Časté návštevy svokra
Ahojte baby... Chcem sa s vami poradiť v jednej veci.
Môj priateľ po dlhom čase obnovil vzťah s otcom. Bola to ťažká minulosť, nevideli sa asi 5 rokov. Ale pred časom obnovili kontakty a ja mám pocit, že tam trávi príliš veľa času. 😔 Chodí k nemu v podstate každé tri dni, aj teraz. Nakúpime mu, urobí nám obed, posedíme ... Aj také tri hodiny. Alebo proste len zavolá že máme prísť a tá moja trúba mu hneď sľúbi že dobre, prídeme. Doma sa v poslednom čase takmer nezdržiavame. Nakúpime mojej mame, jemu, ideme k nemu, k mojej mame. Akurát návštevy u našich som už obmedzila, je to 50 km len k nám a to je celkom veľa peňazí. Ďalšia vec, veľakrát nám aj cez víkend, alebo v týždni zavolá o 8 ráno. Iba tak, že čo robíme alebo či neprídeme na návštevu. Chodíme mu pomáhať okolo domu, s drevom a podobne. Už som z toho unavená až nervózna, doma mám taký bordel až no , nestíham nič ale hlavne že treba chodiť ku svokrovi. Lebo nás chce vidieť oboch 🙈 doma riadne nevarím, lebo povie Však navarte si tu, aby ste aspoň čosi zjedli. Ako keby sme doma mali nejaký chudobinec 🤦Hnevá ma to riadne… keď už náhodou nejdeme k nemu, tak na túru alebo k mojim rodičom pomáhať alebo doniesť nakup.(Naposledy sme spolu chystali drevo, síce aj pre nás domov…) To som ale obmedzila, ako som povedala. Naposledy sa už riešilo, že ostaneme u neho na Veľkú noc. Myslíte, že to preháňam?
No škoda ze si nenapisala všetky okolnosti, napr.ze sa rozvadza. On ma asi z toho tie stavy ze nevie byt sám, ze potrebuje psychohygienu ale bohuzial so synom - az prilis ho ťahá k sebe a tym aj teba.
Rozvadza sa s matkou syna ?
On je v najlepsom veku, nema choroby ani starecke problemy, a vy mu naozaj nemusite robit spoločnosť 4x tyzdenne. Nakupy si vie urobit aj sám, načo mu je asistent. Obcas nepoviem - odporučiť nieco nove na jedenie, ale to staci 1x za mesiac. Kludne by stacili navstevy 1-2x za mesiac a nie tam bežať ako na druhu smenu.
Ved ked tam ma brata, nech si spolu gazduju. A ked prehrmi obdobie rozvodu, este mu budete zavadzat, lebo sa na neho nalepia vsetky vdovice a rozvedene z okolia. Ved aj teraz sa môže chvilu zakecat pri obchode a zletia sa na neho aj 100km zďaleka....
to verím, občas je náročné komunikovať. Ak máš chvíľku odporúčam napr: https://www.otvorenahra.sk/elegantne-riesenie-a...
čo to o efektívnej komunikácii, celá stránka je fajn
@cacianka áno rozvádza sa s matkou. Oni mali naštrbené manželstvo už dávno, akurát teraz sa to rieši. Občas mi príde, že chce môjho "pretiahnuť" na svoju stranu. Myslím to tak, že ona je všetkému na vine. Netvrdím, že je svätá, to vôbec... Má za ušami neveru, nevďačnosť, veľmi zlú spoločnú minulosť.... Ale nemusel by to riešiť takto. Lebo nakoniec budú rozvedení obaja. 😅 Dúfam, že mu nejaká sadne. Možno potom pochopí čaro spoločných chvíľ
@janeninka ďakujem, toto budem potrebovať 🙂
A nenechaj sa odradit. ono daktore tipy budu zniet moznu umelo, kostrbato. ALE pokojne to priznaj, aj muzovi povedz ano skusam komunikovat inak lebo mi zalezi na nasom vztahu..

Ako ale isto by som sa ho na to pred kúpou spýtala, no podľa mňa bude za. Možno by aj mal nejaké to plemeno vybraté a mal by tak dušu na mieste