Časté písanie si manžela s kamarátkou
Ahojte. Ako by ste vnimali, keby si vas manzel, pripadne partner casto pisal s jeho kamaratkou? Nejedna sa o flirty, ani nic take. Prekazalo by vam to? Tvrdi,ze je to jeho dobra kamaratka, nemam dovod mu neverit, sme spolu velmi stastni,nemame problemy vo vztahu..Ale mne to pride jednoducho nevhodne. Odtial-potial. Tiez si netvorim so zenatymi muzskymi kamaratmi kazdy druhy den siahodlhe konverzacie, lebo respektujem ich manzelstvo..
poznam zenu, ktora prisla asi po 3/4 roku na to, ze ten jej uzasny, skvely novy priatel je uz 6 rokov zadany (sice nie zenaty, sice ziadne deti v tom ani spolu neziju), ale ona ma deti a tie deti si toho skveleho, uzasneho cloveka oblubili, upli sa na neho, on sa im venoval ako vlastnym, dotycnu nosil na rukach, travil s nou kazdy druhy den a nakoniec zapotil, ze on predsa lubi tu dlhorocnu a nechce jej ublizit. ze ublizil de facto dvom deckam a zene, ktoru ojebaval, to uz si akosi nevsimol.
vztahy su divne.
a este doplnim, aj po tom, co sa vyjadril, ze nechce tej prvej ublizit a lubi ju, tak je schopny chodit za tou druhou a este stale mat s nou sex. najdite mi v tom logiku. ako moze chlap na jednej strane povedat, ze niekoho lubi, ale na druhej strane si chodit trtkat inde a dlhodobo? ja ot este pochopim, ze si chlap smykne niekde na nejakom vecierku, ze to prehnal s alkoholom, jednorazova chyba, posmyknutie, ale toto? ze vedome zije dva zivoty. ja neviem, proste nech na to pozeram z akejkolvek strany, nenachadzam nejake rozumne vysvetlenie. dovod, preco sa to deje. a tolko pripadov je. keby chodil len trtkat okej, ale on sa aj o tu druhu staral dost pekne aj o decka. proste jak partner normalny. a kvalitne tajil tu prvu. druhej dokonca venoval viac casu ako prvej. ja tomu nerozumiem. asi som v niektorych veciach staromodna...
@0silvia0 mne to dojde take necitlive. zakerne. falosne, ja neviem. fakt keby slo o sex, ze hlada cisto len sex, ale ako moze davat druhej pocit rodiny, partnerstva, travit s nou cas, tvorit v podstate domov a ta prvaa po tom tuzi uz celych 6 rokov a tej to neda. kks to akoze nacvicuje na druhej do buducnosti, aby bol pri prvej potom dokonaly muz a tatko? 😒 😀
@0silvia0 prva ho neopusti nikdy. bo on je dobra partia jak sa vravi. cize mozno aj preto, ze to vie, tak si robi co chce. vzdy mu bude odpustene. ved mu na to aj dosla ciastocne (nasla komunikaciu na fb, ale nic vazne zrovna) a vzala ho na milost 🙂 mozno keby fakt stratil obe, tak by sa spamatal. a ta druha by mohla kludne informovat tu prvu, co za hajzla si doma pestuje 😀 bo ona netusi o tom, ze rok a pol panko funguje inde a rodinne.
@mucha_puk
Prečo si odmietla sa s ňou zoznámiť? Priateľov si drž blízko, nepriateľov ešte bližšie.
A presne viem, že keď máš doma tvrdohlavého chlapa, tak len z princípu neurobí čo mu nakazes..na to treba ísť inak, okľukou .... a ináč dobre príspevky od @zltyslonik, veľa sa dá z toho zobrať.
@mawka Nie si staromódna, si normálna, keď si toto myslíš.
@mucha_puk Mas skusenosti a tolerujes mu to, ty si myslis ze je jeho kamaratka, mozno ano ale dokedy? Nehnevaj sa, ale pre mna su zeny ktore takymto spravanim, ked toto robia su chuderky, normalna zena sa nebude zosmiesnovat, vsak ta jeho kamaratka musi mat z teba humor, aku ma doma zienku co mu vsetko dovoli.
