Chce chodiť len ku mne, k sebe ma nepozval
Čo si myslieť o mužovi, ktorý chce chodiť len ku mne domov? K sebe ma nepozval. Víkendy spolu vôbec nie sme, lebo je so synom. Chodí ku mne po práci, občas u mňa prespí. Ja som u neho nebola, nepozval ma, nechcem sa vnucovať. Príde mi to divné. Bývame hodinu od seba.
Ja si fakt neviem predstaviť jednu mamku, ktorá by súhlasila s tým, že dieťa bude s otcom každý jeden víkend. Veď to je jediný čas, keď môže ísť s dieťaťom na nejaký víkend mimo domu. Urobiť oslavu, navštíviť vzdialenejsiu rodinu ako babka, dedko a pod.
Mne to nedáva logiku.
On sa s dieťaťom cez týždeň vôbec nevída?
@nicegirl369 Som v podnájme.
@janage Nie, cez týždeň moc nie. Občas keď má voľno v práci , inak cez víkend. Mne je to tiež divné.
Ja by som na tvojom mieste,a to ti píšem ako muž,príliš neplánoval buducnost s s tým mužom. A už vobec by som sa kvoli nemu niekde nestahovala. On prakticky teba tlačí do velkých rozhodnutí,aby si mu všetko obetovala,aby to on mal lahšie,aby ta mal bližšie. A on nie je ochotný nič pre to urobit. Popremýšlaj,že kto tahá za kratší koniec. A ten kratší koniec je sakramantsky krátky.
Nerozumiem, prečo je problém opýtať sa niečo v zmysle "kedy ma vezmeš pozrieť do svojho bytu? Ty si moje súkromie videl už veľakrát, chcem vidieť aj ja tvoje". A hneď uvidíš, či sa bude vykrúcať a teda niekde je problém, alebo dohodnete najbližšie stretnutie u neho. Zbytočne budeš hodiny míňať na špekulovanie a rozoberanie teoretických možností, keď to môžeš priamo rozlúsknuť 🙂
Ja by som dcére po mesačnej známosti ešte nového partnera nepredstavila.. Na druhetj strane môj ex vzal našu dcéru na rande s novou priateľkou viac menej hneď len jej povedal ze je to len kamoška...
Moznosti je skratka viac môže byť len opatrný a doma to nemá tip top pripadne nezije sam ako tvrdil (môže aj s rodičmi)... Alebo to s tebou nemysli vážne. Ako dlho su od seba/pripadne dôvod?
Nenapadlo ťa ze tie víkendy trávi nie len so synom ale aj exmanželkou na spoločných výletoch. Mali sme to podobne s bývalým. Tiež bol skoro každý víkend s nami. Nie len s malou. Bola som tam tiež. Keď chcel ísť s malou nikam na výlet tak bral aj mňa. Bola menšia vyžadovala si pozornosť aj opateru. Dosť na mne lipla. A ja som nemala auto ani peňazí dosť nato aby som sama dala výlet s malou.
@brembo on ju netlačí a skrz správania sa ani nikam neponáhľa úprimne toto čo ona rieši by som riešila najskôr po roku vzťahu a už vôbec by som neriešila prečo je každý víkend s vlastným dieťaťom žiaľ oni nemaju podľa môjho názoru ešte žiaden hlboky zväzok a ona ho tu už roznáša po MK a padlo tu xy obvinení
Mi povedz ty ako chlap keby si toto o sebe našiel čo by si robil ?
@bambinomio99 Ja som sa chcela len poradiť, spýtať sa báb ako to vidia ony. Ja nikoho neroznášam.
Sledovacku skus
Buď má niekoho v tom byte a k tebe chodí prípadne "na služobku" alebo má nejaký otrasný byt/problém (byt typu pod úrovňou zeme, plesne, šváby, messie...niečo z toho) alebo tam uchováva nejaké veci, ku ktorým nechce aby si sa dostala, pestuje marihuanu, kopec možnosti, ale nenapadá mi ani jedna pozitívna. Normálny chlap bez problému ta zavolá k sebe. Daj vedieť potom.
No jednoducho ma doma zenu ktora jo omrzela🤷
@zuzik1407 Myslíš, že ho mám sledovať?
@laska86 Aj mne sa to zdá.
Keď ti povedal, že všetko je o komunikácii, tak sa ho teda na rovinu opýtaj ... 😊
Isto
Ako ste dopadli ?
Normalne sa s nim porozpravaj , povedz mu ze mas pocit ze ti klame a ma doma zenu proste vsetko vo mas na duši a uvidis , ved ti sam povedal ze vsetko je o komunikácii tak načo cakas ?! Takto si budes robit len konšpirácie v hlave a cele to moze byt inak…

Navrhuje ti, ze sa mas predtahovat blizsie. Teda aby on nemusel cestovat. Ty mas vlastny byt alebo si v podnajme?