak po tom vsetkom co mi narobil, mu s usmevom ukazem fuckera....
@tova @tanapeta @ericiska82 @6969eva @petinka18
@adri266
@gabrielkaa
@zabka88
@sedmikraaska
@zvolsiinylogin
@majka99999
@ladybird1l prajem ti vela sil, aby si celu túto situaciu zvládla bez velkej traumy. A verim,že budeš v živote šťastná a na túto situaciu už budeš pozerat s nadladom...
@ladybird1l skoda, ze nebudes mat na papieri, aky to je hajzel. Snad to raz okolie pochopi.
Blahozelam k tvojmu novemu ja. 🙂
Predychaj to a nasad usmev c. 4 nech ho klepne, nech vidi ze to mas na haku , ukaz mu ze si silnejsia ako on ;)
@ladybird1l nezmeni...ten clovek sa nikdy nezmeni a nakoniec zostarne uplne sam...ale to je jeho vec...ty si predstav chlapa, ktory ti rano spravi kavu, ktory povie sed, ked niekto zvoni, alebo ti z prace zavola, ze ci treba nieco kupit...na valentina kyticku, na narodky prekvapko a sem tam vecera, vylet, aquapark...- to je zivot, to co si ty zila doteraz, bolo len prezivanie. teraz si smutna, lebo si si na to zvykla a bojis sa co a ako bude dalej. Ale na 100% bude lepsie. Najdes si niekoho uplne normalneho a jedine, co potom budes lutovat je, ze si tohto nevykopla uz davno....teraz len skus nejako legalne vyriesit to byvanie, nech ti nejaky pravnik poradi, alebo na tom meste, ked su to mestske byty, nemoze predsa u teba byvat, nech ide k mladej, alebo pod most, proste nech vypadne...este jeden taky postreh - keby mu to aj s jeho zivotnou partnerkou nahodou nevyslo, neber ho spat, ty mas tiez pravo na stastie, a pri nom ho nenajdes, drzim ti palce
@ladybird1l velmi Ti fandim a drzim prsty, aby si to mala cim skor za sebou. Vidno, ze si silnejsia, Tvoj prispevok bol uz v uplne inom duchu.
@ladybird1l prajem vela sil,a hlavne chce to cas... musis ist dalej,musis sa pozerat dopredu a robit vsetko preto aby si sa ty a tvoje dieta malo co najlepsie...

@adri266 to aj ja stale neviem prehryzt, ze najde si milenku ,rozvrati rodinu a co by mal byt malicky, tak chodi domov trojmetrovy, a husty a, vsetko sa mu ma prisposobovat aby mal cisty priestor na buducnost..ja mam na neho dost dokazov, ci uz len smsky v ktorych sa mi vyhraza, ci rozhovory s jeho milenkami,alebo aj s touto jeho poslednou....on ma strach asi aby sa ona nedozvedela aky je on hajzel a co vsetko dokazal narobit mne...ja mu neberem, mozno chce sam seba presvedcit ze sa zmeni pri nej, lebo pri nas by to neslo kedze nas spaja aj dost zla minulost (az na par svetlych okamihov), toho by som vedela pisat, co vsetko on narobil........vyhraza sa mi pravnikom a ze ma znici, nema na mna nic, takze jedine nejakymi zakernymi vymyslenymi recami......spada do kategorie chlapov, na ktoreho sa pozriete a uznate ze ten by ani muske neublizil...kamaratky co ho dokonale nepoznaju mi ho dokonca zavidia....original manipulant s komplikovanymi povahovymi zakernymi crtami....
@gabrielkaa zial rodina ziadna co by mi pomohla,ale dajako to zvladnem..neviem nieco mi hovori ze sa pri nej zmeni, neviem cim som si zasluzila ze takto do mna furt "kopal",asi si to moj ksicht pytal, doteraz som na to odpoved od neho nedostala, sice sa vravi ze bez vetra sa listok nepohne,ale ten listok sa nepohol a utocil bez priciny...ale uz darmo riesit minulost, mam dni ked som rozhodnuta vsetko vysypat na sude a mam dni ked odrecitujem vseobecne rozvratene manzelstvo,len aby som nerozduchala ohen a jeho kixy si zoberem do hrobu....
a hej nuti ma nech si niekoho najdem,ale neurobim mu radost, bo by bol schopny vsetko zneuzit proti mne na sude...keby som si prevratila situaciu ze by som urobila to co on mne, by plakal do vankusa a tu sprske nadavok co on velice dobre ovlada by som sa nevyhla....ale je zbytocne sa tyrat niecim ako keby bolo keby....
dakujem moc za povzbudenie