Dievcata,nebojte sa,ja si viem doma urobit poriadok. Niekedy to vsak dlhsie trva,lebo clovek chce vztah udrzat a nie sa pri kazdej blbosti rozchadzat a rozvadzat. Len som chcela pocut vas nazor,ze ci by to aj vam vadilo. To bolo cele.
@mucha_puk držím palce, my sme si niečim podobným prešli, no spamätal sa ( jedine ak to robí po tajme, ale zas to si neviem predstaviť že kedy by to stíhal:D... ale kto chcem kam.... )
asi mu došlo, že keby som to aj ja robila, tak by si ma mohol niekto "uloviť" (možno si trošku fandím :D).. ale nebojovala som rovnakou zbraňou,že cez internet si vypisovať s inými mužmi aby žiarlil...
jeho serie to, že mne sa hocikedy muži prihovoria v autobuse a na ulici (ale zas nie som krásavica a nijak zvlášť atraktívna a vonkoncom nie som v tom iniciatívna, ale mám šťastie na takých ľudí, čo chcú rozprávať) a vždy sa viedli zaujímavé debaty, vrámci slušnosti, tak som priateľovi o nich hovorila, o nových múdrostiach čo som sa podozvedala :D .... a nikdy ma nenapadlo, že ho to bude škrieť a bude sa cítiť ohrozený... a čo teraz robí? keď cestujem k nim tak ma čaká pre každý prípad na zástavke s kvietkom :D
niekde v komentároch bolo spomenuté niečo obdobné, aby si vzbudila jeho pozornosť, ja viem že je to popri rodine, domácnosti a práci ťažké, ale ty už vieš zrejme sama ako na neho ;)
@mucha_puk Vadilo :D Kazdej zene by to vadilo podla mna...
@mucha_puk ak tam nie su nejake naznaky, tak co ti to vadi? akoze chapem, ze niekto ziarli aj bez priciny a tu mas aspon nejaky naznak, ale ako pises, nemaju ziadne narazky
kebyze nemam kamosa, obaja zadani a teda zodpovedne mozem povedat, ze medzi nami nikdy nic nebolo a ani nebude, mame vztah ako brat a sestra
on ma super manzelstvo, dieta. mne tiez nic nechyba aj deti mam....tak by som mozno mala podozrenie, my si piseme lebo sme si vzdy dobre rozumeli a spoznali sme sa ako kolegovia, ked som uz chodila s manzelom mojim a vsetko bolo v pohode medzi nami vzdy
doteraz si sem tam napiseme online, nie kazdy den, ale niekedy vydatne pokecame, jeho zena nie je moja kamoska, ale je to v pohode baba, pozname sa, aj sme sa navstevovali rodiny, aj mojho muza pozna, aj ma bola par krat pozriet, ked bola v robote za nim....ziadne ziarlenie urcite tam nie je
@celasapremenim a mna taky moj skvely kamos zoznamil so svojou, uz sa aj vzali a teraz on ziarli na nas dvbe, lebo ja ako jeho "segra" si mam teraz viac co povedat s jeho zenou 😀 😀 jej vobec nevadi, ked mi on zavola a kecame aj hodinu, je s tym v pohode uplne. dokonca sme planovali nejaky vyjazd vecer niekam von, ona povedala, chodte vy dvaja, ja take nemusim. ziadne tiatre, oracie, nic. lebo v tom mame jasno. a je tam dovera.
@mucha_puk inak ak ju ty osobne nepoznas, tak sa ti nedivim, ze si z toho nesvoja, ale lepsie by si spravila, ak by si netlacila na pilu a skor zaujala toho chlapa pohodou doma a spolocnymi zazitkami, ak to ide.....oni nereaguju blbovzdorne :D
@mucha_puk moc sa Ta dotyka pravda, tak ma musis urazat 🙂 posluzis si 🙂 ja len hodnotim tvoj stav ako opisujes a ty len dedukujes o mne nieco co nieje pravda. Jaj by si mi zavidiet mohla co ty doma nemas preto taka obranna tvoja reakcia, ze ano? 🙂 este mi neco napis ze co nemam aby som sa trosku zasmiala.
