icon

Chce chodiť len ku mne, k sebe ma nepozval

10. nov 2022

Čo si myslieť o mužovi, ktorý chce chodiť len ku mne domov? K sebe ma nepozval. Víkendy spolu vôbec nie sme, lebo je so synom. Chodí ku mne po práci, občas u mňa prespí. Ja som u neho nebola, nepozval ma, nechcem sa vnucovať. Príde mi to divné. Bývame hodinu od seba.

Strana
z3
nicegirl369
11. nov 2022

Navrhuje ti, ze sa mas predtahovat blizsie. Teda aby on nemusel cestovat. Ty mas vlastny byt alebo si v podnajme?

janage
11. nov 2022

Ja si fakt neviem predstaviť jednu mamku, ktorá by súhlasila s tým, že dieťa bude s otcom každý jeden víkend. Veď to je jediný čas, keď môže ísť s dieťaťom na nejaký víkend mimo domu. Urobiť oslavu, navštíviť vzdialenejsiu rodinu ako babka, dedko a pod.
Mne to nedáva logiku.
On sa s dieťaťom cez týždeň vôbec nevída?

autor
11. nov 2022

@nicegirl369 Som v podnájme.

autor
11. nov 2022

@janage Nie, cez týždeň moc nie. Občas keď má voľno v práci , inak cez víkend. Mne je to tiež divné.

brembo
11. nov 2022

Ja by som na tvojom mieste,a to ti píšem ako muž,príliš neplánoval buducnost s s tým mužom. A už vobec by som sa kvoli nemu niekde nestahovala. On prakticky teba tlačí do velkých rozhodnutí,aby si mu všetko obetovala,aby to on mal lahšie,aby ta mal bližšie. A on nie je ochotný nič pre to urobit. Popremýšlaj,že kto tahá za kratší koniec. A ten kratší koniec je sakramantsky krátky.

thoughtfulweirdo
11. nov 2022

Nerozumiem, prečo je problém opýtať sa niečo v zmysle "kedy ma vezmeš pozrieť do svojho bytu? Ty si moje súkromie videl už veľakrát, chcem vidieť aj ja tvoje". A hneď uvidíš, či sa bude vykrúcať a teda niekde je problém, alebo dohodnete najbližšie stretnutie u neho. Zbytočne budeš hodiny míňať na špekulovanie a rozoberanie teoretických možností, keď to môžeš priamo rozlúsknuť 🙂

zanny93
12. nov 2022

Ja by som dcére po mesačnej známosti ešte nového partnera nepredstavila.. Na druhetj strane môj ex vzal našu dcéru na rande s novou priateľkou viac menej hneď len jej povedal ze je to len kamoška...
Moznosti je skratka viac môže byť len opatrný a doma to nemá tip top pripadne nezije sam ako tvrdil (môže aj s rodičmi)... Alebo to s tebou nemysli vážne. Ako dlho su od seba/pripadne dôvod?

zanny93
12. nov 2022

Nenapadlo ťa ze tie víkendy trávi nie len so synom ale aj exmanželkou na spoločných výletoch. Mali sme to podobne s bývalým. Tiež bol skoro každý víkend s nami. Nie len s malou. Bola som tam tiež. Keď chcel ísť s malou nikam na výlet tak bral aj mňa. Bola menšia vyžadovala si pozornosť aj opateru. Dosť na mne lipla. A ja som nemala auto ani peňazí dosť nato aby som sama dala výlet s malou.

bambinomio99
12. nov 2022

@brembo on ju netlačí a skrz správania sa ani nikam neponáhľa úprimne toto čo ona rieši by som riešila najskôr po roku vzťahu a už vôbec by som neriešila prečo je každý víkend s vlastným dieťaťom žiaľ oni nemaju podľa môjho názoru ešte žiaden hlboky zväzok a ona ho tu už roznáša po MK a padlo tu xy obvinení
Mi povedz ty ako chlap keby si toto o sebe našiel čo by si robil ?

autor
12. nov 2022

@bambinomio99 Ja som sa chcela len poradiť, spýtať sa báb ako to vidia ony. Ja nikoho neroznášam.

zuzik1407
16. nov 2022

Sledovacku skus

bluka2
16. nov 2022

Buď má niekoho v tom byte a k tebe chodí prípadne "na služobku" alebo má nejaký otrasný byt/problém (byt typu pod úrovňou zeme, plesne, šváby, messie...niečo z toho) alebo tam uchováva nejaké veci, ku ktorým nechce aby si sa dostala, pestuje marihuanu, kopec možnosti, ale nenapadá mi ani jedna pozitívna. Normálny chlap bez problému ta zavolá k sebe. Daj vedieť potom.

laska86
16. nov 2022

No jednoducho ma doma zenu ktora jo omrzela🤷

autor
17. nov 2022

@zuzik1407 Myslíš, že ho mám sledovať?

autor
17. nov 2022

@laska86 Aj mne sa to zdá.

mell27
17. nov 2022

Keď ti povedal, že všetko je o komunikácii, tak sa ho teda na rovinu opýtaj ... 😊

zuzik1407
21. nov 2022

Isto

cacianka
25. mar 2023

Ako ste dopadli ?

kika147
22. jún 2023

Normalne sa s nim porozpravaj , povedz mu ze mas pocit ze ti klame a ma doma zenu proste vsetko vo mas na duši a uvidis , ved ti sam povedal ze vsetko je o komunikácii tak načo cakas ?! Takto si budes robit len konšpirácie v hlave a cele to moze byt inak…

Strana
z3