@mucha_puk a este keby si si predtym ako si ma zacala na konkretnu osobu na mna urazat tak mam tam cca 3 prispevky kde pisem vseobene ake zeny su, nic nieje mierene na tvoju konkretnu osobu. Ked tu budem ohovarat svojho manzela za chrbtom a napisem nejaky prispevok tak potom mozes napisat svoje nejake vyjadrenie, toto forum je verejne, nabuduce si ho zamkni pre nejaku skupinu osob co chces pocut. A tym ze robis nejake poriadky doma tak asi tvoj muz ma taku nejaku zenu a nie ten moj. Tak skus to vnimat inak a nie sa tu na mne hned odbavovat 🙂
@ema234 odbavujes sa tu ty. Asi mas nudny zivot, ked sa musis do mna navazat a ked sa tu hras na mudru, pritom absolutne nevies nic ani o mne, tak laskavo tu nerob zavery, ake su hlupe zeny, ktore maju podobnu situaciu ako ja. Si asi prilis mlada na to,aby si sa vedela slusne chovat. Tvoj zivot musi byt velmi smutny, pritom sa tu hras na hrdinku
Ahojte. Som s priatelkou skoro rok a pol a posledny tyzden jej strasne vadi moja kamaratka. Nestretavam sa s nou casto, piseme si tak raz za tyzden proste sem tam, ako sa mame a tak. Neprehanam to kvoli priatelke lebo viem ze ani mne by sa to nepacilo keby si stale s niekym vypisovala. Po cca pol roku som s nou isiel von na bicykel aj to ked priatelka bola v praci lebo cas s priatelkou mi je prednejsi tak sa jej to nepacilo a neakceptuje mi to. Aky mate nazor vy? A este jej strasne vadi ze kamoska je single. Dakujem vam
@misko00 sú ľudia, ktorí neveria na priateľstvo medzi mužom a ženou a sú ľudia, ktorí v pohode pestujú zmiešané priateľstvá... Tvoja priateľka sa cíti asi ohrozená, v živote sa stáva všeličo, aj medzi priateľmi môže vzplanúť pod istými okolnosťami iskra a vzťah sa zmeniť z priateľského na partnerský/milenecký. Na tvojom mieste by som skúsila zoznámiť priateľku s kamoškou, aby na vlastné oči videla, či sa má alebo nemá cítiť ohrozene. Potom uvidíš...
Ja s tym osobne nemam problem keby mala kamarata a chodila s nim na bicykel alebo na kavu. Keby to nebolo casto a nebolo by to na ukor vztahu a nasho spolocneho casu ktoreho nemame vela. Ale hej viem, ona nato neveri aj v okoli ma kolegyne ktore nato neveria a maju s tym zle skusenosti. Ale nemam rad ked niekto hadze vsetkych do jedneho mecha. Vzplanut to casom moze, z mojej strany sice nie ale keby sa nieco take stalo tak to ukoncim. Priatelka mi je dolezitejsia a lubim ju. Chcem ju zoznamit a uvidim co bude, ajked mi hovori ze to nic nezmeni a ajtak to nebude akceptovat.
@misko00 ak lubis svoju priatelku a tvojej priatelke sa nepaci, ze sa stretavas so svojou kamaratkou ked tam ona nie je, tak odpoved je jednoducha, stretavaj sa s kamaratkou len ked tam je aj tvoja priatelka. A to vypisovanie s kamaratkou zrus, ak chces mat doma pokoj. Moj priatel ma kamaratky aj kamaratov ale teda s nikym si nepise kazdy tyzden, iba ak nieco potrebuju, alebo si dohaduju stretnutie. Tak mi prosim povedz, co si s nou pises...

@mucha_puk som rada :* a drzim ti palce